Banner for 99RENT

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Firma 99RENT szybko i sprawnie zorganizowała samochód zastępczy na czas potrzebny do naprawy mojego auta. Co najwaÅŒniejsze samochód zastępczy został podstawiony i odebrany na czas, z uwzględnieniem mo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Moje auto zostało skradzione, dlatego od dłuÅŒszego czasu korzystam z wypoÅŒyczalni 99 Rent. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. To juÅŒ trzecie auto, które od nich wypoÅŒyczyłam. Serwis był błyskawiczny,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

99RENT to lider na rynku rent a car w Polsce - oferujemy ponad 5000 aut w blisko 40 punktach wynajmu w całym kraju. Od 2008 roku wyznaczamy standardy w branÅŒy wynajmu samochodów i nowoczesnej mobilności. Flota 99RENT to tysiące nowoczesnych pojazdów – od ekonomicznych aut miejskich, przez komfortowe SUV-y, eleganckie sedany, aÅŒ po prestiÅŒowe samochody premium oraz busy osobowe i dostawcze. Szeroka dostępność oddziałów w całej Polsce gwarantuje szybki i bezproblemowy dostęp do usług, niezaleÅŒnie od miejsca i czasu. 99RENT oferuje wiele wygodnych form wynajmu dopasowanych do indywidualnych potrzeb – od wynajmu krótkoterminowego, przez wynajem średnioterminowy aÅŒ po wynajem długoterminowy w abonamencie. Dzięki temu zarówno klienci indywidualni, jak i biznesowi mogą korzystać z mobilności dopasowanej do swoich potrzeb. Marka 99RENT oferuje równieÅŒ samochody zastępcze z OC sprawcy oraz assistance. Misją firmy jest dostarczanie niezawodnej mobilności oraz pozytywnych doświadczeń na kaÅŒdym etapie podróŌy. W 99RENT stawiamy na jakość obsługi, przejrzystość oferty i nowoczesne rozwiązania.

Dlaczego 99RENT?

圓該䌁業による蚘述

Bez limitu kilometrów
Jedź tam, gdzie chcesz - ile chcesz. Bez stresu i ukrytych opłat.
Kaucja juÅŒ od 500 zł
Dzięki pakietowi Bezpiecznie w Drodze z 99RENT kaucja spada do 500 zł, a Ty podróŌujesz z pełnym spokojem.
Podstawienie pod Twoje drzwi
Podstawiamy auto pod wskazany adres - pod dom, biuro lub hotel. Nie musisz dojeÅŒdÅŒać do oddziału.
Sieć oddziałów w całej Polsce
Jesteśmy obecni w największych miastach. Odbierz i zdaj auto tam, gdzie Ci wygodnie.
Wsparcie 24/7
Nasz zespół jest dostępny całą dobę. Cokolwiek wydarzy się w trasie - zawsze moÅŒesz napisać do nas na Whatsapp, albo zadzwonić: +48 882 299 999.

Nowa flota - gwarancja bezawaryjności

95% aut poniÅŒej roku

95% naszych aut ma mniej niÅŒ rok. Wsiadasz do samochodu, który jest niemal prosto z salonu - i masz pewność, ÅŒe Cię nie zawiedzie.

連絡先

Zarezerwuj auto na swój wyjazd

Ponad 5000 aut w całej Polsce. Rezerwacja online w kilka minut.

4.2

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super obsługa

Super obsługa, bardzo mili pracownicy. Dokładne wytłumaczenie zakresu wynajmu. Samochód super, praktycznie nowy, bardzo czysty. Bardzo sprawna komunikacja. Elastyczność w kwestii przekazania auta.

99RENT からの回答

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i jest nam niezmiernie miło czytać takie słowa :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Niezawodni

Skutecznie , profesjonalnie i empatycznie.
W trudnym momencie niezawodni .

99RENT からの回答

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa :) Dokładamy wszelkich starań, aby w pełni odpowiadać na oczekiwania naszych klientów i słuÅŒyć pomocą w kaÅŒdej sytuacji. Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Profesjonalna obsługa

Wszystko odbyło się profesjonalnie pełny przekaÅŒ informacji i bardzo czytelny .
Odbiór i zwrot odbył się w ustalonych godzinach .

99RENT からの回答

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, ÅŒe wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Miło,przyjemnie i bez problemu

Miło,przyjemnie i bez problemu. Kontakt na najwyÅŒszym poziomie. Auto 3 miesięczne więc dla mnie rewelacja .
Jak najbardziej polecam

99RENT からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

5぀星のうち1の評䟡

podstawiono niesprawny samochód

podstawiono niesprawny samochód, uszkdozny układ hamulcowy. w dodatku przy odbiorze probowano wmowić mi szkodze ( zarysowanie) ktore było juÅŒ przy odbiorze samochodu ( zdjecia agenta i moje) ale nie było zapisane w bazie.

99RENT からの回答

Dziękujemy za opinię. Bardzo powaÅŒnie traktujemy zgłoszenia dotyczące stanu technicznego pojazdów - bezpieczeństwo naszych klientów jest dla nas absolutnym priorytetem. KaÅŒdy samochód przed wydaniem przechodzi kontrolę, dlatego opisana przez Pana sytuacja jest niedopuszczalna i wymaga dokładnego wyjaśnienia. RównieÅŒ kwestia rozbieÅŒności w dokumentacji szkód jest dla nas niezwykle istotna - dokładność zapisów i zdjęć ma na celu pełną transparentność dla obu stron. Rozpoczęliśmy proces weryfikacji tego wynajmu - prosimy o kontakt: reklamacje@99rent.pl, abyśmy mogli szczegółowo zweryfikować sytuację. Pozdrawiamy, zespół 99RENT

100% tak

doskonały kontakt, konsultanci pełen profesionalizm,
samochód perfect.

99RENT からの回答

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, ÅŒe jest Pan zadowolony z przebiegu wynajmu :) Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, zespół 99RENT

5぀星のうち3の評䟡

Obsługa bardzo miła.

Obsługa bardzo miła.
Pierwszą gwiazdkę tracicie Panstwo za pojazd, którego ÅŒwawość pokonuje moja kosiarka do trawy. Druga, za niedziałające połączenie z AndroidAuto, a tym samym brak mozliwości korzystania z nawigacji.

99RENT からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią i docenienie naszej obsługi. Przykro nam, ÅŒe samochód nie spełnił Pana oczekiwań pod względem dynamiki oraz działania AndroidAuto. KaÅŒda taka uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam dopasować flotę do potrzeb klientów oraz weryfikować stan techniczny pojazdów. Mamy nadzieję, ÅŒe w przyszłości zapracujemy na więcej gwiazdek :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

5぀星のうち2の評䟡

99RENT からの回答

Dziękujemy za opinię. Nasza flota obejmuje róŌne klasy i warianty silnikowe, ale doskonale rozumiemy, ÅŒe modele 1.0 mogą nie odpowiadać wszystkim oczekiwaniom i nie sprawdzać się w kaÅŒdych warunkach. Jeśli chciały Pan zgłosić swoje zastrzeÅŒenia, zachęcamy do kontaktu: reklamacje@99rent.pl. Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Samochod zastepczy z OC sprawcy

Sprawny kontakt, samochod prawie nowy, czysty, podstawiony i odebrany o ustalonym czasie. Bardzo dobry system przekazywania dokumentacji wraz ze zdjeciami. Wszystko sprawnie poszlo. Jedyny minus - samochod mniejszy niz powinien byc, byl samochodem zastepczym na czas naprawy z OC sprawcy.

99RENT からの回答

Dziękujemy za opinię i szczegółowy feedback :) Cieszymy się, ÅŒe kontakt i cały proces podstawienia spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy starań, aby wszystko przebiegało sprawnie i przejrzyście. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na klasę pojazdu, niestety nie zawsze mamy moÅŒliwość podstawienia większego samochodu - to wypadkowa aktualnej dostępności samochodów w konkretnym oddziale. Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Punktualność

Punktualność, rzetelność, dobry kontakt, miła obsługa

99RENT からの回答

Dziękujemy za miłe słowa i polecamy się na kolejne wynajmy :) Pozdrawiamy, zespół 99RENT

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。