レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PÃ¥lidelige, servicemindede og ekstremt dygtige, mÃ¥ vÊre beskrivelse af dem med tre ord. Har haft den bedste oplevelse med A-Polering og Johan, han er sÃ¥ hÞflig, sÞd og venlig og samtidig er han eks... もっず芋る

Bedste vinduespudsning som jeg nogensinde har oplevet. FÞrst og fremmest hyggeligt med et familiefirma. Derudover virkelig hurtig svar pÃ¥ mails, hvor Johan var hurtig til at fÃ¥ koordineret, at vi kunn... もっず芋る

Jeg har fundet min nye faste vinduespudser. Johan er helt igennem fantastisk, dedikeret og virkelig virkelig dygtig, her er intet overladt til tilfÊldighederne og han havde endda hundekiks med til min... もっず芋る

Professionel og flot vask af mine solceller, kan tydeligt mÊrke en Êndring fra fÞr og til nu, hvor de producerer meget mere strÞm. De var meget professionelle og vejledte mig utroligt godt i process... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓ガラス枅掃業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos A-Polering går vi ind for kvalitet - HVER GANG. Vi er et rendyrket vinduespudser firma, vi pudser kun vinduer og koncentrerer os om at vÊre ekstremt dygtige til det. Vi skal ikke ligge fokus på rengÞring, fliserens, etc., men koncentrerer os om en ting, som vi er specialister i. Med andre ord, hvis du vÊlger os får du en vinduespudser som er ekspert i at pudse vinduer.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

PÃ¥lidelige servicemindede og ekstremt dygtige

Pålidelige, servicemindede og ekstremt dygtige, må vÊre beskrivelse af dem med tre ord.

Har haft den bedste oplevelse med A-Polering og Johan, han er så hÞflig, sÞd og venlig og samtidig er han ekstremt dygtigt til sit arbejde, vinduerne blev afleveret spejlblanke og til en fuldt ud fair pris. Vil klart give dem en anbefaling fra mig

2020幎11月5日

Dygtig og pålidelig vinduespudser

Dygtig og pålidelig vinduespudser.

Har brugt dem i en del år snart, og er så glad for dem. De er altid venlige og smilende og man kan virkelig mÊrke at de brÊnder for det de laver. De passer godt på ens ting når de går rundt om huset og er altid klar til lige at pudse vinduerne indvendigt hvis det er vi får lyst til det. Så kan klart give min varmeste anbefalinger til dem hvis du mangler en ny vinduespudser

2020幎10月21日
自発的なレビュヌ

HÞj kvalitet til fair priser

HÞj kvalitet til fair priser, må vÊre den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på.

Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besÞg, og leverer altid en virkelig hÞj kvalitet.

Vil VARMT anbefale de, til alle jeg kender, hvis man sÊtter pris på en vinduespudser i hÞj kvalitet!

2020幎3月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun positive ting at sige om

Jeg har kun positive ting at sige om dette firma, bruger dem til at pudse min udlejnings lejlighed i SolrÞd, og har aldrig haft nogle problemer, de kommer altid prÊcist den dag de skal på det faste abonnement, og selvom jeg ikke selv altid er i lejligheden, er kvaliteten altid til UG, det er den bedste vinduespudser jeg nogensinde har prÞvet, så giver gerne min varmeste anbefaling til dem og anbefaler andre at bruge dem hvis man står og mangler en vinduespudser i solrÞd

2019幎3月8日

God og pålidelig vinduespudser

God og pålidelig vinduespudser.

Endelig har jeg fundet en vinduespudser man kan stole på - de kommer til tiden og overholder vores aftale - FANTASTISKT!

Og kvaliteten er hver gang helt i top, hvor er det bare skÞnt at finde en håndvÊrker som virkelig ved hvad de laver

2019幎1月30日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en rigtig god oplevelse med

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering.

Han slår mig som et menneske, der går ekstremt hÞjt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sÊtte på den hÞje kvalitet de har udfÞrt hos os.

Vi har nogle vinduer hvor der også skal pudses ude, inde og imellem, og det har aldrig vÊret gjort fÞr, så de var virkelig beskidte, men Johan knoklede på og holdt ingen pauser eller noget og 4 timer efter var vores vinduer simpelthen så flotte.

Jeg laver normalt ikke anmeldelser, men jeg syntes virkelig de fortjener en, de er måske ikke de billigste på markedet, men i forhold til den kvalitet de leverer, som helt klart er den bedste og hÞjeste på markedet, så er de helt klart meget anbefalelsesvÊrdige! š

Kh
Magnus

2018幎8月27日

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse!

Det er fÞrste gang jeg har brugt A-Polering, men er allerede helt vilde med dem. Har aldrig prÞvet at fÃ¥ pudset vinduer af en mere behagelig person end Johan. Han er SÅ serviceminded og leverer en helt vild god kvalitet, samtidig med, var han den billigste af de tilbud jeg hentede ind pÃ¥ vinduespudsning ude og inde, sÃ¥ vil klart anbefale ham til andre hvis man stÃ¥r og mangler en ny vinduespudser, eller ikke er tilfreds med den man har :-)

2018幎7月23日