レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte fuschia dress og slip dress, jeg er ret tilfreds med fuschia, den er som pÃ¥ billederne, men med nogle lÞse trÃ¥de i de broderede blomster. Slip dress synes jeg pÃ¥ ingen mÃ¥der lever op til fo... もっず芋る

Nem og overskuelig webshop. Gode priser. Hurtig ekspedition af returvarer. Er super glad for de skjorter jeg har kÞbt. God kvalitet og lÊkkert tekstil. En webshop jeg helt sikkert vil vende tilbage... もっず芋る

Klart den sÞdeste kundeservice jeg nogensinde har haft kontakt med. De var hjÊlpsomme, tÃ¥lmodige og personlige - det skal man lede lÊnge efter. Derudover har jeg modtaget tÞjet hurtigt, og kval... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har gjort to gode kÞb og haft en god oplevelse med kundeservice, der hurtigt besvarer (Nicoline), og varerne ankommer hurtigt. Gode anbefalinger herfra .

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Vi laver tÞj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gÃ¥ trendy klÊdt. Derfor arbejder vi ogsÃ¥ ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rÞrer sig i modebranchen, og det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering og lÊkre varer

2024幎5月27日

Hej Ditte,

Sikke en flot anmeldelse - og mange tak for de 5 stjerner. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har haft lyst til at dele din oplevelse herinde🀩💜

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering

2024幎4月24日

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse😊💫
Vi står klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Rigtig god onsdag til dig.

Rigtig dårligt returoplevelse!

Rigtig dårligt returoplevelse!
Kjolen jeg bestilte er ikke som forventet, hvor jeg Þnsker at returnere den. Jeg betaler for en returlabel og sender derefter min pakke retur.
EfterfÞlgende får jeg en mail om at pakken er sendt for sent og at de ikke vil returnere mine penge.
Hvis jeg vil have den kjole tilbage (som jeg allerede har returneret) skal jeg betale for at få den gensendt - ellers er mine penge tabt.

2024幎4月16日

Hej Astrid,

Som vi ogsÃ¥ har talt sammen om pÃ¥ mail, er ordren sendt for sent retur. Det strider desvÊrre imod vores handelsbetingelser, og gÞr vi ikke kan imÞdekomme dit Þnske om en refundering🀍

Vi vil, som skrevet på mail, rigtig gerne hjÊlpe med at sende ordren retur til dig. Du har ikke betalt for en returlabel fÞr returneringen er godkendt. Derfor har vi i dit tilfÊlde faktisk dÊkket dine returomkostninger, og vi kan derfor ikke tilbyde at dÊkke fragtomkostningerne endnu engang, når fejlen desvÊrre ikke er vores.

Jeg kan se du mangler at vende tilbage til os pÃ¥ mail, og du mÃ¥ endelig give besked, hvis vi skal hjÊlpe med mere i denne sag😊

Ha' en dejlig dag.

Så dem i lÞvernes hule tilbage 2021

Så dem i lÞvernes hule tilbage 2021, ringede til dem straks angående mulig invistering (5% for 1 mio), de har stadig ik vendt tilbage 3 år senere. Har ringet 365 dage om året i 3 år men intet svar. ps hvis investiering stadig er en mulighed må i gerne vende tilbage

2024幎4月5日

Hej SÞren,

Vi er kede af at denne historie, som vi ikke kan genkende og intet har med vores service, produkter eller webshop at gÞre, har udlÞst en dÃ¥rlig anmeldelse herinde🀔

Vi har hverken modtaget opkald eller andet fra dig - slet ikke gennem flere år, så det du beskriver lyder meget mystisk. Du kan henvende dig på kontakt@a-view.dk, hvis du Þnsker at komme i kontakt med os.

Kjempe fornÞyd kunde

Kjempe fornÞyd kunde! Fra start til mål hadde jeg bare positive opplevelser! Rask levering var d også! Anbefaler virkelig denne nettbutikken. Produktet var også gesmakkers!

2024幎1月29日

Hej Bente,

Tusind tak for dine fine ord og anbefaling🌞 Vi er virkelig glade for, at du har haft en dejlig oplevelse hos os, og blev glad for din nye nederdel.

Ha' en dejlig mandag.

Super service!

2024幎1月25日

Hej Miriam,

Mange tak for din anmeldelse🀩 Hvor skÞnt at hÞre du var tilfreds med din oplevelse hos os.

Rigtig god dag til dig💫

Mvh Sofie fra A-View

Hurtig til at sende varerne

Hurtig til at sende varerne, men helt umulig at komme i kontakt med. Hverken på mail eller telefon.

2023幎12月27日

Hej Christina,

Vi er rigtig kede af, hvis du har ringet og skrevet forgÊves til os! Det er bestemt ikke meningen og vi vil meget gerne hjÊlpe, hvis du stadig har brug for det.

Du er velkommen til at kontakte os pÃ¥ mail kontakt@a-view.dk, hvis du stadig har brug for hjÊlp. SÃ¥ holder jeg Þje med dig i indbakken😉Ž

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Den vÊrste såkaldte kundeservice

Det er fuldstÊndigt umuligt at komme i kontakt med forretningens såkaldte kundeservice. Jeg har bestilt en pakke for 10 dage siden nu, som er forsvundet hos GLS.
Jeg har efterfÞlgende forsÞgt, at kontakte forretningen gentagende gange både over telefon og e-mail, men intet svar.
Virkelig en dårlig forretning og dårlig oplevelse! Jeg vil bestemt ikke anbefale nogle at handle her

2023幎12月15日

Hej Ida,

Det er absolut ikke optimalt, at du forgÊves har forsÞgt at fÃ¥ fat pÃ¥ vores kundeservice, det beklager jeg mange gange!😯

Skulle sagen mod forventning stadig ikke vÊre lÞst må du endelig tage kontakt til os på mail eller tlf.<3

Jeg er ked af, hvis denne oplevelse afholder dig fra at kÞbe hos os igen, men hÃ¥ber alligevel pÃ¥ at se dig en anden gang💛

hurtig betjening

hurtig betjening, hurtig levering.

2023幎11月25日

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner🀩 Vi sidder klar til at hjÊlpe en anden gang.

Ha' en dejlig dag.

Mvh Sofie fra A-View

Umuligt at komme i kontakt med kundeservice

Det har vÊret umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Jeg har bestilt en pakke for 14 dage siden, som er forsvundet. Jeg har gentagne gange prÞvet at komme i kontakt med A-view både på mail, besked og opkald, dog uden held.

2023幎12月1日

Hej Colonna,

Du mÃ¥ meget undskylde, hvis du har haft svÊrt ved at komme igennem til vores kundeservice! Hvis du stadig mangler hjÊlp mÃ¥ du endelig ringe eller sende os en mail🌞 SÃ¥ sidder jeg klar til at hjÊlpe.

Rigtig god dag til dig.

Mvh Sofie fra A-View

Styr unna, verste opplevelse med kundeservice

Bestilte noen kjoler i august. Mottok en annen persons pakke, tok kontakt med kundeservice flere ganger både på mail og instagram for å informere om dette, og fikk til slutt svar om å sende denne pakken tilbake. Jeg fikk av logistiske grunner ikke sendt pakken i retur med det fÞrste, og i kontakt med kundeservice nektet de å betale meg pengene tilbake for plaggene jeg aldri hadde mottatt fÞr jeg returnerte pakken, selv om det var de som hadde gjort feilen og byttet om pakkene. Mye frem og tilbake og vanskelig å få svar fra kundeservice. Fikk sendt pakken i retur og informerte kundeservice om dette, de Þnsket da et trackingnummer på pakken. Sendte dette, og har ikke noe fra de etterpå. Har purret flere ganger uten å få svar, og har enda ikke fått pengene mine tilbake eller klÊrne jeg bestilte, snart fire måneder senere. Jeg mener pengene skulle vÊrt betalt tilbake umiddelbart etter feilen var gjort, uten å måtte styre med å sende de feilsendte plaggene i retur, da feilen lå kun hos de selv og ikke hos kunden. I stedet mottok jeg aldri pengene mine tilbake, plaggene jeg hadde bestilt eller sÊrlig hjelp fra kundeservice, kun masse hodebry og en dårlig opplevelse. Jeg kommer uten tvil aldri til å handle hos A view igjen, hadde gitt 0/5 stjerner om mulig.

2023幎8月7日

Hej Amanda,

Jeg er rigtig ked af, at lÊse om den kÞbsoplevelse du har fÃ¥et hos os. Det er absolut ikke optimalt og det lyder til, at alt er gÃ¥et galt og der har vÊret mange misforstÃ¥elser🙌 Det beklager jeg mange gange pÃ¥ vegne af hele team A-View!

Mangler du stadig hjÊlpe mÃ¥ du meget gerne kontakte os. SÃ¥ kigger jeg pÃ¥ sagen igen☺

Trods den Êrgerlige oplevelse skal du have mange tak for din feedback, og jeg Þnsker dig en dejlig eftermiddag.

Mvh Sofie fra A-View

Min nye kjole var et super kup

Min nye kjole var et super kup.

Min ridder kjole gjorde det godt. Jeg fik det kombineret med min genbrug skjorte og mine italienske stiletter.
Jeg fÞlte mig godt tilpas i den og så fik jeg den til en god pris.

2023幎10月26日

Hej Anida,

Hvor skÞnt at hÞre din kjole levede op til forventningerne og du fik den til en god pris. Vi synes ogsÃ¥ vores Gelika kjole er SÅ cool🀩

Lad mig endelig hÞre, hvis vi skal hjÊlpe med meget nyt til garderoben en anden gang.

Ha' en dejlig mandag.

Elendig

Bestilte flere ting derfra, men ble retur på noen av varene. Elendig kundeservice. De bruker tid på å svare på Mail, avskriver seg ansvar og sier i tillegg at pengene for retur er utbetalt noe det ikke er. De lyver rett og slett på Mail, til tross for at jeg har vÊrt i kontakt med fraktselskapet. Brukt 5 mnd på å returen, og fikk tilslutt tilbake pengene men ikke ved hjelp av A-view. Kommer ikke til å bruke denne nettbutikken og anbefaler andre å holde seg unna å handle her!

2023幎9月11日

Hej Marien,

Sikke er Êrgerlig oplevelse i forbindelse med din retur. Det skal selvfÞlgelig vÊre muligt at returnere, hvis varerne ikke sidder som Þnsket☺ Vi har haft store problemer med retur fra Norge og du har som afsender af pakken ansvaret for den, indtil den lander pÃ¥ vores lager.

Jeg er ked af, at sagen ikke blot lÞst i samarbejde med os! Det sÞrger vi fÃ¥r ikke sker igen💛

Ønsker dig en rigtig dejlig mandag.

Overholder ikke handelsbetingelser for

Overholder ikke handelsbetingelser for returvarer. Måtte selv tage kontakt til kundeservice, hvor jeg får af vide, at jeg skal give det et par dage mere, allerede der var de 14 dage overskredet. Pengene er stadig ikke kommet retur på min konto i nu. Udover det startede jeg med at bestille en anden varer, men får besked om at den alligevel ikke er på lager, så deres webside er heller ikke opdateret iforhold til, hvad der er tilbage af stÞrrelser.

2023幎9月7日

Hej Laura
Vi beklager mange gange at vores returbehandling har vÊre forsinket - som vi også har skrevet sammen om :)
Vi har skiftet lager og i den proces har vi desvÊrre oplevet lÊngere behandlingstid end normalt - det er meget beklageligt. Din retur er behandlet og kÞbet refunderet.
God fredag fra A-view

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。