レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god oplevelse hos Byens KÞreskole Fredericia! Teoriundervisningen var bÃ¥de sjov og lÊrerig, og der blev endda tilbudt ekstra undervisning uden betaling, hvilket gjorde en stor forskel fo... もっず芋る

Mega god kÞreskole og mega sÞde kÞrelÊrer. FÞlte mig godt forberedt til prÞverne og godt tilpas under hele forlÞbet. Super sjov teori (jeg var ved at grÊde af grin flere gange), men ogsÃ¥ super lÊreri... もっず芋る

Helt igennem kanon oplevelse her! Hurtigt respons, hurtigt igennem forlÞbet. Jeg kan kun varmt anbefale denne kÞreskole! De hjalp mig med at hurtigt komme igennem, da jeg var blevet brÊndt a... もっず芋る

Jeg synes a3 byens kÞreskole, er den bedste kÞreskole i byen!. Min kÞreprÞve blev aflyst 2 gange, pga af snevejr, dog var alle kÞrertimerne ind imellem gratis. KÞretimerne var fleksible, og man kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Byens KÞreskole er din kÞreskole i Fredericia. Hos os kan du tage nÊsten alle typer kÞrekort samt link til fÞrstehjÊlp. Ønsker du selv at blive kÞrelÊrer, tilbyder vi ogsÃ¥ uddannelse til dette.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

403件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Rigtig god oplevelse fra start til slut

Rigtig god oplevelse hos Byens KÞreskole Fredericia!

Teoriundervisningen var både sjov og lÊrerig, og der blev endda tilbudt ekstra undervisning uden betaling, hvilket gjorde en stor forskel for mig. Det var helt klart med til, at jeg bestod teoriprÞven i fÞrste forsÞg. Derudover var det et kÊmpe plus med pizza til teoritimerne, når de lå i aftensmadstid.

Min kÞrelÊrer, Mic, havde stor forståelse for, at jeg ikke var tryg ved at kÞre i starten. Han var krÊvende, men på en måde hvor man virkelig lÊrer det, og det gav pote. Jeg bestod også kÞreprÞven i fÞrste hug, og det er i hÞj grad takket vÊre ham og kÞreskolen.

Kan klart anbefales!

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Jeg havde desvÊrre en rigtig dÃ¥rlig

Jeg havde desvÊrre en rigtig dårlig oplevelse med A3 KÞreskole i Fredericia.

Undervisningen var meget uprofessionel – teoritimer blev aflyst med meget kort varsel, endda helt ned til 30 minutter fÞr start, hvilket gjorde det svÊrt at planlÊgge sin tid. Derudover oplevede jeg lÊrerne som hverken sÊrligt tÃ¥lmodige eller imÞdekommende, og tonen kunne hurtigt blive negativ.

Stemningen var generelt ubehagelig, og jeg fÞlte mig ikke behandlet med den respekt, man burde kunne forvente som elev. Bla fordi de har virket både racistiske og sexsitisk tabere man.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale stedet baseret på min egen oplevelse.

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Helt igennem kanon oplevelse her!

Helt igennem kanon oplevelse her!
Hurtigt respons, hurtigt igennem forlÞbet.
Jeg kan kun varmt anbefale denne kÞreskole!
De hjalp mig med at hurtigt komme igennem, da jeg var blevet brÊndt af, af en anden kÞreskole.
De er virkelig professionelle her!
De er der helt igennem for eleverne.
De vÊrner om deres elever og får sig til at fÞle sig virkelig velkommen!
Så hvis du mangler et sted til at få dit kÞrekort, er dette stedet!!

2026幎3月27日

Byens (bedste) kÞreskole

Mega god kÞreskole og mega sÞde kÞrelÊrer. FÞlte mig godt forberedt til prÞverne og godt tilpas under hele forlÞbet. Super sjov teori (jeg var ved at grÊde af grin flere gange), men også super lÊrerig (bestod fÞrste gang). Super serviceminded og tog gerne en ekstra kÞretur eller en snack på vejen hvis det var det der trÊngte. Alt i alt en kÊmpe anbefaling herfra
Tak for kÞrekortet byens kÞreskole Fredericia

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

En kÞreskole der gÞr hele forskellen

Jeg havde et virkelig godt forlÞb med bÃ¥de teori og kÞrelektioner. Undervisningen var struktureret og grundig, og Mic var altid opmÊrksom pÃ¥, at alle fulgte med. Han delte ud af brugbare tips og gode rÃ¥d, som gjorde processen bÃ¥de lettere og mere overskuelig – og det at komme tilbage pÃ¥ vejen fÞltes trygt og motiverende.

Det, der isÊr gjorde en forskel for mig, var den store forstÃ¥else og rummelighed, jeg blev mÞdt med. Der var plads til bÃ¥de nervÞsitet og stress, uden at man pÃ¥ noget tidspunkt fÞlte sig presset. Hvilket var en kÊmpe hjÊlp for én som mig, der normalt bliver meget nervÞs op til prÞver. Alligevel oplevede jeg hverken stress eller pres – hverken til teoriprÞven eller kÞreprÞven. TvÊrtimod gik jeg ind til det hele med ro og faktisk ogsÃ¥ glÊde, og bestod begge dele i fÞrste hug. Det kan jeg kun takke Mic og Pernille for. De formÃ¥r virkelig at skabe et trygt og rart miljÞ, hvor man kan vÊre sig selv, og det gÞr en verden til forskel i et lÊringsforlÞb. Jeg kan derfor varmt anbefale A3 Byens Bedste KÞreskole.🀟🙌

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

Teori- og kÞrelektioner med alle tiders

Teori- og kÞrelektioner med alle tiders kÞrelÊrer! Mick sÞrger for at alle er godt med, tingene bliver gennemgået og med små fif og gode råd, så gjorde han turen tilbage på vejen til en leg. Kan absolut kun anbefale at tage eller generhverve kÞrekortet hos Byens KÞreskole!

2026幎2月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。