Rigtig god oplevelse hos Byens KÞreskole Fredericia! Teoriundervisningen var bÃ¥de sjov og lÊrerig, og der blev endda tilbudt ekstra undervisning uden betaling, hvilket gjorde en stor forskel fo... ãã£ãšèŠã
Mega god kÞreskole og mega sÞde kÞrelÊrer. FÞlte mig godt forberedt til prÞverne og godt tilpas under hele forlÞbet. Super sjov teori (jeg var ved at grÊde af grin flere gange), men ogsÃ¥ super lÊreri... ãã£ãšèŠã
Helt igennem kanon oplevelse her! Hurtigt respons, hurtigt igennem forlÞbet. Jeg kan kun varmt anbefale denne kÞreskole! De hjalp mig med at hurtigt komme igennem, da jeg var blevet brÊndt a... ãã£ãšèŠã
Jeg synes a3 byens kÞreskole, er den bedste kÞreskole i byen!. Min kÞreprÞve blev aflyst 2 gange, pga af snevejr, dog var alle kÞrertimerne ind imellem gratis. KÞretimerne var fleksible, og man kunne... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Byens KÞreskole er din kÞreskole i Fredericia. Hos os kan du tage nÊsten alle typer kÞrekort samt link til fÞrstehjÊlp. Ãnsker du selv at blive kÞrelÊrer, tilbyder vi ogsÃ¥ uddannelse til dette.
Riddergade 22, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- dfpebe@gmail.com
- a3k.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig god oplevelse fra start til slut
Rigtig god oplevelse hos Byens KÞreskole Fredericia!
Teoriundervisningen var både sjov og lÊrerig, og der blev endda tilbudt ekstra undervisning uden betaling, hvilket gjorde en stor forskel for mig. Det var helt klart med til, at jeg bestod teoriprÞven i fÞrste forsÞg. Derudover var det et kÊmpe plus med pizza til teoritimerne, når de lå i aftensmadstid.
Min kÞrelÊrer, Mic, havde stor forståelse for, at jeg ikke var tryg ved at kÞre i starten. Han var krÊvende, men på en måde hvor man virkelig lÊrer det, og det gav pote. Jeg bestod også kÞreprÞven i fÞrste hug, og det er i hÞj grad takket vÊre ham og kÞreskolen.
Kan klart anbefales!
Mega god kÞreskole
Mega god kÞreskole, den kan jeg anbefale.
Jeg havde desvÊrre en rigtig dÃ¥rligâŠ
Jeg havde desvÊrre en rigtig dårlig oplevelse med A3 KÞreskole i Fredericia.
Undervisningen var meget uprofessionel â teoritimer blev aflyst med meget kort varsel, endda helt ned til 30 minutter fÞr start, hvilket gjorde det svÊrt at planlÊgge sin tid. Derudover oplevede jeg lÊrerne som hverken sÊrligt tÃ¥lmodige eller imÞdekommende, og tonen kunne hurtigt blive negativ.
Stemningen var generelt ubehagelig, og jeg fÞlte mig ikke behandlet med den respekt, man burde kunne forvente som elev. Bla fordi de har virket både racistiske og sexsitisk tabere man.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale stedet baseret på min egen oplevelse.
Maga god kÞreskole hvor der er sjov ogâŠ
Maga god kÞreskole hvor der er sjov og man får det hurtigt
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, verdens sÞdeste kÞrelÊrere, og pizza til hver teoriðð»ðð» hurtigt kÞrekort og god vÊrdi for pengene. Tak A3ð
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, hvor man virkelig kan lÊre noget med god teori. Sjov og lÊrerig undervisning, med plads til at lave fejl og hyggeð gratis pizza iÞvrigt.
Virkelig godt sted at tage kÞrekortâŠ
Virkelig godt sted at tage kÞrekort ville helt klart anbefale det
Mega fed kÞreskole
Mega fed kÞreskole! Vil helt klart anbefale at tage sit kÞrekort her!
Helt igennem kanon oplevelse her!
Helt igennem kanon oplevelse her!
Hurtigt respons, hurtigt igennem forlÞbet.
Jeg kan kun varmt anbefale denne kÞreskole!
De hjalp mig med at hurtigt komme igennem, da jeg var blevet brÊndt af, af en anden kÞreskole.
De er virkelig professionelle her!
De er der helt igennem for eleverne.
De vÊrner om deres elever og får sig til at fÞle sig virkelig velkommen!
Så hvis du mangler et sted til at få dit kÞrekort, er dette stedet!!
Perfekt
Intet dårligt omkring dem. Fik mit kÞrekort på 7 uger med ingen kommentarer
Bedste kÞrelÊrer
Bedste kÞrelÊrer, de er mega sjove og hyggelige og kÞre med, man lÊrer meget mere end forventet. De gÞr alt de kan for at få os til at bestå kÞreprÞven.
Super gode
Super gode, sÞde og sjove kÞrelÊrer.
Får en til at fÞle sig klar til det hele!
Super fede oplevelser og et mega godt sammenhold
Hurtigt kÞrekort og bestod det hele iâŠ
Hurtigt kÞrekort og bestod det hele i fÞrste hug. Klart anbefaling.
Byens (bedste) kÞreskole
Mega god kÞreskole og mega sÞde kÞrelÊrer. FÞlte mig godt forberedt til prÞverne og godt tilpas under hele forlÞbet. Super sjov teori (jeg var ved at grÊde af grin flere gange), men også super lÊrerig (bestod fÞrste gang). Super serviceminded og tog gerne en ekstra kÞretur eller en snack på vejen hvis det var det der trÊngte. Alt i alt en kÊmpe anbefaling herfra
Tak for kÞrekortet byens kÞreskole Fredericia
En kÞreskole der gÞr hele forskellen
Jeg havde et virkelig godt forlÞb med bÃ¥de teori og kÞrelektioner. Undervisningen var struktureret og grundig, og Mic var altid opmÊrksom pÃ¥, at alle fulgte med. Han delte ud af brugbare tips og gode rÃ¥d, som gjorde processen bÃ¥de lettere og mere overskuelig â og det at komme tilbage pÃ¥ vejen fÞltes trygt og motiverende.
Det, der isÊr gjorde en forskel for mig, var den store forstÃ¥else og rummelighed, jeg blev mÞdt med. Der var plads til bÃ¥de nervÞsitet og stress, uden at man pÃ¥ noget tidspunkt fÞlte sig presset. Hvilket var en kÊmpe hjÊlp for én som mig, der normalt bliver meget nervÞs op til prÞver. Alligevel oplevede jeg hverken stress eller pres â hverken til teoriprÞven eller kÞreprÞven. TvÊrtimod gik jeg ind til det hele med ro og faktisk ogsÃ¥ glÊde, og bestod begge dele i fÞrste hug. Det kan jeg kun takke Mic og Pernille for. De formÃ¥r virkelig at skabe et trygt og rart miljÞ, hvor man kan vÊre sig selv, og det gÞr en verden til forskel i et lÊringsforlÞb. Jeg kan derfor varmt anbefale A3 Byens Bedste KÞreskole.ð€ð
SÞde kÞrelÊrer
SÞde kÞrelÊrer, fÞlte mig tryg hele vejen igennem forlÞbet, pizza til kÞretime, fik kÞrekort på 6 uger. Kan klart anbefales
Den bedste kÞreskole nogensinde
Den bedste kÞreskole nogensinde. Rigtig god undervisning og sÞde kÞrelÊrer. Kan anbefales 10000%%%
Teori- og kÞrelektioner med alle tidersâŠ
Teori- og kÞrelektioner med alle tiders kÞrelÊrer! Mick sÞrger for at alle er godt med, tingene bliver gennemgået og med små fif og gode råd, så gjorde han turen tilbage på vejen til en leg. Kan absolut kun anbefale at tage eller generhverve kÞrekortet hos Byens KÞreskole!
Byens KÞreskole er en meget godâŠ
Byens KÞreskole er en meget god kÞreskole
God teori og gode kÞre lektioner
Mic er en flink og direkte kÞrelÊrer som altid vil hjÊlpe en
Fik en gratis kÞretime pga af sneen som Þdelagde andre kÞretimer