レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service og hurtig levering og opsÊtning. Talte med Stephan, som kom ud og sÃ¥ barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at fÃ¥ sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog... もっず芋る

Nogle gange er du heldig, i dette tilfÊlde var vi rigtig heldige. AA Akustik er en pÃ¥lidelig familieejet virksomhed med hÞjt service niveau. Vi havde et par monteringsudfordringer pga. hÞjden pÃ¥ vor... もっず芋る

Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger. Vi har kÞbt hus, hvor akustikken var lidt 'hÃ¥rd' i kÞkkenomrÃ¥det pga klinkegulv og lidt hÞjt til loftet. Dette er nu afhjulpet med hjÊlp fra... もっず芋る

Fantastisk oplevelse! Jeg fik sat akustikplader pÃ¥ mit 6 meter hÞje loft i stue/ altum. Lige fra 1.kontakt pÃ¥ telefon var servicen i top. PÃ¥ mÞdet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder f... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

50件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super god service og hurtig levering - OG det virker

Super god service og hurtig levering og opsÊtning. Talte med Stephan, som kom ud og så barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at få sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog de gamle ned og det ser bare godt ud - og så var han en meget behagelig fyr. Lyden på vores bar er nu dÊmpet vÊsentligt og gÊsterne kan klart mÊrke forskellen og nyder det. En klar anbefaling herfra.

2025幎10月8日

Fantastisk rådgivning

KÞbte guitar i juni, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg var der i 2 timer (!) og fik anvist prÞverum, hvor jeg kunne prÞve de guitarer, der i en lind strÞm kom ind til mig. Har ikke spillet i 40 år, så rådgivning omkring valg var meget vigtig, og rådgivning fik jeg. Fantastisk service i en rigtig, fysisk forretning!

2025幎6月18日
自発的なレビュヌ

Tid, pris og kvalitet i top

AA Akustik er en lille familievirksomhed hvor faderen kÞrer som sÊlger og sÞnnen som montÞr. De er hutige bå de med at give tilbud og få udfÞrt opgaven. Resultatet svarer helt til vores forventninger, godt håndvÊrk.

2025幎2月20日

Bedste anbefalinger - Forbedret akustik i kÞkken

Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger.
Vi har kÞbt hus, hvor akustikken var lidt 'hård' i kÞkkenområdet pga klinkegulv og lidt hÞjt til loftet.
Dette er nu afhjulpet med hjÊlp fra AA Akustik ved opsÊtning af akustikplader i loftet.
Lige fra den fÞrste kontakt med Stephan, og hele vejen til den kyndige opsÊtning af teknikerne (inkl om-montering af lampeudtag mm.) har det vÊret en behagelig oplevelse.
- og det virker!

2024幎6月6日

Super arbejde

Vi fik kyndig og professionel rådgivning, og fandt hurtigt ud af en god lÞsning med Stephan der vidste hvad han talte om. Da vores loft er valmtag, og dermed er skrå lofter, er det lidt specielt, men der var ingen problemer, og da arbejdet gik i gang september 2023, må vi bare sige, at Carsten der kom ud og udfÞrte arbejdet, var super professionel, rar og dygtig. Aftaler bliver overholdt, der bliver ryddet op efterfÞlgende, og der bliver gået op i finish. Jeg er selv håndvÊrker, og har oplevet meget, så kvalitet og service i topklasse. Så har I udfordringer med hÞjt lyd-niveau, og skal det udfÞres pÊnt, så kan vi varmt anbefale AA Akustik.

2023幎9月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk forskel i vores hjem!

For snart en måned siden, fik vi sat vores nye akustik plader op i stuen og i spisestuen og det har vÊret sådan en god beslutning!! Lyd-forskellen er helt fantastisk og akustikken er MEGET bedre i de rum pladerne sidder i. Med fire små bÞrn kan det virkelig mÊrkes og skulderne er faldet lidt ned :) Kompetent og behagelig rådgivning fra Stephan og en dygtig håndvÊrker kom og satte pladerne op på bare en enkelt dag. Vi er så glade for resultatet! Kan varmt anbefales.

2023幎2月16日
自発的なレビュヌ

Stor ros herfra til aa-akustik

Stor ros herfra til aa-akustik. Akustik pladerne er sat op af en håndvÊrker, der virkelig går op i sit håndvÊrk, hvilket efterhånden er en mangelvare - det er virkelig et flot stykke arbejde, der er lavet.
Korrespondancen foregik pr. telefon og mail, og vi fik svar lynhurtigt, ligegyldigt om det var hverdag eller weekend.
Alt i alt en meget positiv oplevelse😊

2023幎1月24日
自発的なレビュヌ

Har fået et helt nyt rum

Meget imÞdekommende personale. Stephan er nem at komme i kontakt med. Han svarer mails "dÞgnet" rundt.
Vi fik sat op i vores alrum/Stue - og det har Êndret vores rum helt enormt. FÞr kunne vi nÊsten ikke holde ud vÊre i rummet. Nu er der kommet en hel fantastisk akustik. Kan klart anbefales.

2022幎11月21日
AA Akustik ロゎ

AA Akustik からの回答

Hej Lotte - mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er super glade for at hÞre, at vi har har skabt trivsel i jeres alrum/stue.

Yderst tilfreds

Hurtig betjening, god vejledning og flinke folk.
AA Akustik kontaktede os allerede dagen efter vores henvendelse. BesÞgte os efterfÞlgende, gav vejledning, målte op, lavede tilbud og gav os en dato for, hvornår arbejdet kunne udfÞres.
2 flinke håndvÊrkere kom på aftalt tidspunkt, udfÞrte arbejdet pÊnt og hurtigt. Vi er yderst tilfredse med forlÞbet og resultatet.

2022幎6月17日
自発的なレビュヌ

Godt produkt og god sercice

Vi er meget glade for vores nye akustikloft, som klart lever op til forventningen. Flink og behagelig sÊlger. God service og hurtig respons på både tlf og mail.

2022幎6月3日
AA Akustik ロゎ

AA Akustik からの回答

Hej Yrsa - tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at I har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg fik sat akustikplader på mit 6 meter hÞje loft i stue/ altum.
Lige fra 1.kontakt på telefon var servicen i top. På mÞdet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder for at bedre akustikken i min lejlighed. Jeg oplevede god tid og imÞdekommenhed uanset mine mere eller mindre relevante spÞrgsmål.
Tilbuddet kom på mail samme dag og ugen efter var pladerne sat op af 2 dygtige og servicemindede unge mÊnd.
Da de forlod min lejlighed havde jeg ikke bare god akustik men også et flot slutresultat,
AA akustik kan varmt anbefales!
Anne Lykke, HelsingÞr

2022幎4月12日

KÊmpe anbefaling herfra

Vi havde AA akustik ude en mandag for at lave tilbud, og fredag satte de akustikpladerne op. Jeg var lidt nervÞs for hvordan det ville se ud, men det ser faktisk pÊnere ud end uden. Det er det absolut bedste vi har gjort for vores families trivsel og vi skulle uden tvivl have gjort det for lÊnge siden. AA akustik har leveret sublim service hele vejen rundt og jeg kan kun anbefale dem.

2022幎3月16日
自発的なレビュヌ

Dejlig oplevelse, og godt produkt.

Vi har fået leveret og monteret akustikplader fra AA Akustik. Dette har vÊret en meget behalig og god oplevelse. Resultatet virker rigtig godt.
Vi fik en god vejledning og guiding til hvilken lÞsning var den bedste ud af de forskellige forslag vi kom ind over. Hvor både fordele og ulemper blev oplyst. Monteringen er blevet lavet profesionelt og godt.
Eneste mente var at vi midt i alt infomationen ikke havde fået med at prisen der blev udregnet var eks moms.

2022幎3月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。