Super god service og hurtig levering og opsÊtning. Talte med Stephan, som kom ud og sÃ¥ barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at fÃ¥ sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog... ãã£ãšèŠã
Nogle gange er du heldig, i dette tilfÊlde var vi rigtig heldige. AA Akustik er en pÃ¥lidelig familieejet virksomhed med hÞjt service niveau. Vi havde et par monteringsudfordringer pga. hÞjden pÃ¥ vor... ãã£ãšèŠã
Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger. Vi har kÞbt hus, hvor akustikken var lidt 'hÃ¥rd' i kÞkkenomrÃ¥det pga klinkegulv og lidt hÞjt til loftet. Dette er nu afhjulpet med hjÊlp fra... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse! Jeg fik sat akustikplader pÃ¥ mit 6 meter hÞje loft i stue/ altum. Lige fra 1.kontakt pÃ¥ telefon var servicen i top. PÃ¥ mÞdet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder f... ãã£ãšèŠã
MÃ¥gevej 28, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- kontakt@aa-akustik.dk
- aa-akustik.dk
Super god service og hurtig levering - OG det virker
Super god service og hurtig levering og opsÊtning. Talte med Stephan, som kom ud og så barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at få sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog de gamle ned og det ser bare godt ud - og så var han en meget behagelig fyr. Lyden på vores bar er nu dÊmpet vÊsentligt og gÊsterne kan klart mÊrke forskellen og nyder det. En klar anbefaling herfra.
Helt vildt nem beslutning at fÃ¥ deâŠ
Helt vildt nem beslutning at få de plader op og supernem proces fra start til slut. Vi har fået dyne på lyden, og loftet ser flot ud. Rare og dygtige mennesker.
Fantastisk rådgivning
KÞbte guitar i juni, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg var der i 2 timer (!) og fik anvist prÞverum, hvor jeg kunne prÞve de guitarer, der i en lind strÞm kom ind til mig. Har ikke spillet i 40 år, så rådgivning omkring valg var meget vigtig, og rådgivning fik jeg. Fantastisk service i en rigtig, fysisk forretning!
Tid, pris og kvalitet i top
AA Akustik er en lille familievirksomhed hvor faderen kÞrer som sÊlger og sÞnnen som montÞr. De er hutige bå de med at give tilbud og få udfÞrt opgaven. Resultatet svarer helt til vores forventninger, godt håndvÊrk.
Bedste anbefalinger - Forbedret akustik i kÞkken
Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger.
Vi har kÞbt hus, hvor akustikken var lidt 'hård' i kÞkkenområdet pga klinkegulv og lidt hÞjt til loftet.
Dette er nu afhjulpet med hjÊlp fra AA Akustik ved opsÊtning af akustikplader i loftet.
Lige fra den fÞrste kontakt med Stephan, og hele vejen til den kyndige opsÊtning af teknikerne (inkl om-montering af lampeudtag mm.) har det vÊret en behagelig oplevelse.
- og det virker!
Vi blevet lovet en mÊrkbar forskel - og fik det!
Vi blevet lovet en mÊrkbar forskel - og det har vi i den grad fÃ¥et. Fantastisk at vÊre bÞrnefamilie igen. Ãstetisk flot udfÞrt og til aftalt tid, helt gnidningsfrit. Vi er supertilfredse!
Super arbejde
Vi fik kyndig og professionel rådgivning, og fandt hurtigt ud af en god lÞsning med Stephan der vidste hvad han talte om. Da vores loft er valmtag, og dermed er skrå lofter, er det lidt specielt, men der var ingen problemer, og da arbejdet gik i gang september 2023, må vi bare sige, at Carsten der kom ud og udfÞrte arbejdet, var super professionel, rar og dygtig. Aftaler bliver overholdt, der bliver ryddet op efterfÞlgende, og der bliver gået op i finish. Jeg er selv håndvÊrker, og har oplevet meget, så kvalitet og service i topklasse. Så har I udfordringer med hÞjt lyd-niveau, og skal det udfÞres pÊnt, så kan vi varmt anbefale AA Akustik.
En rigtig god oplevelse lige fra denâŠ
En rigtig god oplevelse lige fra den fÞrste kontakt til udfÞrt arbejde. De bedste anbefalinger herfra.

AA Akustik ããã®åç
Fantastisk forskel i vores hjem!
For snart en måned siden, fik vi sat vores nye akustik plader op i stuen og i spisestuen og det har vÊret sådan en god beslutning!! Lyd-forskellen er helt fantastisk og akustikken er MEGET bedre i de rum pladerne sidder i. Med fire små bÞrn kan det virkelig mÊrkes og skulderne er faldet lidt ned :) Kompetent og behagelig rådgivning fra Stephan og en dygtig håndvÊrker kom og satte pladerne op på bare en enkelt dag. Vi er så glade for resultatet! Kan varmt anbefales.
Stor ros herfra til aa-akustik
Stor ros herfra til aa-akustik. Akustik pladerne er sat op af en håndvÊrker, der virkelig går op i sit håndvÊrk, hvilket efterhånden er en mangelvare - det er virkelig et flot stykke arbejde, der er lavet.
Korrespondancen foregik pr. telefon og mail, og vi fik svar lynhurtigt, ligegyldigt om det var hverdag eller weekend.
Alt i alt en meget positiv oplevelseð
Virkelig god lÞsning til vores kÞkken alrum - og nem og gnidningsfri proces
Har for nylig fået monteret akustik-plader i loftet i vores kÞkken-alrum. Det har virkelig gjort mirakler - som at få en helt ny og bedre lejlighed. Meget tilfreds, og det har vÊret nemt og gnidningsfrit at få aftalt og monteret.
Har fået et helt nyt rum
Meget imÞdekommende personale. Stephan er nem at komme i kontakt med. Han svarer mails "dÞgnet" rundt.
Vi fik sat op i vores alrum/Stue - og det har Êndret vores rum helt enormt. FÞr kunne vi nÊsten ikke holde ud vÊre i rummet. Nu er der kommet en hel fantastisk akustik. Kan klart anbefales.

AA Akustik ããã®åç
Fremragende service hele vejen igennem
Fremragende service hele vejen igennem! Yderst profesionelle folk fra start til slut. Slutproduktet lever til fulde op til vores forventning, da det fÞles som, vort kÞkken-alrum er blevet til et helt andet rum, man kan holde ud at opholde sig i.
Perfekt resultat
Vores kÞkken/alrum fik aa Akustik loft ibf med renovering, og forandringen er fantastisk. Super samarbejde, og perfekt resultat.
Yderst tilfreds
Hurtig betjening, god vejledning og flinke folk.
AA Akustik kontaktede os allerede dagen efter vores henvendelse. BesÞgte os efterfÞlgende, gav vejledning, målte op, lavede tilbud og gav os en dato for, hvornår arbejdet kunne udfÞres.
2 flinke håndvÊrkere kom på aftalt tidspunkt, udfÞrte arbejdet pÊnt og hurtigt. Vi er yderst tilfredse med forlÞbet og resultatet.
Godt produkt og god sercice
Vi er meget glade for vores nye akustikloft, som klart lever op til forventningen. Flink og behagelig sÊlger. God service og hurtig respons på både tlf og mail.

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Jeg fik sat akustikplader på mit 6 meter hÞje loft i stue/ altum.
Lige fra 1.kontakt på telefon var servicen i top. På mÞdet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder for at bedre akustikken i min lejlighed. Jeg oplevede god tid og imÞdekommenhed uanset mine mere eller mindre relevante spÞrgsmål.
Tilbuddet kom på mail samme dag og ugen efter var pladerne sat op af 2 dygtige og servicemindede unge mÊnd.
Da de forlod min lejlighed havde jeg ikke bare god akustik men også et flot slutresultat,
AA akustik kan varmt anbefales!
Anne Lykke, HelsingÞr
KÊmpe anbefaling herfra
Vi havde AA akustik ude en mandag for at lave tilbud, og fredag satte de akustikpladerne op. Jeg var lidt nervÞs for hvordan det ville se ud, men det ser faktisk pÊnere ud end uden. Det er det absolut bedste vi har gjort for vores families trivsel og vi skulle uden tvivl have gjort det for lÊnge siden. AA akustik har leveret sublim service hele vejen rundt og jeg kan kun anbefale dem.
Dejlig oplevelse, og godt produkt.
Vi har fået leveret og monteret akustikplader fra AA Akustik. Dette har vÊret en meget behalig og god oplevelse. Resultatet virker rigtig godt.
Vi fik en god vejledning og guiding til hvilken lÞsning var den bedste ud af de forskellige forslag vi kom ind over. Hvor både fordele og ulemper blev oplyst. Monteringen er blevet lavet profesionelt og godt.
Eneste mente var at vi midt i alt infomationen ikke havde fået med at prisen der blev udregnet var eks moms.
Professionel, grundig og effektive
Stor anbefaling fra os i KÞge. Professionel og effektivt udfÞrt. Venlig og punktlige medarbejdere. God pris og godt resultat.