Det er kontantbetaling, det er vi ikke vant til og giver noget bÞvl, sÃ¥ vil foretrÊkke at handle et sted hvor man for en almindlig regning. Det seneste jeg har kÞbt er stadig i restordre. SÃ¥ ikke me... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og god service. Skulle bruge en skinne og bÊndelgardiner. Havde spÞrgsmÃ¥l til skinnen og fik hurtigt svar. Varerne kom 2 dage efter bestilling. Dog kom dette med lastbil, og d... ãã£ãšèŠã
DET ER IKKE Sà RINGE ENDDA! For en kÞbenhavnersnude som mig, var det en kÊmpe AHA-oplevelse at hande med dette firma. Der var opstÃ¥et en misforstÃ¥else i forbindelse med min bestilling, sÃ¥ jeg kun m... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte noget sneplovskÊr fra min mobil pÃ¥ deres webshoppen, jeg havde taget fejl af mÃ¥lene pÃ¥ hjemme siden. Jeg ringede til dem og de var meget behjÊlpelig med at fÃ¥ rettet fejlen sÃ¥ jeg fik d... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S er en af Danmarks fÞrende leverandÞrer af produkter i gummi, plast og skum. Vi tilbyder kundetilpassede lÞsninger og standardvarer med korte leveringstider. Med mere end 90 års erfaring har vi en bred viden inden for gummi og et stort kendskab til din industri, hvilket gÞr os i stand til at give dig en unik rådgivning til lÞsning af dit projekt. Kvalitet er et nÞgleord for AAG, og derfor vil du opleve hÞje standarder på alle niveauer hos os. Vi sikrer lÞsninger, som fuldt ud lever op til markedets normer og standarder, og som har lÊngere holdbarhed samt levetid. Fleksibilitet og samarbejde er vigtige parametre for os, og vi tilpasser os dine arbejdsgange. Vi er her for at hjÊlpe dig, og du kan kontakte os uanset projektets omfang.
Sundsholmen 3, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- +4598158022
- info@aag.world
- aag.world
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God pris og hurtig forsendelse.
God kvalitet og hurtig levering af denâŠ
God kvalitet og hurtig levering af den valgte u-profil.
(Eneste minus er at kun lige prÊcis denne profil kan leveres i metermål. Alle de andre kan man kun bestille i ruller á 50 eller 100 meter)
Jeg fik det jeg skulle have
Bestillingen gik fint. Ved leveringen manglede dog det ene af de 2 produkter jeg have bestilt. Men efter en mail undskyldte de og eftersendte straks den anden vare u/b.
Super god service og produkt
SpÞjst firma at handle med
Hej det er meget godt men en tilfredshedsundersÞgelse om firmaet AAG, men det er sgu svÊrt at sige noget nÃ¥r man ikke har fÃ¥et varen endnu, men ros at tilfredshedsundersÞgelse kom, sÃ¥ kan man give den gas pÃ¥ ðellerð

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S ããã®åç
Hurtig levering og dejligtâŠ
Hurtig levering og dejligt kvalitetsprodukt der ikke findes andre steder.
God og kyndig vejledning.
God vejledning over Tlf
Pakken leveret udendÞrs
Pakken leveret på fortrappen trods det, at der sidder maskinskrevet opslag i vinduet lige ovenfor på både dansk og engelsk om, at der IKKE må efterlades pakker udendÞrs. Heldigvis havde det ikke regnet ret meget, så pakken var kun lidt våd, da vi fandt den to dage senere.
Perfekt sted og handelforlÞb
Fuld tilfredshed med leverancen
Fuld tilfredshed med leverancen, men jeg fandt det upassende, at den i en klar plastlomme påklÊbede fÞlgeseddel uden videre kunne aflÊses af enhver, der fik pakken i hånden.
Jeg var meget tilfreds med min handelâŠ
Jeg var meget tilfreds med min handel alt var fin en god service vil absolut anbefale det til andre der kunne bruge noget fra deres sortiment â€ïžâ€ïž
Hurtig modtagelse af varene samt godeâŠ
Hurtig modtagelse af varene samt gode produkter.
SÊlger ringede for ekstra sikring af korrekt bestilling.
Super service ;-)
det gik som det skulle