レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg ringede til LÊgevagten og bliver mÞdt af en person som tydeligvis skal stresse mig igennem hele forklaringen og et video opkald som er endnu mere stressede. Jeg nÃ¥r slet ikke at forklare sÊrlig me... もっず芋る

Jeg har virkelig kun ros og anerkendelse til min lÊge og hendes kvindelige lÊgekolleger pÃ¥ HÊmatologisk ambulatorium. De er meget, meget venlige og behagelige, nÃ¥r jeg er til kontrolbesÞg qua sygdom.... もっず芋る

I nedlÊgger busruter i regionen og skÊrer ned pÃ¥ ruter uden at tÊnke pÃ¥ hvilke konsekvenser det fÃ¥r for dem som er fast brugere af ruterne. I er tilsyneladende ligeglade, bare i kan spare nogle... もっず芋る

Jeg har, inden for de sidste 3 mÃ¥neder, gennemgÃ¥et 2 operationer som blev foretaget i OrtopÊdisk kirurgiske dags afsnit. Jeg har fÃ¥et den bedste behandling af alle de involverede, fÞr , under og efter... もっず芋る

䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

33件のレビュヌ

Erfaringer fra Thisted Sygehus 16-18.08.2023

16.08.2023-17.08.2023
ForlÞb på Thisted Sygehus i forbindelse med brud på ryg:
Jeg har nu kigget materialet på Sundhed.dk igennem. Her fremgår der fÞlgende:

16.08.2023 - Henvisning fra ToldbodlÊgerne, Thisted – hvor jeg fik en fantastisk hjÊlp.
Her fremgår det af sygehushenvisning: 1. SmerteforvÊrring 2. Kan ikke komme ud af bilen. 3. Smerter provokeres ved dyb inspiration 4. Meldes til AMK med obs på traumatisk lÊnderygfraktur. 5. Der visiteres liggende med immobilisering til Aalborg
16.08.2023 - Ambulancen ankommer efter godt œ time. 2 personer får mig over i ambulancen. Det lykkes smertefuldt at komme fra bil og over på briksen. Inde i ambulancen konfererer de to personer sammen. Henvisende lÊge har fri, siger de. De kontakter Skadestuen v/spl. Her bliver de enige om at kÞre mig til Thisted Sygehus, når jeg kunne gå fra platform til parkeret bil. Så jeg kÞres ikke til Aalborg.
16.08.2023 – Onsdag eftermiddag – oplyser sygepl., Skadestuen - pÃ¥ notat: Funktion og fÊrdigheder: Status: Fuldt mobil og Selvhjulpen????? Her er jeg fuldstÊndig uening. Jeg var hverken mobil eller selvhjulpen. Jeg havde 100% hjÊlp fra min mand. Hun anfÞrer: Falder bagover ned pÃ¥ noget trÊ og kommer i bil ned til lÊgen, som henviser til Skadestuen ????? – se henv. fra lÊgens notat og min egen mail af 19.08. til ovl., Kir.Afd., HillerÞd.
16.08.2023 - Onsdag eftermiddag/ aften – navn? Nydelig dame med krÞllet hÃ¥r (radiolog?) i RÞntgen: Har stÊrke smerter. OBS Har fÃ¥et morfin bÃ¥de ved ToldbodlÊgerne og pÃ¥ Skadestuen. Oplever INGEN hjÊlp i RÞntgen. Da jeg spÞrger om assistance til at komme over pÃ¥ briksen, er tilbagemeldingen: Du er jo selv kommet til den parkerede bil, sÃ¥ mÃ¥ du ogsÃ¥ kunne komme herover. Der stÃ¥r et stativ, som jeg spÞrger, om hun vil lÃ¥ne mig det, som jeg kan bruge som stÞtte til at komme over til briksen. Hun henter lidt afvisende stativet. Det lykkes for mig – smertefuldt - at komme op pÃ¥ briksen. Jeg spÞrger, om hun vil hjÊlpe mig med at komme ned pÃ¥ briksen. Hun mener, at det er problematisk for hende at hjÊlpe mig, sÃ¥ jeg mÃ¥ – slask – komme ned pÃ¥ briksen selv (hvor jeg sÃ¥ sol, mÃ¥ne og stjerner). Det var ogsÃ¥ en frygtelig Þv omgang at fÃ¥ foretaget rÞntgen i en smertefuld liggende stilling. Jeg tror, at der var en portÞr og en spl., der pÃ¥ afstand havde ’overvÊret det hele’. Jeg blev i hvert fald tilbudt hjÊlp fra dem med ’glideplader’, da jeg skulle over pÃ¥ sengen igen. Jeg var MEGET taknemmelig.
16.08.2023 - Onsdag - Tilbage på Skadestuen v/lÊgen: Det fremgår, at der er ingen hÊvelse, ingen direkte Þmhed sv.t. processus spinosi, og ingen Þmhed i resten af columna????? Og rÞntgen viser ingen tegn på fraktur. Det står jeg helt uforstående overfor. Jeg spÞrger, om andre har kigget på rÞntgen. Ja, det har ort.kir og bagvagt og hun selv. Hun oplyser endvidere, at det ikke var muligt for mig - selv at komme til ToldbodlÊgerne - hvis jeg havde brud på ryggen, for så kunne jeg ikke gå. Det beviste min gang til bilen også, oplyste hun. Og jeg fik forklaret, at man havde meget ondt, når musklerne i ryggen havde fået et slag. Vi stod nu overfor problemer med trapper (som jeg overhovedet ikke kunne klare pga. smerter) på vores overnatningssted. Det var naturligvis vores eget problem, som vi måtte finde lÞsning på. Jeg fik morfin med fra Skadestuen, så jeg kunne klare natten og nÊste dag hjemad til SjÊlland!!!!!
Blev hverken tilbudt vådt eller tÞrt fra kl. 12-21.

17.08.2023 - Torsdag morgen – opringning fra stud.med. – Thisted Sygehus:
Han vil gerne have foretaget en CT-scanning. (Min mand har ryddet alt op, og vi sidder klar til kÞreturen til HillerÞd). Hvad siger du til det? spÞrger han. Jeg er KLAR TIL ALT, meddeler jeg. Han oplyser senere, at han efter scanningen havde konf. med Aalborg Universitetshospital. Resultat: Den viser stabil fraktur på L3. Jeg får - på forespÞrgsel - morfin til hjemturen. Hvordan skulle jeg ellers komme hjem i bil via StorebÊlt til HillerÞd. Det fremtidige forlÞb skulle foregå via egen lÊge, som jeg skulle kontakte, så der var overhovedet INGEN informationer om, hvordan jeg skulle forholde mig i denne situation.

OBS Jeg fÞler, at jeg er blevet svigtet af systemet pÃ¥ flere felter – hvorfor ringede jeg ikke 112, da jeg lÃ¥ pÃ¥ udkigsplateauet?????

2023幎8月16日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret indlagt pÃ¥ uriologisk og

Jeg har vÊret indlagt pÃ¥ uriologisk og vÊret pÃ¥ akut pÃ¥ hhv etage 9 og 10 pÃ¥ Ålborg nord genne de sidste 14 dage
Det er hÞjt profesionelle og dybt elspareskinne personale. Hele vejen rundt. Man fÞler sig så tryg
Maden er super og service i top
Og tro ikke det er fordi de ikke lave noget. Det gÞr de. Men i det Þjeblik de er hos dig oser de af ro.

2023幎8月19日
自発的なレビュヌ

Har gået til kontrol på aalborg nord

Har gået til kontrol på aalborg nord gynÊkologisk afd. For smerter i underlivet i perioder over ca 7 år alle gange går man grÊdende derfra da de ikke lytter og kun vil give homon behandling da det ifÞlge dem er normalt at have ondt hver dag. Dr snakker ned til dig og gider ikke engang huske sit navn så de siger det forkerte navn trods du retter dem de sidder på deres hÊnder og holder en for nar ved at kalde til kontrol og få lÞn for det men de gÞr intet dr siger der skulle have vÊre gjort noget for mange år siden da det nu er kroniske smerter i livmoderen. Men det er jo dem der skulle have gjort noget da jeg kun er kommet ved dem i så mange år. Og de vil stadig ikke fjerne livmoderen da det ifÞlge dem ikke vil hjÊlpe på mine smerter i livmoderen? Det må vÊre synsk håber de spiller lotto. Den sidste lÊge ina var den vÊrste hold da op hun burde ikke have lov at have patient kontakt

2023幎8月17日
自発的なレビュヌ

Jeg og min familie havde en meget

Jeg og min familie havde en meget dårlig oplevelse på mave- og tarmafdelingen på dette hospital.

DesvÊrre lykkedes det ikke for lÊgerne at opdage min fars leverkrÊft til trods for, at patienter med skrumpelever har stor risiko for at få leverkrÊft. Fordi lÊgerne ikke opdagede leverkrÊften i tide, fÞrte det til en forsinkelse i hans diagnose og behandling, som kan have bidraget til hans dÞd. Han blev diagnosticeret d. 29. december og dÞde d. 30. marts.

Derudover var hans ophold på afdelingen i forbindelse med sygdommen prÊget af en rÊkke alvorlige problemer.

For det fÞrste var sygeplejerskernes adfÊrd over for min far ikke sÊrlig god, med undtagelse af nogle få. Han blev ikke behandlet med den respekt og medfÞlelse, han havde brug for, og blev mÞdt af utilstrÊkkelig pleje og upassende kommentarer. For eksempel sagde en sygeplejerske til ham "det er ikke morgen!" kl. 5 om morgenen, da han sagde godmorgen til hende. Der var flere eksempler på denne type adfÊrd fra sygeplejerskernes side.

LÊgen pÃ¥ afdelingen, overlÊgen var heller ikke sÊrlig empatisk, og hans manglende evne til at kommunikere med bÃ¥de min far og familien i en fÞlsom og stÞttende mÃ¥de forvÊrrede den allerede vanskelige situation. At fortÊlle min far, at han skulle dÞ, uden at tage hans hÃ¥b og Þnsker om bedring i betragtning, er simpelthen uacceptabelt og unÞdvendigt traumatiserende. Da min far og vores familie havde en samtale med lÊgen om dette, tog lÊgen alt personligt og beskyldte os for at vÊre urealistiske

Da min far begyndte at få det bedre, sagde lÊgerne, at min far havde "taget sjov på dem". Men min fars mentale tilstand var ikke okay, fordi han stadig var ked af lÊgens ord og leveringen af dem. Og desvÊrre, kort tid efter, fik min far det dårligt igen, og lÊgen sagde, at han troede, at min far havde blodpropper, der gjorde, at han havde det skidt (de scannede ikke for at sikre, at det var tilfÊldet).

LÊgen mente ikke, at der var nogen grund til at give min far antibiotika eller anden medicin til nyren, selvom det var det, der hjalp ham sidste gang det stod så slemt tid. Han sagde til os, at vi skulle ringe til familien og nyde den sidste tid, fordi min far hÞjst sandsynligt ville dÞ snart.

Min far dÞde samme eftermiddag, hvor han hverken fik antibiotika eller nyremedicin. Jeg sÊtter aldrig mine ben der igen. Det vÊrste hospital nogensinde! Jeg tilgiver dem aldrig for den dÃ¥rlig behandling min far fik! 💔

2023幎3月1日

Var indlagt på Ama1 fra fredag d 7/10

Var indlagt på Ama1 fra fredag d 7/10 og til igår d11/11 og havde en ubehagelig oplevelse med en anden patient der bla både slog mig og spyttede på mig. Vi var begge indlagt med Corona. Manden er en Êldre dement herre, men det berettiger da ikke til en sådan opfÞrelse. Jeg er meget rystet over det skete, og mener at personalet burde have reageret meget anderledes. Eller i det mindste taget en snak med mig om det
Mvh. Jette

2022幎10月10日
自発的なレビュヌ

Et forlöb på Aalborg Sygehus er som at köbe en lodseddel: Du kan enten vinde eller tabe

Der er rigtig mange steder, det sejler på Aalborg Universitetshospital. Der er en tendens til, at patienter bliver kastebolde og får usammenhÊngende forlöb, hvilket kan have sundhedsfarlige konsekvenser.

Man kan ikke regne med, at den ene hånd ved, hvad den anden laver.
Jeg er selv blevet fejlbehandlet 4 gange - 2 af gangene förte det til kroniske komplikationer.

Hvis man siger noget og forsöger dialog, skrives usaglige ting i journalen.

Jeg har også haft gode oplevelser, det skal siges.

Derfor skal man vÊre klar over, at kommer man ind på Aalborg Sygehus, kan man sÊtte sin forventning efter, at det bliver et "enten-eller": Enten får du en rigtig god behandling, eller også får du en virkelig dårlig.

Det er, m.a.o. "et lotteri".

Nu udvider regionen så hospitalet til at blive et supersygehus, selvom de har rigeligt med udfordringer i fh.t. at styre det store sygehus, der er i forvejen. (Budget og tidsfrister er desuden overskredet forlÊngst - og indtil flere gange. Den slags bruger regionen penge på, mens der ikke er penge til at sikre en ordentlig standard i alle tilfÊlde på selve hospitalet).

Hvis lÊgerne har begået fejl, kan patienten vÊre stensikker på, at de aldrig nogensinde vil indrömme det. Deres kollegaer og ledelser dÊkker gerne over det - og det sker, at det foregår i en nedladende tone over for patienten. (Det dokumenteres til gengÊld aldrig i journalen, hvordan tonen er).

Meget utrygt at skulle en tur på AUH; dvs. man skal vÊre beredt på at vÊre "risikovillig" med sit helbred, hvis man skal derind.

2022幎8月25日

Info

Burde man ikke give information til dem der sidder og venter på at kommet til skadestuen, siddet i 6 timer og får ikke en skid af vide
I har så mange muligheder for at gi information, men nej tÊnker kun på jer selv

2021幎9月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ