レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service en goede resultaten! Ik had aaltjes besteld bij aaltjesdirect om een hardnekkig probleem in mijn planten aan te pakken (zwarte rauwvliegjes). Helaas had de eerste batch wein... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bezorging is snel - vrijdag besteld, zaterdag lag het al in de brievenbus! De instructie is duidelijk, maar het zou fijn zijn om Engels toe te voegen! Ik heb de planten pas gisteren behandeld - dus ik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas een slechte ervaring. De bestelling zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ondanks meerdere keren contact waarbi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Het was tot twee keer toe mis gegaan bij PostNL, hierover contact gezocht en zij hebben het gratis opnieuw verzonden. Heel vriendelijk.

䌁業情報

1. 害虫・害獣駆陀サヌビス
  2. 庭園

圓該䌁業による蚘述

Aaltjes Direct is dé specialist in biologische en duurzame plaagbestrijding met aaltjes. Wij helpen zowel particulieren als professionals om op een natuurlijke manier ongewenste plagen zoals engerlingen, emelten, rouwvliegjes, trips en slakken effectief te bestrijden. Bij Aaltjes Direct staat kwaliteit, service en snelle levering centraal. Onze aaltjes zijn altijd vers, worden direct vanuit gekoelde opslag verzonden en zijn eenvoudig toe te passen in de tuin, het gazon of bij kamerplanten. We vinden het belangrijk dat klanten precies weten hoe en wanneer ze aaltjes moeten inzetten. Daarom bieden we duidelijke instructies, eerlijk advies en deskundige ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen succesvol en zonder chemische middelen aan de slag kan.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Teleurstellende werking

Na 2x het product gebruikt te hebben, zijn de vliegjes nog steeds niet weg.

2026幎3月25日

Hoi,

Dankjewel voor je bericht en vervelend om te horen dat de vliegjes na 2 behandelingen nog steeds niet weg zijn.

We komen hier graag even persoonlijk met je over in contact om mee te kijken wat er aan de hand kan zijn en wat een goede vervolgstap is. Zou je ons hiervoor kunnen mailen via info@aaltjesdirect.nl?

Super!

Bijna geen last meer van de vliegjes.

2026幎3月25日

Aaltjesdirect.nl からの回答

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat u bijna geen last meer heeft van de vliegjes.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Aaltjes doen hun werk uitstekend. Effectief en biologisch gaat toch samen💪

2026幎2月23日

Aaltjesdirect.nl からの回答

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat de aaltjes goed werken en dat u blij bent met de biologische aanpak 💪.

Duidelijke omschrijving product

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke omschrijving op de site zodat ik meteen wist wat ik nodig had en hoe ik het product gebruiken moest

2026幎2月23日

Aaltjesdirect.nl からの回答

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en goed is aangekomen.

5぀星のうち3の評䟡

Afwachten; geduld

Opsturen van aaltjes perfect maar of ze werken na een herhalingszending is nog afwachten..,

Bedankt voor uw bericht.

Rouwvliegjes hebben verschillende stadia in hun ontwikkeling. Wanneer de aaltjes uitkomen, kan een herhaalbehandeling zeker de genadeslag geven en de populatie verder terugdringen.

Houd ons gerust op de hoogte van het resultaat, dan kunnen we indien nodig verdere tips geven.

Snel geleverd

Aaltjes waren makkelijk te bestellen en ik had ze snel in huis. Jammer dat de aaltjes hun werk (nog) niet goed gedaan hebben

2026幎2月19日

Aaltjesdirect.nl からの回答

Dank u wel voor je review! Soms hebben de aaltjes iets meer tijd nodig om hun werk te doen. Als u over een week nog geen resultaat merkt, kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Prima

Duidelijke uitleg. Snelle levering. En van de vliegjes hebben we al een stuk minder last.

Aaltjesdirect.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was, de levering snel en dat de vliegjes al minder overlast veroorzaken.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing, TOP!

Aaltjesdirect.nl からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is.

Een goede ervaring

Een goede ervaring
Binnen 1 dag bij ons huis.
Een goede uit leg waarom we de aaltjes zouden gebruiken.
Hoe je ze gebruikt.
En nu wachten of de aaltjes hun werk doen.

Aaltjesdirect.nl からの回答

Dankjewel voor je mooie review! We horen het graag als we nog iets voor je kunnen betekenen.

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling gaat altijd heel snel

De bestelling gaat altijd heel snel. En toen het pakketje en keer niet aankwam was er heel snel een goede oplossing gevonden.
De service reageert ook deskundig en snel en ik ben er heel blij met de producten - werken gewoon!

Aaltjesdirect.nl からの回答

Dank u wel voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Daar doen we het voor!

5぀星のうち1の評䟡

Niet doen

Niet doen. Weggegooid geld. Werkt niet.

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Aaltjesdirect.nl からの回答

Wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is gegaan. We zouden graag in contact komen om te begrijpen wat er precies mis is gegaan, zodat we dit kunnen oplossen.

U kunt ons hiervoor mailen via info@aaltjesdirect.nl. We kijken ernaar uit van u te horen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。