レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte i efterÃ¥ret 2025 et par vinterstÞvler til min sÞn pÃ¥ 6 Ã¥r fra Aankl. De er flotte, og leveringen gik smertefrit, men her stopper det positive ogsÃ¥. StÞvlerne har vÊret i brug fra Novembe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har bestilt Cloudmove modellen gennem forudbestilling og jeg mÃ¥ sige at jeg er rigtig tilfreds med mine sko fra Aankl. Det er nogle super flotte, dejlige og lette sko, som fÞles dejlig lette... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sikke en kundeservice! Bestilte to par gummistÞvler og det ene par havde fejl, kort efter jeg skrev fik jeg svar og de havde allerede sendt en erstatning og en retur af det med fejl. Varen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fÞler ikke, at jeg er blevet advaret nok om at mine bÞrn ikke vil tage sine nye FreeFlow mini af igen 😂👍🏌. De ELSKER dem! De ser super smarte ud og spÊner rundt i hele huset! Tak for det 🥰 De... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Danskdesignede sko til alle generationer 🇩🇰 Premium komfort, tidlÞst design 🎚👟 Step into your flow! Showroom: Glarmestervej 7A, 6800 Varde 🐑 Vi gÞr vores bedste for at yde god kundeservice – skriv til os pÃ¥ hello@aankl.com eller ring pÃ¥ 61 71 3456, hvis du har spÞrgsmÃ¥l 🙋‍♂✚

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

207件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Dejlige sko og god kundeservice!

Jeg har bestilt Cloudmove modellen gennem forudbestilling og jeg må sige at jeg er rigtig tilfreds med mine sko fra Aankl. Det er nogle super flotte, dejlige og lette sko, som fÞles dejlig lette og blÞde at gå i.
Jeg kan tydeligt mÊrke det bounce i skoen og mÊrker tydeligt at det er mindre hÃ¥rdt at gÃ¥ og lÞbe💪🏌
Jeg bestilte mit fÞrste par i farven sand, men jeg gik ikke lÊnge fÞr jeg blev nÞdt til at bestille de sorte også🙈

Udover utroligt gode sko yder de en dejlig kundeservice og har hurtig leveringstid. jeg modtog mine sko dagen efter de blev sendt!😍
Kan varmt anbefale Aankl til andre der sÞger nogle gode sko til hverdag og arbejde!

2026幎4月1日

Hej Louise.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Som et lille dansk brand er det en kÊmpe stÞtte at fÃ¥ sÃ¥ positiv feedback, og det gÞr os bÃ¥de stolte og motiverede til at fortsÊtte med at udvikle og forbedre vores produkter. Det er isÊr fedt at hÞre, at du kan mÊrke komforten og “bounce”-effekten i vores Move model – det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give 🙌

Og hvor er det fantastisk, at du allerede har fÃ¥et to par – det tager vi som det stÞrste kompliment!

Tak fordi du anbefaler os og er med på rejsen 💛

VinterstÞvler - Øv

Jeg kÞbte i efteråret 2025 et par vinterstÞvler til min sÞn på 6 år fra Aankl. De er flotte, og leveringen gik smertefrit, men her stopper det positive også. StÞvlerne har vÊret i brug fra November, og jeg havde forventet at de ville holde vintersÊsonen ud, men nej. Foret i hÊlene er et stort kÊmpe krater, sålen har sluppet udvendigt på begge skosnuder, på trods af at min sÞn går i skole, og altså kun bruger stÞvlerne i frikvartererne.

Storebrors vinterstÞvler fra adidas holder endnu, de er slidte bevares, men ikke i stykker.

Jeg kÞber ikke Aankl igen.

2026幎4月12日

Hej Nadia 🌞

Tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det gÞr os selvfÞlgelig kede af at hÞre, at stÞvlerne ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med en lÞsning. For at vi kan behandle sagen korrekt, skal du oprette en reklamation via vores hjemmeside under fanen “Retur”. SÃ¥ kan vi se nÊrmere pÃ¥ sagen og finde en lÞsning sammen.

Vi tager alle henvendelser meget seriÞst, og som et lille brand i udvikling arbejder vi lÞbende på at forbedre vores produkter. Vi har allerede taget lÊring med videre, og kommende sÊsons vinterstÞvler vil have et endnu stÊrkere materiale.

Vi hÃ¥ber, du vil give os muligheden for at rette op pÃ¥ din oplevelse – og at vores kundeservice i det mindste kan vÊre mere end 1 stjerne vÊrd.

Mine bÞrn ELSKER dem

De har i forvejen vÊret glade for jeres vinterstÞvler og jeg selv skulle jo ogsÃ¥ matche med mine bÞrn sÃ¥ jeg glÊder mig til at tage mine FreeFlow i brug 😍

2026幎3月31日

Hej Julie.

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🥰
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at dine bÞrn elsker deres nye FreeFlow Mini – og ja, det er da super sejt at kunne matche bÃ¥de store og smÃ¥!
Og tusind tak fordi, du stÞtter et lille dansk firma som os – det betyder virkelig meget 💛

Kh Maria - Aankl

Ingen kommunikation om hverken leveringstidspunkt, om pakken er pakket fÊrdig selvom det er 4 dage siden jeg bestilte

De påstår at der er 1-2 dages leveringstid og nu på 4 dagen har jeg ikke hÞrt eller lÊst noget fra dem. Ordren er ikke klargjort, står der på deres hjemmeside.

2026幎3月24日

Hej Johanne 🌞

Du bestilte tirsdag aften, og grundet en planlagt lagerflytning onsdag og torsdag har vi haft fÃ¥ dages forsinkelse pÃ¥ afsendelser (Vi har forsÞgt at informere om dette via vores sociale medier) Din henvendelse blev besvaret fredag, og vi har siden arbejdet pÃ¥ hÞjtryk – ogsÃ¥ i weekenden – for at fÃ¥ alle ordrer afsted hurtigst muligt.

Vi forstår, at ventetid kan vÊre frustrerende. Samtidig synes vi, det er Êrgerligt, at en forsinkelse på få dage i en ekstraordinÊr situation fÞrer til en 1-stjernet anmeldelse, da vi som lille virksomhed gÞr en stor indsats for både service og hurtig levering.

Vi tager dog din feedback til os – isÊr ift. tydeligere kommunikation.

God påske 🐣

Kh Maria - Aankl

KÊmpe anbefaling til deres brede

KÊmpe anbefaling til deres brede sneakers til bÞrn! Den bedste sko jeg har fundet til min sÞn sÊson efter sÊson :-) og ekstrem hurtig levering 📊

2026幎3月18日

Hej Mia.

Tusind tak for de sÞde ord og den 5-stjernede anmeldelse! ❀
Det glÊder os helt vildt, at I er glade for vores fodformet sneakers. Det betyder rigtig meget for os som et lille dansk brand at fÃ¥ sÃ¥dan en anbefaling, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du nÊvner vores hurtige levering 📊✚

Tak for stÞtten og anbefalingen! 💛

Slet ikke pengene vÊrd

Okay jeg inden kÞb af lÊkre vinterstÞvler til begge mine drenge gik jeg anmeldelser og så hvad stÞvlerne kunne og valget faldt selvfÞlgelig på disse, da regn, sne og vådt vejr ikke virkede som den store udfordring for denne stÞvle.
Dog synes jeg slet ikke om hvad jeg fik ind af dÞren andet end et fint design. Mine drenge har rendt rundt med våde fÞdder konstant, også s lv om jeg har imprÊgneret dem et hav af gange. Samt er det dårlig kvalitet og der er gået hul på tekstilet ved hÊlen på det ene par.
I min optik holder stÞvlerne i hvert fald ikke hvad jeg havde forventet og jeg har måtte kÞbe nye til mine drenge så de ikke har vÊret nÞdsaget til at gå med våde kolde fÞdder hen over vinteren.

2026幎3月16日

Hej Nanna

Tak for din Êrlige feedback. Vi er kede af, at stÞvlerne ikke levede op til dine forventninger, og at dine drenge har haft vÃ¥de fÞdder – det er bestemt ikke meningen.

Du kan altid oprette en reklamation pÃ¥ produkterne, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig videre. Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at udvikle vores produkter, sÃ¥ de bliver endnu bedre, og vi hÃ¥ber, at du oplever vores kundeservice som hjÊlpsom – mÃ¥ske endda mere end 1 stjerne vÊrd ❀

Rigtig gode sko

Rigtig gode sko, som er gode at gå i. Virkelig god kundeservice som er helt i top.

2026幎3月12日

Hej Mette.
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er glad for skoene og vores kundeservice.
Vi håber, de vil bringe dig mange gode skridt fremover! 💚

Sikke en kundeservice

Sikke en kundeservice!

Varen kom dagen efter.
Sikke en god kundeservice!

Utrolig behagelig kommunikation og sÃ¥ kan jeg varmt anbefale deres neopren gummistÞvler. De bedste mig barn nogensinde har haft. Han gÃ¥r SÅ godt i dem!

2026幎3月6日

Hej Christina.

Tusind tak for de sÞde ord! Vi bliver så glade, når vi hÞrer, at vores kundeservice har gjort en forskel, og at din dreng er glad for gummistÞvlerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for anbefalingen! 🌟

Kh Maria - Aankl

Jeg havde set meget frem til at modtage

Jeg havde set meget frem til at modtage de fine Ask sneakers til min datter på halvandet år. Der bliver reklameret med, at de er normale/til brede i pasformen. Min datter har en bred fod, men altså ikke noget helt udover det normale synes jeg. DesvÊrre kunne hun ikke engang få foden i skoen - det var jeg noget Êrgerlig over, nu hvor der bliver reklameret med at de er til den brede side. Men det er der ikke noget at gÞre ved, og de er derfor blevet sendt retur igen.
Selve oplevelsen med bestilling og levering med GLS var der ikke noget at sÊtte en finger på - skoene var fremme i lÞbet af få dage.

2026幎3月6日

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vores ASK-sko er fodformede, hvilket betyder, at de fÞlger barnets naturlige fodform. Mange med en bredere fod oplever netop, at de passer rigtig godt, men vi forstår selvfÞlgelig, at det kan variere fra barn til barn.

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med bestilling og levering – det betyder meget for os! 💫

Hurtig service, flotte sneakers

Bestilte de flotte dame sneakers og bestilte nr stÞrre der som de siger at de er lille i str, men de var for stor, sende retur tirsdag og fik de nye i nr mindre fredag 👍 det kalder man hurtig service 👌 fÞles god, men nu skal jeg til at bruge de flotte sneakers, sÃ¥ hÃ¥ber de er lige sÃ¥ god som de ser ud 🀞

2026幎2月27日

Hej Hally

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 💚
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig service, og at det nye par passer bedre! Vi hÃ¥ber, at dine sneakers vil leve op til forventningerne og give dig masser af glÊde, hver gang du tager dem pÃ¥ 🀞✚

Ikke vandtÊtte

Jeg elsker designet på deres snowrider stÞvler til bÞrn. Men er godt nok skuffet over at min datter kun kan bruge dem når der er tÞr vejr, da de overhovedet ikke er vandtÊtte.

2025幎12月15日

KÊre Louise

Tusind tak for din anmeldelse – og for de fine ord om designet pÃ¥ vores Snowrider-stÞvler 🙏

Det gÞr os selvfÞlgelig rigtig kede af at hÞre, at de ikke har levet op til dine forventninger i forhold til vandtÊthed. Vores Snowrider-stÞvler er designet til at kunne holde fÞdderne tÞrre i almindeligt vintervejr, så det lyder bestemt ikke, som det skal.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre med en lÞsning. Du er derfor meget velkommen til at oprette en reklamation via vores hjemmeside, så vi kan få kigget nÊrmere på sagen og finde den bedste lÞsning for dig og din datter.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback 💛

Kh Maria - Aankl

Hurtig levering og meget fin service

Hurtig levering og meget fin service. Bestilte 2 par sneakers, da jeg var i tvivl om stÞrrelsen. Skulle have nummeret stÞrre end jeg plejer. Returnerede det ene par og fik hurtigt pengene retur. Opdagede så, at der nu var udsalg, skrev en mail, som blev besvaret samme dag af Maria. Jeg fik 250 kr retur, så jeg fik mine sneakers til udsalgsprisen.

2026幎1月15日

Hej Margit.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de levering, service og hÃ¥ndtering af din returnering. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dine sneakers! 👟✚
Kh Maria - Aankl

De har nogle gode produkter men ikke

De har nogle gode produkter men ikke alle overholder det de lover. Vi har kÞbt nogle snowrider stÞvler men de er hverken ordentligt vandtÊtte eller holder ordentligt varmt. Jeg kontaktede aankl inden kÞb for at hÞre om de var ordentligt varme hvilket jeg blev forsikret om at de var. Sidste år var vi nÞdt til at have 2 par stÞvler hvilket jeg ville undgå i år. Men det bliver vi nok nÞdt til hvis det bliver meget koldere. DesvÊrre da det er nogle fine stÞvler. Kun hvis man har ekstremt varme stÞvler på kan det gå an. Men våde tÊer er aldrig godt.

2025幎12月29日

Hej Christina.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi pris pÃ¥, ogsÃ¥ nÃ¥r feedbacken ikke er helt, som vi kunne Þnske os.

SnowRider-stÞvlerne er naturligvis designet til at vÊre vandtÊtte, og hvis de ikke lever op til det, vil vi klart anbefale, at du opretter en reklamation, så vi kan finde en god lÞsning sammen. (det kan gÞres via vores hjemmeside - skriv gerne en mail hvis du vil have et link)

NÃ¥r det gÊlder varme, kan oplevelsen variere fra person til person, da vi alle har forskellig blodcirkulation og dermed ogsÃ¥ forskellig tolerance over for kulde. Nogle kan holde varmen fint i modellen, mens andre har brug for lidt ekstra – her kan en god uldsok ofte gÞre en stor forskel, da den bÃ¥de hjÊlper med varmen og samtidig lader fÞdderne Ã¥nde.

Vi er glade for, at du synes, stÞvlerne er fine, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre, sÃ¥ du forhÃ¥bentlig fÃ¥r en bedre oplevelse. 🌞

Vh Maria - Aankl

Trods den vare jeg havde kÞbt og som

Trods den vare jeg havde kÞbt og som imellemtiden så var udsolgt, fik jeg indenfor få timer mine penge retur. Mads skrev en fin hilsen og med beklagelse og vedhÊftet et gavekort til nÊste kÞb. Super god service.. men self Þv med skoene. Vil til enhver tid handle der igen

2025幎12月18日

Tak for din anmeldelse, Kristine! 🙌
Mega fedt at hÞre, at du oplevede hurtig hjÊlp og en god lÞsning – ogsÃ¥ selvom det selvfÞlgelig er super Êrgerligt, at varen nÃ¥ede at blive udsolgt.

Jeg håber, gavekortet kan bruges på et par, du bliver endnu gladere for nÊste gang. Du er altid velkommen til at skrive, hvis jeg skal hjÊlpe med stÞrrelse eller finde et godt alternativ.

De bedste hilsner
Mads / AANKL Footwear

De bedste gummistÞvler]:-)

Jeg kÞbte for 3 år siden et par gummistÞvler hos AANKL Footwear, de bedste gummistÞvler jeg nogensinde har ejet. De er blevet brugt igen og igen og i mange sammenhÊnge, fordi de ikke er de sÊdvanlige blanke gummistÞvler, men et par smarte og anderledes stÞvler der sagtens kan bruges som en almindelig stÞvle, også til kjoler.
LÊkker kvalitet og godt design. De stÞrste anbefalinger herfra.

2025幎12月15日

Hej Lone.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at dine gummistÞvler har holdt i sÃ¥ mange Ã¥r og er blevet brugt igen og igen – prÊcis sÃ¥dan er de tÊnkt ❀

Som en lille dansk virksomhed er feedback som din enormt vÊrdifuld for os, så tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og stÞtte os. Det sÊtter vi stor pris på.

Jeg har kÞbt SnowRider 2.1 TEX

Jeg har kÞbt SnowRider 2.1 TEX – Let, varm og 100% vandtÊt × 1 Green-Snow / 32 til Min sÞn .Han tog dem i brug omkring 1. Nov og halvvejs inde i december er de allerede sÃ¥ slit / krakalerede og er gÃ¥et op i hÊlden. Efter dialog med virksomheden fik jeg tilsendt nogle nye sko 👍

2025幎12月11日

Hej Pernille,

Vi er kede af at hÞre, at stÞvlerne til din sÞn ikke har levet op til forventningerne. Sådan skal SnowRider 2.1 TEX selvfÞlgelig ikke se ud efter få måneders brug, og vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende.

Som en lille virksomhed sÊtter vi stor pris på, når kunder kontakter os med problemer, da det giver os mulighed for at hjÊlpe den enkelte kunde og samtidig forbedre vores produkter fremadrettet.

Du har mulighed for at oprette en reklamation direkte via vores hjemmeside, sÃ¥ vi kan finde en god lÞsning for dig – vi sÞrger selvfÞlgelig for, at det bliver en retfÊrdig lÞsning, herunder fuld refusion, hvis det er relevant.

Vi hÃ¥ber, du vil give os chancen for at hjÊlpe, og at du mÃ¥ske vil opleve, at vores kundeservice er mere vÊrd end én stjerne 😊

Maria – Aankl

Rigtig fint produkt og god kundeservice.

2025幎11月20日

KÊre Karina,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med både produktet og vores kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe dig igen.

De bedste hilsner,
Maria - Aankl

Hurtig levering og rigtig god hjÊlp fra

Hurtig levering og rigtig god hjÊlp fra kundeservice

2025幎11月25日

Aankl Footwear からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede hurtig levering og god hjÊlp fra vores kundeservice. Det betyder meget for os 💛

Mads/AANKL

Virkelig god service

Virkelig god service, da der var en skade på stÞvler. De svarede hurtigt og fik flere valg til hvilken lÞsning, der gav mening. Vil bestemt gerne handle her igen.

2025幎11月25日

Hej Camilla 🌟

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for din tÃ¥lmodighed, selvom der var en skade pÃ¥ stÞvlerne.
Det betyder rigtig meget for os, at du tog fat i os, så vi sammen kunne finde den lÞsning, der gav bedst mening for dig.

Vi har heldigvis en meget lav reklamationsrate, men netop derfor er det ekstra vÊrdifuldt, når kunder som dig giver lyd, så vi kan blive endnu skarpere fremadrettet.

Du er altid mere end velkommen hos os igen 🖀

Mads/AANKL

Super lÊkker sneakers

Super lÊkker sneakers. God pasform og meget blÞde at gå i.
Super god kunderservice :)

2025幎11月22日

KÊre Louise
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glÊder os virkelig, at du er glad for dine sneakers – bÃ¥de pasformen og komforten betyder meget for os.
Og tak for de pÊne ord om vores kundeservice. Det sÊtter vi stor pris på!
De bedste hilsner
Mads