Jeg har fÃ¥et skiftet implantater og lavet et stort brystlÞft hos Thomas, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Resultatet er prÊcis, som jeg havde hÃ¥bet pÃ¥ â smukt og naturligt. Hele forlÞbet, fr... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun give mine stÞrste og varmeste anbefalinger til Aarhus plastikkirurgi / By Malling & Jensen, efter at have fÃ¥et foretaget fedtsugning af hage/hals pÃ¥ klinikken. Personalet er varme,... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et foretaget ÞjenlÃ¥gs operation hos Aarhus Plastik kirurgi! De er meget venlige og jeg fÞlte mig godt taget imod! DesvÊrre er min operation ikke gÃ¥et godt. Under selve operationen fik mit... ãã£ãšèŠã
Jeg fik lavet BFO tilbage i januar, og mit forlÞb har vÊret bedre, end jeg havde turdet drÞmme om. Den vigtigste faktor mig var tryghed, og pga Thomasâ vÊremÃ¥de, havde jeg tillid fra start af - han e... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aarhus Plastikkirurgi tilbyder plastikkirurgiske operationer i lokalbedÞvelse indenfor kosmetisk kirurgi og behandling og plastikkirurgiske sygdomme
ãã³ããŒã¯
- aarhusplastikkirurgi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg havde den bedste oplevelse
Jeg havde den bedste oplevelse i de tryggeste rammer. Stedet var virkelig flot og kirurgen samt assistenten var begge meget dygtige og imÞdekommende, man kunne derfor ikke andet end at fÞle sig godt tilpas!

Fantastisk
Der er nu gået 3 mdr. siden min Þjenlågs operation. Jeg har fået så flot resultat og kan stort set ikke se ar og har ingen gener haft efter operationen. Hele proceduren har vÊret fantastisk fra fÞrste undersÞgelse til det endelige resultat. Stor ros til alle på klinikken for deres professionalisme og ikke mindst deres humÞr. Anbefaler på det hÞjeste dette sted. Igen tak for super oplevelse og resultat.

Kan kun anbefale jerð
Det er to uger siden jeg fik lavet mine ÞjenlÃ¥g, og indtil nu, har jeg intet at klage overð
Flink og dygtig lÊge og assistent, fine og trygge rammerð

Aarhusplastikkirurgi ããã®åç
ÃjenlÃ¥gsoperation i de bedste og mest trygge hÊnder
Min bedste og varmeste anbefaling til Doktor Thomas Bo Jensen.
Han er yderst dygtig, kompetent, professionel og ikke mindst et tillidsfuld menneske.

Exceptionel oplevelse
Jeg fik foretaget en Þjenlågsoperation og jeg fortryder ikke. Selve operationen var nem og Thomas er meget dygtig til sit arbejde. Jeg vÊlger helt sikkert aarhusplastikkirurgi igen. Det er sikkert.

Tryg behandling
Tryg behandling, god rådgivning og service hele vejen igennem.

God og professionel behandling

Aarhusplastikkirurgi ããã®åç
Fik udskiftet implantater i brysterneâŠ
Fik udskiftet implantater i brysterne af Thomas Bo Jensen og resultatet er blevet helt perfekt! Derudover fÞlte jeg mig tryg igennem hele forlÞbet og personalet er i sandhed de bedste ðð»
God information og alle var super nemme at fÃ¥ fat i til diverse spg efterfÞlgende ððŒ

Aarhusplastikkirurgi ããã®åç
ÃjenlÃ¥gsoperation i de bedste hÊnder
ÃjenlÃ¥gsoperation i de bedste hÊnder. Super tilfreds med hele forlÞbet. Thomas er virkelig dygtig og behagelig.

Aarhusplastikkirurgi ããã®åç
Meget dygtige og venlige.

Super god Þjenlågs operation
Fantastisk flot arbejde med min Þvre ÞjenlÃ¥gs operation. Operationen gik bare sÃ¥ fint. Jeg var nervÞs men Thomas guidede mig helt rolig og oplevelsen var rigtig god. Resultatet er jeg ser langt friskere ud og folk komplimenterer det i stor stil. Jeg er meget tilfreds. Gid jeg havde gjort det for flere Ã¥r siden ð

Aarhusplastikkirurgi ããã®åç
Meget professionel oplevelse med hÞjâŠ
Meget professionel oplevelse med hÞj grad af patientsikkerhed og et meget tilfredsstillende resultat. Thomas Bo Jensen er emnefelt dygtig kirurg.