God kommunikation og hurtig svar på henvendelse Fint telt, dejligt at vi ku få det op i så god tid
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen de sÞdeste drenge og de ved bare lige prÊcis hva de laver. De er dygtige og hurtige ð€© pÃ¥lidelige og skÞnne ðªð»
Vi har ved flere lejligheder lejet gennem Aars festudlejning. Alle gangene med hÞjt serviceniveau og nem dialog i forhold til yderligere ting de kan hjÊlpe med til festen. Senest med et fornemt telt... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefales
Aars Festudlejning tilbyder udlejning af professionelt festudstyr til alle former for events og arrangementer. Vi har et bredt udvalg af festudstyr at tilbyde, heriblandt - Slushicemaskiner, popcornmaskiner, softicemaskiner, candyflossmaskiner, hoppeborge, og meget meget mere.
KÊrvej 11B, 9600, Aars, ãã³ããŒã¯
God service, hÞflig betjening og reelt tilbud.
PÊne produkter
Denne gang lejede vi et telt, vi skulle holde dåb. De kom ud og satte det op dagen fÞr, vi holdte fest, de kom og pakkede telt og gulv sammen igen dagen efter igen. Super hurtigt, super nemt. Flinke mennesker. Ikke sidste gang vi lejer fra det firma.

Aars Festudlejning ããã®åç
Senest med et fornemt telt med gulv og gennemsigtige sider til at nyde overblikket over hele festen fra sin plads i det flotte telt.

Aars Festudlejning ããã®åç
Gode priser god service flinke mennesker.. jamen der jo ikke et Þje tÞrt.. har allerede booket mere hos dem til senere fornÞjelse.. det blev ikke sidste gang vi lejer af dem. 5 stjerner med pil op

Aars Festudlejning ããã®åç
Vi lejede slushice-, popcorn maskine og fadÞlsanlÊg.
Til at starte med kunne fadÞlsanlÊgget ikke stå i baren vi havde lavet⊠de tilbÞd de bare kunne tage hjem og så ringede vi når vi var klar. De kom og satte det hele til senere⊠på fest dagen lÞb vi tÞr for pilsner, de tog hurtigt telefon og kom med to mere fustager⊠helt igennem fantastisk service, med overkommelige priser⊠vi vil til hver en tid leje hos dem igen!

Aars Festudlejning ããã®åç
Jeg lejede telt, gulv, stole og borde, altid venlige at snakke med ejeren, kanon service hele vejen igennem og til nogle super priser! Jeg vil med glÊde bruge Aars festudlejning til en anden gangð

Aars Festudlejning ããã®åç
Alt blev leveret og afhentet som aftalt. Meget fleksibel selv i helligdagene. Vil helt sikkert benytte dem igen.

Aars Festudlejning ããã®åç
God kommunikation og hurtig svar på henvendelse
Fint telt, dejligt at vi ku få det op i så god tid

Aars Festudlejning ããã®åç
Meget professionelle, hurtige til at svare og fair priser ðð»
De kom på satte hoppeborgen op på det aftalte tidspunkt og hentede den igen, da vi var fÊrdige.
Hoppeborgen var af god kvalitet og sjov med riddere på.

Aars Festudlejning ããã®åç
Hurtig tilbagemelding, gode priser og god service.

Aars Festudlejning ããã®åç
Hurtig svar pÃ¥ forespÞrgsel, meget fleksibel, god pris og super venligt personale - alt spillede bare, og jeg er klar til at genbestille til nÊste fest ð¥³

Aars Festudlejning ããã®åç
Super god service og hÞflig samtale når man ringer til dem
De kan varmt anbefales til jeres nÊste fest og rigtig gode priser
Så nÊste gang i skal holde fest eller andet så kan jeg kun anbefale jer til at kontakte aars fest udlejning
God service, pris og produkt! Det gik helt uden slinger i valsen. God oplevelse
Lejede en slushicemaskine til en bÞrnehavefÞdselsdagsfest og det var et hit hos bÞrnene. Det hele virkede upåklageligt! God og hurtig service og bestemt en god pris!

Aars Festudlejning ããã®åç
Service og god vejledning.
Indehaveren er en total god fyr!
Helt sikkert noget jeg vil benytte fremover til store fester og arrangementer

Aars Festudlejning ããã®åç
Virkelig god service og levering, klargÞring af slushice maskine.
God vejledning i brug af maskine.
Kan absolut anbefales

Aars Festudlejning ããã®åç
Service helt i top og til fornuftige priser ðð er bestemt ikke sidste gang jeg lejer noget derfra ðð

Aars Festudlejning ããã®åç
Vi lejede en hoppeborg, det var et kÊmpe hit. Hoppeborgen blev leveret, opsat, nedpakket og afhentet - rigtig god service til en fin pris ð