Flot service med rolig vejledning. Allan giver den service som A-Z og Bilka ikke formÃ¥r. SCO elcykler er gode til prisen, men sÃ¥ snart garantien er forbi, er der absolut ingen hjÊlp at hente ved... ãã£ãšèŠã
Godt tilbud, nemt at bestille og synes det var hurtig levering. Desuden var det virkelig FEDT at de har lavet en vejledning til at skifte lÃ¥secylinder i SCO batteri selv (ogsÃ¥ selv om der godt kunne... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en rigtig god oplevelse med AB Cykelservice. Forsendelse og levering var meget hurtig, varerne kom godt pakket, og priserne var meget fair. Alt gik problemfrit, og jeg handler helt sikkert h... ãã£ãšèŠã
Jeg har brugt AB Cykelservice flere gange og har altid vÊret top tilfreds med den service der er udfÞrt. Priserne er fair og jeg oplever altid hurtig og god kommunikation. Jeg vil bruge AB Cykelserv... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos AB Cykelservice tilbyder vi reparation af cykler på vÊrkstedet i 7490 Aulum. Derudover sÊlger vi cykeldele, og reservedele til bla. SCO og Mustang el-cykler. Har du brug for hjÊlp eller vejledning, så tÞv ikke med at kontakte ab@abcykelservice.dk
Vestergade 7, 7490, Aulum, ãã³ããŒã¯
- 42401944
- ab@abcykelservice.dk
- abcykelservice.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
god hurtig service.
Super godt fik mine ting dagen efter
Super godt fik mine ting dagen efter
Flot service med rolig vejledning
Flot service med rolig vejledning.
Allan giver den service som A-Z og Bilka ikke formår.
SCO elcykler er gode til prisen, men så snart garantien er forbi, er der absolut ingen hjÊlp at hente ved AZ.
Så ring til Allan ved AB Cykelservice - så bliver man vejledt professionelt, også hvis man har mulighed for at lave det selv. !
KÞbte et display til en gammel elcykel
KÞbte et display til en gammel elcykel. Det gamle var utÊt og hakkede i motoreren. Nu kÞrer den uden problemer og mange penge er sparet. Jeg er godt tilfreds.
Hurtig leveringvaf batteri til elcykel
Hurtig leveringvaf batteri til elcykel
Super service og virkelig hjÊlpsom
Super service og virkelig hjÊlpsom
Hurtig levering og service der ikkeâŠ
Hurtig levering og service der ikke bare stoppet ved levering men de tog sig tid til at svare på mine spÞrgsmål bagefter.
God service,nuvil jeg hÃ¥be hjuletâŠ
God service,nuvil jeg hÃ¥be hjulet passerð
Alt foregik som forventet
Alt foregik som forventet. Prisen var den skarpeste jeg kunne finde.
Varen blev leveret et par dage ftet levering.
Kun positiv oplevelse
Lynhurtig ekspedition og gode råd
Lynhurtig ekspedition og gode råd. Tak
Hurtig levering gode produkter
Hurtig levering gode produkter
RÃ¥det til udbedring af fejl helt i top!
Allan foreslog kranksensoren som den defekte del - og det var helt rigtigt. Efter udskiftning med en ny virkede el-cyklen igen!
Mega sÞde og gav virkelig god %
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering
Kom hurtig frem og svarede tilâŠ
Kom hurtig frem og svarede til beskrivelsen
Nemt og hurtigt
Skulle bruge et batteri til min el-cykel. AB cykelservice kommer frem som nr 1. Og så har de en dejlig nem shop - og endnu bedre efter blot en dag så havde jeg batteriet ! Wow en flot betjening
KÊmpe anbefaling til andre !