Kæmpe anbefaling
Vi bookede Peter til min 20 års fødselsdag, rigtig fint udstyr, lækkert mix og alle havde en god fest med massere på dansegulvet
Kæmpe anbefaling her fra

Absolute Disko - International からの回答
Absolute Disko - International tilbyder en bred vifte af professionelle services inden for diskotek og events. Vi udlejer kvalitetsudstyr til diskoteker, herunder lyd, lys og DJ-setup, så du får den bedste oplevelse til dit arrangement. Derudover stiller vi med erfarent og professionelt personale, som har gennemført relevante kurser og har solid ekspertise inden for branchen. Vi sikrer høj kvalitet, god service og en fest, dine gæster sent vil glemme.
smørblomstvej 14 a, 9320, Hjallerup, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kæmpe anbefaling her fra

Absolute Disko - International からの回答
Vi bookede Peter og hans "DJ-firma" i starten af 2025. Til vores bryllup i august melder han afbud med begrundelsen af at vi ikke har overholdt kontrakten. (Det havde vi nu).
Vi sagsøgte Peter og hans firma og fik rettens ord for at han skulle betale pengene tilbage samt sagens omkostninger.
Han har endnu ikke betalt tilbage endnu. Måske man skulle prøve fogedretten igen.
Jeg har hørt fra andre i DJ-branchen, som ikke ligefrem roser ham.
Kan under INGEN omstændigheder anbefale ham til bryllup.

Absolute Disko - International からの回答
Er stærkt frarådet herfra.
Læs eventuelt andre anmeldelser fra deres anden trustpilot - Absolute Disko (uden - international)
Ejeren er stærk fan af at være skamfuld og upålidelig.

Absolute Disko - International からの回答
Jeg bookede deres Grooveboks løsning hvor vi fik en soundboks, lys og røg, det var et meget flot lysshow, derudover bookede vi også deres popcornmaskine, og chips varmer, og har aldrig modtaget så pæne og rene maskiner,
Min datter havde en perfekt fødselsdag og alle børnene var glade,
Tak for rigtig god service🥳

Absolute Disko - International からの回答
Leverede god musik med god lys og røg. Flot setup. Tider og aftaler blev overholdt. Er imponeret over den professionelle måde det hele blev afviklet på. Kan varmt anbefales.

Absolute Disko - International からの回答
Meget fin service. Kom dagen før og satte udstyret op. Mødte til tiden på dagen for festen, og spillede en masse god musik. Dagen efter blev udstyret hentet igen.

Super fantastisk oplevelse,
Vi havde booket Absolute Disko til vores bryllup hvor vi havde fornøjelsen af DJ Peter.
Inden brylluppet var der god kontakt og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Lyden var i top og massere lys og røg.
En bryllupsfest vi ikke lige glemmer

Absolute Disko - International からの回答
Absolut Disco lever en professionel oplevelse til din fest, vi havde fornøjelsen af den i forbindelse med vores sølvbryllup, de lever tilpasset oplevelse til de gæster som findes i lokalet... Så mangle du musik til din næste fest skal du ikke tøve med at ringe til Absolut Disco ..

Absolute Disko - International からの回答
Fantastisk oplevelse med Absolute Disko!
Alt var bare TOP KLASSE!
God kommunikation, fremragende DJ, professionelt udstyr i form af lyd + lys. God pris.
De varmeste anbefalinger herfra.
Ikke sidste gang at vi benytter os af Absolute Disko.

Absolute Disko - International からの回答
Det har været en fornøjelse at have Absolute Disko som DJ’s til vores bryllupsfest.
- God kontakt og planlægning før arrangementet
- Fleksibel ift. tidspunkt for opstilling af udstyr
- Flot og professionelt udstyr
- Lydhør for vores musikønsker
Alt i alt super anbefalelsesværdige!

Absolute Disko - International からの回答
Mangler de fantastiske lange naetter fyldt med musik og fest. Skifter til 5 stjerner, nar Corona slutter.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。