レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vart börjar jag? Detta har förÀndrat mitt liv. PÃ¥ riktigt. Den bÀsta investeringen för mig sjÀlv, mitt företag, mina relationer och framför allt mitt vÀlmÃ¥ende och hÀlsa! Kan inte med ord beskriva vad... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den transformation jag genomgÃ¥tt efter att ha deltagit i tvÃ¥ av Tigrans program Àr hÀpnadsvÀckande. Jag stÃ¥r stadigt nu. Ny kunskap som förmedlas med övertygelse och passion. Han Àr sjÀlv ett bevis pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

YES kÀnde jag nÀr jag lyssnade pÃ¥ Tigran för första gÃ¥ngen. Han lyckades fÃ¥nga min uppmÀrksamhet direkt och orden inte bara hördes, utan kÀndes och vibrerade sanning hos mig. Han besitter en oerhörd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Under en lÃ¥ng period av uppbrott pÃ¥ alla tÀnkbara sÀtt har jag deltagit i flera av AL's program. Det har kÀnts som en familj som hÃ¥llit mig under vingarna tills jag blev flygfÀrdig pÃ¥ riktigt igen. Ja... もっず芋る

䌁業情報

1. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Accelerated Lifestyle, lett av Tigran Unanjan, Àr inte bara en coachningstjÀnst – det Àr en rörelse som hjÀlper dig att skapa en permanent transformation i bÃ¥de livsstil och affÀrsverksamhet. Med bevisade strategier och en genuin passion för att hjÀlpa andra, har vi hjÀlpt hundratals att nÃ¥ sina mÃ¥l snabbare Àn de trodde var möjligt. Tigran har sjÀlv gÃ¥tt frÃ¥n att vara en frustrerad anstÀlld till att bygga en framgÃ¥ngsrik verksamhet med över 60 miljoner SEK i omsÀttning – och nu delar han sin resa för att inspirera och vÀgleda dig. Vi tror pÃ¥ enkelhet, fokus och resultat som varar, och vi Àr hÀr för att visa att Àven det som kÀnns omöjligt Àr inom rÀckhÃ¥ll. Ta nÀsta steg mot ett liv dÀr du styr – vi visar dig vÀgen.

4.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

orimlig prissÀttning?

Tigran har en bra grund i sitt företag men deras prissÀttning tycker jag Àr helt orimlig. Jag vet inte vad andra jobbar med men en 6 månaders grupp coachning, 6 tillfÀllen per månad, 1 tillfÀlle med Tigran för 250 000 KR !!! förlåt men vem har råd med det?

2025幎2月20日

Det bÀsta jag gjort

Det bÀsta jag gjort, hade gÀrna fortsatt ett tag till.
Det har hÀnt så mycket positivt runt mig under mina sex månader tack vare detta program.
Att alltid få stöttning och coachning har varit guld vÀrt under min resa.
Varmt Tack Tigran, du Àr absolut vår nya Bob Proctor, och Tack Erik för alla dina kloka ord.
HÀlsningar Anette Samuelsson

2025幎2月10日

Investera i dig sjÀlv!

Att investera i dig sjÀlv Àr den bÀsta investering du kan göra.

Har i drygt 6 månader medverkat i grundprogrammet ”inside-out”.
Det har gett mig insikten, kunskap och verktygen för att kunna lyckas med de mål jag har med livet dÀr jag Àr nu.
Tigran Àr en unik coach, lÀrare, ledare som på ett enkelt och pedagogiskt sÀtt lÀr ut de olika stegen och förÀndringar som DU behöver göra för att uppnå dina mål.
Han har dessutom ett dedikerat och engagerat team som alltid finns till hands.
Vill du uppnå en förÀndring i ditt liv pengar, hÀlsa, relationer osv har Tigran och hans team receptet på hur det kan ske utifrån de förutsÀttningar som du har.

ÖnskvÀrt vore dock om det fanns nÃ¥gon slags övergripande processbeskrivning för de olika programmen som erbjuds.

2025幎1月22日

Supernöjd

Supernöjd! Hade aldrig kommit så långt på så kort tid om jag inte haft detta fantastiska stöd och dessa inspirerande coachningssamtal. Du får lÀra dig att övervinna dina motstånd, rÀdslor och ta bort det som hindrar dig från att lyckas.
Om du verkligen vill förbÀttra någon del i ditt liv eller arbete- hoppa på tåget! Du kommer inte ångra dig.

2025幎1月8日

Tigrans hela personlighet utstrålar

Tigrans hela personlighet utstrålar transformation, kunskap nÀrvaro och all denna vÀrme mellan alla som medverkade, det Àr över alla mina förvÀntningar.
Han Àr djupt grundad i sin kunskap, tydlighet och med en extremt nÀrvarande personlighet så levererar han två långa heldagar i topp klass.

5぀星のうち5の評䟡

Efter att ha lyssnat om och om igen på

Efter att ha lyssnat om och om igen på vad accelerated Lifestyle står för, har min attityd till mig sjÀlv radikalt Àndrats på ett positivt sÀtt. Jag börjar skala bort det jag trodde vara sanningar om mig sjÀlv.
Tror att detta Àr det bÀsta vad gÀller personlig utveckling

Inspiration och konkreta steg

Tigran Àr en fantastisk kombination av omtanke och klarhet, nÀrhet kombinerat med konkreta mått och steg. Det Àr verkligen ett event att besöka Limitless. Han har ett team omkring sig som gör att alltsammans löper på smidigt i hÀrlig energi. Rekommenderas

5぀星のうち5の評䟡

Ärligt och ödmjukt ledarskap!

Jag Àr mest tagen av hur fantastiska alla Àr, Tigran och alla i hans team. Det var verkligen en riktigt hÀrlig energi, dÀr alla jobbar för att andra ska lyckas, på ett Àrligt och ödmjukt sÀtt. Det kÀnns att hjÀrta och sjÀl Àr med i transformation <3

5぀星のうち5の評䟡

Det finns ett före och ett efter Tigran.

Jag har bara hållt på med programmet i ca 3 månader och jag har redan sett stora framsteg i mitt liv. Mina mål kÀnns nÀrmre för varje dag och den största skillnaden Àr den jag ser i mig sjÀlv. Det Àr underbart!

Det Àr en process och det Àr inte rocket science. Men med Tigran och hans teams hjÀlp så går allt mycket, mycket snabbare. Att investera i sig sjÀlv Àr aldrig slöseri med tid eller pengar. Accelerated lifestyle Àr verkligen unikt och jag Àr så tacksam för att jag tog ett oåterkalleligt beslut och hoppade på ett-års programmet.

2024幎12月12日

Recension av Tigran Unanjan och Eventet Limitless

Tigran Unanjan levererar förelÀsningar av högsta kvalité – fyllda med djup kunskap, energi och Àkta engagemang. Under de tvÃ¥ dagar som Limitless pÃ¥gick gav han verkligen allt, med en energi som smittade av sig pÃ¥ hela publiken. Hans sÀtt att utbilda med övertygelse, ödmjukhet, lyhördhet och förstÃ¥else gjorde att alla kÀnde sig sedda och inspirerade.

Tigran lyckades hålla energin på topp, samtidigt som han tog oss på en kÀnslomÀssig resa. Vi skrattade, grÀt, utmanade oss sjÀlva och höjde vår frekvens. Genom tydliga principer och fakta lÀrde han ut metoder och nya programmeringar som verkligen förÀndrar liv.

Första dagen hjÀlpte han oss att riva vÃ¥ra inre murar, och andra dagen byggde vi upp ett starkare jag – ett jag som medvetet skapar sitt eget liv. Tigran utmanar, aktiverar och ser till att publiken tar beslut hÀr och nu.

Jag kommer utan tvekan köpa biljett till nÀsta Ã¥rs Limitless – detta Àr en upplevelse du helt enkelt inte har rÃ¥d att missa! Jag rekommenderar ocksÃ¥ varmt att lyssna pÃ¥ Tigrans podd- The Goodlife och hans gÀstavsnitt i podden- Miljonpodden för Ànnu mer vÀrde och inspiration.

Tigran Unanjan förÀndrar liv – lÃ¥t honom förÀndra ditt!

5぀星のうち5の評䟡

Jag har alltid varit en sökare

Jag har alltid varit en sökare, jag har alltid vetat att det funnits något bortom det jag kunnat se. Att gå denna coaching har varit bland det bÀsta som jag givit mig sjÀlv. Det har gett mig en djupare insikt om mig sjÀlv och vad jag Àr kapabel till. Coachningen har inte bara varit givande i mitt privatliv, utan jag har Àven kunnat applicera principerna i mitt företagande. Vill du förÀndra ditt liv och inse hur enkelt det Àr att tag dig sjÀlv, och exempelvis ditt företagande till nya höjder?
-Då Àr denna coachning något för dig!
Jag kan varmt rekommendera Tigran och ACC teamet
Dom Àr ✚✚✚✚

Egenföretagare behöver coaching

Som egen företagare i 19 år trampade jag i samma spår, jag fick inte till den förÀndring jag behöver. Under lång tid har jag förstått att behovet av en mentor Àr viktigt. Med Accelerate lifstyle som coach och hjÀlp förstod jag vad jag behövde jobba med, mitt egna mönster. Vill jag ha förÀndring så behöver jag förÀndras. Deras utbildning och coaching har betytt otroligt mycket för mig personligen och för vidarutveckling av mitt företag.

2024幎10月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス