Via Blokker STOFZUIGER van 1259 euro gekocht, Terug gestuurd naar Accessmarket voor reperatie ( 8 maanden geleden ) Nog steeds NIKS ONTVANGEN!!! LET OP!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben inmiddels juridische stappen aan het ondernemen tegen Accesmarket.nl en Phonemarket.nl. Phonemarket claimt niets te maken te hebben met Accessmarket, maar heeft zelfde vestigingsadres. Het is e... もっと見る
Even zoeken naar de minst prijzige aanbieding van de Ipad 2021. Eigenlijk bleek de zoektocht best kort: AccessMarket had ‘m. Bestelproces gaat makkelijk en razendsnel. De volgende dag werd er een keur... もっと見る
Ik had nog nooit van Accesmarket gehoord, maar gezien de goede reviews durfde ik het aan. Nieuwe mobiel vanuit buitenland gekocht (oude ging kapot). Bedrag was hoger dan de app daglimiet dus ik moest... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
AccessMarket.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze klanten zijn zowel particuliere consumenten als zakelijke relaties, onze producten zijn trending en uniek. Onze bedrijfsstructuur stelt ons in staat producten tegen scherpe tarieven aan te bieden. Uiteraard verliezen we daarbij kwaliteit en betrouwbaarheid niet uit het oog. Ook op onze service kunt u rekenen. Klantbeleving is voor ons van groot belang. Zoekt u de beste aanbiedingen op het gebied van consumenten elektronica, computers, huishoudelijke apparaten, gaming, smarthome producten, speelgoed of lichaamsverzorging? Hier vindt u het allemaal, van een goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
geen garantie door val en stoot schade…
geen garantie door val en stoot schade terwijl dit een xcover was die van meer dan 1m mag vallen en nooit hoger dan dat heeft gevallen. microfoon was kapot, ik geloof niet dat dit zelf kapot kan gaan door te vallen.
Ik moet zelf kosten betalen omdat ze gekeken hebben wat er kapot is.
Drama om je geld terug te krijgen
1,5 maand geleden artikel geretourneerd en wacht tot op de dag van vandaag op mijn geld.
Al verscheidene mailtjes gestuurd en krijg als antwoord binnen 3 dagen op uw rekening. NIET DUS. !!!
Goede webshop
Van te voren had ik de klantenservice gebeld en die had mij heel erg goed geholpen en ze gaf ook haar mening betreft een ruildeal. dat vond ik erg fijn. Volgende keer zal ik zeker weer hier een aankoop doen.
Let op voordat je met deze partij in…
Let op voordat je met deze partij in zee gaat. Zeer slechte service!
Een Dyson v15 aangeschaft wat een UK model blijkt te zijn zonder dat dit duidelijk aangegeven was. Ook niet op de doos bij ontvangst. Ik kom er vervolgens na 2 weken achter dat er op deze modellen in Nederland geen service en garantie worden verleend. Als dit duidelijk was had ik het product direct retour gestuurd.
Na het aankaarten bij Accessmarket van dit mankement wordt er op een zeer klantonvriendelijke manier gereageerd. Ik mag het product terug sturen maar zal op dat moment niet de volledige kosten terug krijgen vanwege het niet meer aanwezig zijn van de doos en kort gebruik. Echter ligt de fout hier bij Accessmarket die de klant niet volledig informeert en vervolgens het probleem bij de klant legt.
Afrader dus om hier iets te bestellen.
Oplichterij
Oplichterij
Ongeveer half jaar geleden robotstogzuiger gekocht van 1500 euro. Deze geeft nu constant foutmeldingen wat gekend staat vr het merk&type. Fabrikant gestuurd die zegge direct dat er oxidatie aan de binnenkant van 1 van mijn sensors zit en ik contact moet opnemen met diegene hem mij verkocht heeft. Foto’s uitleg tot in detailles en mails fabrikant stuur ik door. Het antwoord ik moet deze onder eigen kost verzekerd terugsturen de garantie kunnen ze niet op voorhand zegge als dit hieronder valt of niet. Valt het er niet onder moet ik nog eens €60 betalen voor het kapotte toestel terug te krijgen!! Service 0,0.
In andere revieuws is terug te lezen hoe iemand het opstuurt en uiteindelijk alles kwijt is.. 1500 euro had ik toch wel meer service voor verwacht.
Roborock s7 max ultra.
Snelle levering. Helaas was de stekker kapot, maar we kregen gelijk een nieuw product opgestuurd na de melding hiervan. Super!
goede kwaliteit snel geleverd
Goede prijs en netjes geleverd.
Bestelling ging makkelijk en snel
Bestelling ging makkelijk en snel, terugkoppeling was direct en goed.
Levering van het bestelde was goed en snel
Hulde!
Alles is sneller gegaan dan ik verwacht had: ik heb mijn ventilator op Hemelvaartsdag besteld en kreeg 's avonds al een melding dat het apparaat gereed stond voor verzending. Vrijdag nam PostNL het over en zaterdag had ik het spul in huis. Hulde!
klantvriendelijkheid en correcte produkt aanbieding
Bij deze winkel een Dyson V15 detect absolute gekocht.
Bij het uitpakken erachter komen dat het een engels model is en vervolgens Accessmarket hierop aangesproken.
Bij aanmelden voor garantie bij dyson kreeg ik de melding dat ik mogelijk niet de volledige garantie ga krijgen omdat het een niet eu-model is.
De reactie van dit bedrijf is "stuur het gewoon terug en bestel ergens anders".
Niet echt klantvriendelijk komen ze daar over helaas .
Zal er niet snel een 2e aankoop doen helaas
Goed product en netjes op tijd geleverd.
Reparatie en communicatie laat te wensen over
In februari contact gehad met de klantenservice om mijn telefoon aan te melden voor de garantie. Nadat ik werd doorverwezen naar de verkeerde reparatie dienst, moest de telefoon toch terug naar access market. Sindsdien (18 maart) volledige radio stilte over waar de telefoon precies is, hoe lang het zal duren of wanneer ik mijn telefoon weer terug kan verwachten. Wekelijks bellen levert elke week een ander antwoord op over de status, maar geen enkele voortgang in het proces.
Na het schrijven van deze review kwam er ineens wel vaart in de zaak. Uiteindelijk is mijn probleem opgelost, maar het heeft wel 7 weken geduurd.
Super product en snelle,vriendelijke…
Super product en snelle,vriendelijke service!
een stofzuiger gekocht
een stofzuiger gekocht, functioneert niet goed, teruggestuurd binnen een week, krijg je geld niet meer terug omdat het gebruikt is. Het is maar een paar keer gebruikt.
Wat een oplichterij.

AccessMarket.nl からの回答
Via deze site een robotstofzuiger…
Via deze site een robotstofzuiger besteld met de meest gunstigste prijs ten opzichte van andere sites. Direct de volgende dag werd het product geleverd. Het was netjes verpakt en ik ben erg blij met deze aankoop!
Snel aangeleverd
Ps5 defect
Ps5 besteld, was defect bij ontvangst. Dik een maand geleden terug gestuurd, ondanks bellen en mailen nog geen vervanging of geld terug. Ik bestel hier nooit meer iets

AccessMarket.nl からの回答
Trustpilot エクスペリエンス