Hos SparsÞ Ejendomme har vi allieret os med AcourA Vin ifm. firmajulegaver til vores medarbejdere, vingaver til samarbejdspartnere og kurve til reception og lign. alle med stor tilfredshed. Vinene bli... ãã£ãšèŠã
Tak for et godt arrangement ved HMFÂŽs vin og tapas aften. Tak for jeres prÊsentationer af jeres spÊndende vine og medfÞlgende historier PrÊsentationer af jer selv og historierne om hvordan i kom... ãã£ãšèŠã
En virkelig god oplevelse at kÞbe vin i butikken. Ejer havde tydeligvis et godt kendskab til vinene og ikke mindst deres historier og oprindelse. Derudover var der smagsprÞver sÃ¥ man ikke gik derfra m... ãã£ãšèŠã
Super informativ omkring de vine vi fik reprÊsenteret og smakte. Anne og Axel gjorde aften utrolig hyggelig med deres mange historier fra deres turer i de forskellige vinlande. Kan kun anbefales he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om AcourA Vin. Vi brÊnder for kvalitetsvin, lavet af passionerede vinmagere. Vi sÊlger vin fra mindre familiedrevede vingårde i Europa. Vi har eksklusivt besÞgt og udvalgt få passionerede vinmagere, som brÊnder for at lave kvalitetsvine. Vi importerer selv direkte fra vingård og sÊlger direkte til private. SÊrlig udvalgte vine og vingårde Vores vine er sÊrligt udvalgte hos mindre vingårde, der er ejet af familien og vinproduktionen udviklet gennem generationer. Vi importer vine fra 4 lande og 8 vingårde indtil videre og vores sortiment udvides og tilpasses lÞbende, når vi er på én af vore mange vinrejser. Kender du et vindistrikt med en mindre vingård, som du tÊnker liiige passer ind i vores lille shop? Så giv os endelig et tip, så vi kan komme den vej forbi på vores nÊste rejse. Til dem der elsker at nyde den gode vin. Vin med hjertet. Kontakt os for aftale om en eventuel vinsmagning og åbningstider I vinlageret i Nymindegab. à bningstider kan fÞlges på Acoura.dk og vores Facebook profil.
Vesterhavsvej 326 st. th. Nymindegab, 6830, Nr Nebel, ãã³ããŒã¯
- 40419483
- Acoura@acoura.dk
- acoura.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Dejlig vin i Nymindegab
En rigtig god butik med super betjening, alsidigt udvalg og gode vine. Altid fin information om de vine, man vil kÞbe.
Vi kan klart anbefale den.

AcourA Vin ããã®åç
Gode vine og super service ð
Super vine, dejlig service og super sÞde ejere ðð€
Super hurtig levering og dejlig vin
Man fÃ¥r en go oplevelse nÃ¥r man besÞgerâŠ
Man får en go oplevelse når man besÞger butikken
Go og grundig information om den varer man Þnsker at kÞbe
Vil klart anbefale at man besÞger deres butik , pas pÃ¥ det er vanedannende ðð
5 stjerner herfra

AcourA Vin ããã®åç
En virkelig god oplevelse at kÞbe vin iâŠ
En virkelig god oplevelse at kÞbe vin i butikken. Ejer havde tydeligvis et godt kendskab til vinene og ikke mindst deres historier og oprindelse. Derudover var der smagsprÞver så man ikke gik derfra med vin man ikke brÞd sig om. Vi kommer helt sikkert igen.