Leuke en fijne manier van vertellen. Cursus is duidelijk en wordt op een speelse manier gebracht. Aandacht kan je gemakkelijk bij houden. Actieve momenten en luister momenten in afwisseling Oefe... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De training was prima, duidelijk en er werd gekeken naar onze behoeften en waar wij het over wilden hebben. Veel geleerd en tips en handvaten gekregen. Fijne trainingsleider.
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... もっと見る
Een fijne en goede curcus waar ik veel geleerd heb vooral met hrt aangeven van grenzen. Je werd gewaardeerd in hoe je het deed en werd serieus genomen
企業情報
当該企業による記述
Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander? Wij willen iedereen helpen door middel van training en/of coaching met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren. Krachtig in balans!
連絡先
Oudestraat 18, 7161DW, Neede, オランダ
- 085-7600435
- support@actinmove.nl
- actinmove.nl
De training was leerzaam en interressant.
De training was leerzaam en interressant. Ondanks dat je al vele jaren in de zorg werkt was het goed om de kennis weer op te frissen.
Ook fijn dat er ruimte was om met elkaar te delen waar je op de werkvloer tegenaan loopt. Kijk vooral positief terug op het oefenen van lastige gesprekken.
Het is verhelderen
Het is verhelderen. Elke cursist kwam aan het woord. Ik voelde mij daar veilig en kon alles zeggen.
Hele leerzame training gehad
Hele leerzame training gehad. Afwisselend, interactief en theorie. Draagt bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Training was compact en leerzaam fijn…
Training was compact en leerzaam fijn dat we met andere collega's konden sparren over verschillende situaties.
"Rollenspel" was erg goed en ze had nadien een goede uitleg betreft de oefeningen.
Cursus
We hebben cursus omgaan met emoties gehad van Jeroen en Sandra. Duidelijke cursus, interactief. Fijne afwisseling van theorie en praktijk.
Fijne cursus
De cursus was erg afwisselend wat erg fijn was voor de concentratie.
Inhoudelijk veel informatie waar je veel aan hebt. Er is ruimte voor persoonlijke verhalen/ ervaringen.
Ik heb er veel aan gehad. Raad het iedereen aan
Leerzaam
Ik vond het een leerzame en boeiende training. De combinatie van theorie en praktijk kwam duidelijk en evenwichtig in beeld, wat het prettig en afwisselend maakte om te volgen. Je krijgt goede en concrete handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zeker een aanrader!
Onbegrepen- en signaalgesdrag
Trainer legde het duidelijk uit en trainingsacteur speelde casussen mooi uit
Ontzettend mooie en leerzame training.
Ontzettend mooie en leerzame dag gehad. Er werd een veilige leeromgeving gecreëerd, waardoor je op een prettige manier kon leren . Er werd ontzettend enthousiast verteld en geoefend. Heb ontzettend veel handvaten gekregen die ik kan toepassen in de praktijk. Dankjewel voor de leuke en leerzame dag
Training signaalgedrag
Verhelderend en fijne handvatten gekregen voor gesprekstechnieken en omgaan met intimiderend gedrag.
Goede oefeningen met de trainers gedaan met reflectie naar jezelf.
Zeer leerzaam.
Het was een hele.fijne dag met…
Het was een hele.fijne dag met duidelijke uitleg. Veilig fouten maken kan niet je leert
Fijne goede training
Fijne goede training.
Trainers zorgde voor een veilig leeromgeving.
Het was een mooie en duidelijke cursus
Het was een mooie en duidelijke cursus. Mooie uitleg. Goede terugkoppeling hoe je het kan oppakken. Ik denk dat je dit ook goed zou zijn als communicatie voor teams. Hoe gaan we met elkaar om. Hier wordt je duidelijk gemaakt hoe het anders zou kunnen waardoor je elkaar kan bereiken. Ook mooi voor in het team hoe communiceren we met elkaar.
Interessante en interactieve cursus
Een leuke en leerzame manier hoe je met gedrag om kan gaan tegenover anderen. Het werd op een interactieve manier gegeven waardoor het leuk bleef
Ik heb coating gehad ivm letsel schade
Ik heb coating gehad ivm letsel schade.
Ik heb hier geleerd om met mijn gebreken en verlies van werk om te gaan. Ik kan nu beter naar mezelf kijken. Ik heb geen last meer van ademhalingsproblemen en kan eindelijk zeggen dat ik niet depressief meer ben.
Ik heb dit als zeer nuttig ervaren en zou het een ieder ander aanraden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。