レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Perfect, goede service en lekker snel. Module opgestuurd en na 24uur al gerepareerd en klaar gemaakt voor verzenden. Wij blij en tevreden berijder van de auto. Maar een terugbetaling van een goede... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SUPER service, zeer handig dat je zelf geen ups, dhl ofzo moet contacteren voor de verzending. Binnen de week het herstelde onderdeel terug ontvangen met duidelijke uitleg wat ze juist hersteld heb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zoals steeds werd ik weer heel snel en goed geholpen bij AC Tronics, deze keer bij de revisie van een kapot digitaal dashboard uit een Fiat 500. Vlotte communicatie en snelle handeling. Onlangs had... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel goeie professionele service, abs module van klant was stuk, aanvraag gedaan om op te halen en 30min later stond de koerierdienst er al, ook vlot terug gekregen en alles zoals beloofd hersteld en... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気機噚修理店

圓該䌁業による蚘述

Bij ACTRONICS kun je terecht voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Door middel van revisie biedt ACTRONICS de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfect

Maar een terugbetaling van een goede review is altijd welkom natuurlijk:).

2026幎4月13日

ACTRONICS BV からの回答

Heel erg bedankt! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. We staan graag weer voor jullie klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Altijd correct en vlotte samenwerking

Wij werken al jaren samen met ACTronics, deze samenwerking verloopt telkens vlot en correct. Op deze manier kunnen wij een goedkope oplossing aanbieden aan onze klanten door de revisie van de eigen onderdelen. De gereviseerde onderdelen zijn telkens kwalitatief hersteld en netjes verpakt terug gestuurd.

2026幎4月7日

Gewoon goed geregeld.

Duidelijk netjes door technisch personeel geregeld.

2026幎4月1日

5぀星のうち4の評䟡

GOEDE SERVICE

SUPER service

SUPER service,
zeer handig dat je zelf geen ups, dhl ofzo moet contacteren voor de verzending.
Binnen de week het herstelde onderdeel terug ontvangen met duidelijke uitleg wat ze juist hersteld hebben.

5぀星のうち5の評䟡

Wat vooral belangrijk is de opvolging

Wat vooral belangrijk is de opvolging binnen het bedrijf. De aanmelding, ophalen, ontvangst, test, herstellen, verpakking, terugzending.
Zelf de herstellings opdracht aanmaken met de gegevens van de diagnose die de mechaniek er heeft uitgevoerd.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website en snelle service.

Duidelijke website en snelle service.
Wij hebben een jarenlange ervaring met ACtronics en nooit teleurgesteld

2026幎3月25日

Correcte diagnose

Correcte diagnose, herstelling en afhandeling. Afhaling en levering verliepen heel vlot.

2026幎3月26日

Heel goeie professionele service

op te halen en 30min later stond de koerierdienst er al, ook vlot terug gekregen en alles zoals beloofd hersteld en werkend!

2026幎3月20日

veel kennis

veel kennis, duidelijk en super snel

2026幎3月25日

5぀星のうち5の評䟡

Gedaan wat werd verwacht.

Gedaan wat werd verwacht.
Snel gerepareerd onderdeel terug.

2026幎3月24日

5぀星のうち5の評䟡

Mijn km teller werkte niet meer van de

Mijn km teller werkte niet meer van de golf 3
Na contact te hebben opgenomen gaven hun aan dat het een bekende probleem is. Na op sturen kreeg hem snel terug na monteren werkte alles weer

2026幎3月16日

uitstekende en makkelijke procedure

uitstekende en makkelijke procedure voor aanmelden; pick-up ook makkelijk en snel uitgevoerd en vervolgens sneller dan verwacht de defekte module perfekt hersteld terug. dus zo kort mogelijke stilstand voertuig klant. Super!!

2026幎3月17日

Snel geholpen

Zeer snel opgelost ze hadden het onderdeel dinsdag van me ontvangen en woensdag lag het alweer bij mij binnen .

2026幎3月11日

5぀星のうち5の評䟡

goedkoper dan nieuw snel gerepareerd en

goedkoper dan nieuw snel gerepareerd en goede service waar je nog direct een persoon aan de telefoon krijgt

2026幎3月5日

Snelle service

Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd mijn onderdeel dezelfde dag (vrijdag)nog opgehaald door UPS. Maandag kreeg ik een mail dat het onderdeel ontvangen was en het werd ezelfde dag nog gerepareerd en teruggestuurd. Dinsdag kon ik het onderdeel weer monteren.

2026幎3月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス