Super service! Jeg fik dem til at transportere en specialbygget paradevogn, og hele opgaven blev lÞst uden problemer. ChauffÞren var venlig, professionel og ankom til tiden. Alt forlÞb som aftalt, o... ãã£ãšèŠã
Nu er det 2. gang jeg bruger Adams transport og jeg kunne ikke Þnske mig nogen anden til 3. gang og 4. og 5 osv, men som ogsÃ¥ Adam siger hÃ¥ber vi ikke der bliver flere gange, Adam er sÃ¥ sÞd og hjÊlps... ãã£ãšèŠã
Vi havde brug for akut transport af bil til vÊrksted. Adams autohjÊlp var det eneste firma, der svarede med det vuns. Afhentning af yderst venlig medarbejder, som hurtigt og kompetent fik bilen pÃ¥ lad... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Adams AutohjÊlp har vi stor erfaring med transport af kÞretÞjer. Med mange års erfaring i branchen indenfor bugsering, autohjÊlp, kan vores mandskab i dag, yde 100% kundetilfredshed. Vores priser på AutohjÊlp er konkurrencedygtige, men det skal aldrig forhindre os i at yde et professionelt og kvalitets arbejde, hvor kunden altid er i fokus.
HÞjdevej, 2300, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@adamsautohjaelp.dk
- adamsautohjaelp.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig god service og rigtig god pris
Virkelig god service og rigtig god pris
De var fremme inden de lovet 45 min, og var super flinke og meget professionelle.
Verdens bedste service.
Verdens bedste service.
De er altid glade ð
Var ude for en fed oplevelse i en knapâŠ
Var ude for en fed oplevelse i en knap så fed situation. Var ude og kÞre med en veninde og puf bilen gik i stå. Vi begyndte at ringe rundt til de forskellige autohjÊlp og fik at vide der kunne gå op til et sted mellem 3 og 4 timer fÞr de kunne komme ud til os, da kl bar 2:30 om natten. Ved et tilfÊlde ringede vi som det sidste til noget der hedder adamsautohjÊlp, havde aldrig hÞrt om dem fÞr, det var en meget sÞd og lidt trÊt mande stemme vi fik i rÞret , og vi fik fortalt vores situation. Og han sagde han kunne vÊre der inden for Max 5 kvarter , vi blev meget glÊde og sagde ja tak. Der gik prÊcis 49 min også var han der, sÞd og meget hjÊlpsom. Fik bilen på laddet og tilbÞdes os vand. Han kÞrte os hjem og bilen på det vÊrksted vi sagde bilen skulle til. Kan kun give de bedste anbefalinger til dette firma da de gik op i kundeservice og ikke deres nattesÞvn. Tanja
Havde tabt min nÞgle til bilen pÃ¥âŠ
Havde tabt min nÞgle til bilen på jobbet.
De kom allerede en time efter at jeg ringede.
Adam var selv med og de var begge nogle rigtig flinke mennesker at snakke med, også fandt de endda en plads til mig i bilen og kÞrte mig nÊsten ud foran min hoveddÞr.
Jeg havde snakket med en låsesmed og fået en pris men Adam fandt hurtigt en der kunne gÞre det vÊsentlig billigere.
Det var simpelthen top klasse service.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så havde de fået det :)
Hurtig, god og professionel service
Kom allerede indenfor to timer efter min henvendelse - hurtig, god og professionel service.
Kan varmt anbefales
Fantastisk service
Fantastisk service, BrÞd ned på en sÞndag og fik bugseret bilen inden for 3 timer.
Super god pris, tak for hjÊlpen.
Jeg vil klart anbefale til omgangs kredsen.
Super service
Super service, og kanon flinke folk - og til en rigtig god pris. Jeg ringede og aftale 1 time efter. Blev ringet 15 min efter og de kunne vÊre ved bilen om et kvarter. Da jeg kom derud 20 min efter, havde de de skiftet dÊkket, monteret det nye og sad og ventede pÃ¥ mig, sÃ¥ de lige kunne kickstarte batteriet (og selvfÞlgelig afregne) alt ialt super flinke og hjÊlpsomme fyre. Kan kun varmt anbefale AdamsautohjÊlp ððŒ og tusind tak for hjÊlpen endnu engang ðª
dagens mand i sky sovs
den unge mand som kom og hjÊlp mig efter min ulykke, gjord det så perfekt at det tog ingen tid og han gav mig enda et lift til hospitalet, uden ekstra omkostninger, jeg vil helt klart anbefale dem til andre som er i nÞd, uden at det koster det hvide ude af Þjne
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, tusind tak til Ahmed for at redde min dag med så fantastisk hurtig service. Kan klart anbefales.
Rigtig god og proffesionel service
Rigtig god og proffesionel service. Jeg ringende og oplyste dem om at min bil var gået i stå, og de var der indenfor 40 min. Yderst flink og proffesionel medarbejder.
Fremragende
Fremragende! Meget hÞjt niveau af professionel service og dygtighed. Bilen var meget lavt sÊnket og svÊr at fÃ¥ pÃ¥ transportbilen, men tÃ¥lmodighed og erfaring gjorde at det gik smertefrit ðð»
Kan varmt anbefales.
Super serviceððŒ
Rigtig god oplevelse med AdamsâŠ
Rigtig god oplevelse med Adams autohjÊlp, venlig og serviceminded, og en god pris. Kan kun anbefale dem :-)
Super service
Super service, rar og flink betjening..kan klart anbefales + billige priser.
SuverÊn service og fantastiske gode priser hos - Adams AutohjÊlp
Jeg kÞre i en gammel Polo fra 1998. Pludselig rÞg lydpoten af og en spids genstand punkterede samtidig samtidig mit venstre baghjul.
Jeg kontaktede Dansk AutohjÊlp for at få den hentet bilen i Hvidovre og afleveret på mit faste vÊrksted i RÞdovre.
De gav mig et tilbud på 1600 kr. hvilket jeg blankt afviste.
Så kontaktede jeg Adams AutohjÊlp, hvor der var en superskarp medarbejder som med det samme var klar til at hjÊlpe mig. Han tilbÞd mig at kÞre samme tur som Dansk AutohjÊlp, eneste forskel var at jeg sparede 1000 kr. da de kunne gÞre det for 500 kr. + moms.
Bilen var hentet i Hvidovre og afleveret på vÊrkstedet i RÞdovre på under 40 min.
Tak for en suverÊn service og en hamrende god oplevelse hos Adams AutohjÊlp, det er hÞj klasse og jeg kan varmt anbefale dem til alle der måtte ha brug for vejhjÊlp eller autoassistance....
Super hurtig
Super hurtig, billig og profesionell service. 1.5 time efter jeg ringede var min bil ankommet til vÊrkstedet.