レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

ADECCO GENK en met name Karen Dekeulaer : Professionele en zeer klantvriendelijke dame. Ze is zeer behulpzaam, biedt oplossingen, belt snel terug bij stellen van vragen ... Niets dan lof voor h... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス
  2. 人事コンサルティング
  3. リクルヌト業者
  4. 人材掟遣䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Travail temporaire. Présentation de la société, liste des agences, offres d'emploi et guide social.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

VOLEUR ALERTE FEUJ

Adecco qui finance israel et le massacre en palestine me met en statut d'intérimaire à la place d'étudiant comme caca leur coute moins cher ils peuvent encore financer israel et moi je me fais bz

2026幎3月3日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte contract regeling en zoekfuncties

Het bedrijf waarvoor ik werk stelt mijn contract 3 of 4 dagen vroeger op en sturen dit dus door naar adecco. Zelf krijg ik het de ochtend van de werkdag zelf, of de avond ervoor na 22u. Dit is ook nergens te melden en is al zo 3 jaar. Bij andere uitzendbureaus is dat zo niet.

Het filter systeem voor studenten jobs werkt totaal niet. Hetzelfde geld voor de aanbevolen jobs en geolocatie filters.

2026幎2月19日

Slechte interimkantoor

Solliciteren voor een flexijob als bijrijder voor Krefel en aangeduid wanneer ik beschikbaar zijn. Dagen en weken lang niets gehoord en dan beginnen ze sturen na de zomervakantie met vraag of ik in reserve pool wil staan voor die dag. Sorry, ik staat niet standby voor 1 dag wanneer jullie uitkomen bij drukke dagen.

2025幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

The people working in the payroll

The people working in the payroll department(Roselare) are unhelpful. I made the mistake of sending my sick leave to them, sending it to the company I've been working for. It's true, my mistake. They could have accepted the retroactive sick leave with good will, but that would have required them to send additional documentation to the CM. They lack empathy and a willingness to help others, simply because they don't want to do the extra work. I'll never use this company again because the very fact that someone can help but doesn't is laughable to me. Of course, they have every right to do so; they don't have to help me, but I guess that's their job, to encourage people to work with them... The ladies in the department who were cery professional and kind, everything was beautiful. In other departments, it seems they don't care anymore.

2025幎7月30日

Adecco Hasselt

Na een slechte ervaring als flexi was ik 2 maanden gestopt totdat ik op Adecco een interessante vacature zag en soliciteerde.
Ik kreeg een telefoontje van Adecco Hasselt, ik twijfelde of de job iets voor mij was maar na een goed gesprek ging ik op gesprek.
En nu ga ik al 2 weken werken, het team is zeer enthousiast en voor info over mijn contract of uren - ik kan altijd bij hen terecht en word ontzetten goed. Bedankt Karen en team Hasselt voor mijn ideale match!

2025幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Adecco (Renewi-Evergem) Onbetrouwbaar en respectloos uitzendbureau!

Mijn ervaring met Adecco op de locatie Evergem renewiwas ronduit slecht. Je wordt daar niet behandeld als mens, maar als een nummer. Er is totaal geen respect of betrokkenheid vanuit de organisatie. Veel collega’s hebben al geklaagd over fouten in de loonadministratie en het achterhouden van gewerkte uren.

Wat het nog vreemder maakt: je krijgt te horen dat je zélf je uren moet bijhouden en controleren. Als je dat niet doet, krijg je simpelweg niet betaald. Dat is geen normale gang van zaken voor een uitzendbureau.

Mijn eigen ervaring was dat alles met betalingen tot mijn laatste werkweek normaal verliep. Maar juist in mijn laatste week, nadat ik al mijn bedrijfskleding en materialen netjes had ingeleverd, bleef mijn loonfiche én vergoeding uit. Toen ik contact opnam, kreeg ik een vaag excuus over een ‘systeemfout’. Opvallend genoeg is dat precies het moment waarop ze geen betaling meer doen – iets wat helaas herkenbaar is voor velen die via Adecco bij Renewi gewerkt hebben.

Ook op e-mails wordt vaak helemaal niet gereageerd. En als je wél een antwoord krijgt, is het kortaf, onpersoonlijk en allesbehalve vriendelijk. Je voelt je totaal niet serieus genomen.

Let op: als je bij Renewi wil blijven werken, maar via een ander uitzendbureau, dan moet je eerst 6 maanden wachten voordat dat Ìberhaupt mag. Je zit dus vast, ook als je wél goed functioneert, maar liever met een betrouwbaarder bureau wil werken.

Dit soort structurele fouten en respectloze werkwijze maakt Adecco bij Renewi bijzonder onbetrouwbaar. Als uitzendkracht verdien je duidelijkheid, correctheid en respect – hier krijg je niets van dat alles.

Ik raad dit uitzendbureau dan ook ten zeerste af.

2025幎5月23日

Tevreden

Persoonlijk is mijn ervaring met Adecco zeer goed.
Ik heb al met heel veel interims gebeld in verband werk maar Adecco is 1 van de enige die echt de moeite doet om jou 1op1 te helpen naar de juiste job.
Ze luisteren goed naar wat je wilt, reageren snel, geven de juiste feedback & zijn meegaand.
Mijn contact persoon Is Mira van kantoor Kortijk/Waregem maar ik geloof dat je door eender wie even goed behandeld zal worden zoals het hoort

2025幎2月28日

Top service

Heel fijne ervaring bij adecco bree. Ben zeer goed geholpen door de enthousiaste en behulpzame Caitlin Robaye. Ik voelde me op men gemak en het allerbelangrijkste, ik voelde me geen nummertje. Doe zo verder Caitlin. En ook plusplunten voor de lieve collega's die haar omringen. Bedankt mensjes. Greets lindsay C

2025幎2月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ