レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var under stort tidspres under optagelserne til et TV2-program og gav Alper og Morten fra Adentify en svÊr opgave, men de sadlede ekstremt hurtigt og at fÃ¥ det hele til at gÃ¥ op i en hÞjere enhed.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk firma. Resultaterne taler for sig selv, men mÃ¥den vi blev taget med pÃ¥ rÃ¥d og mÃ¥den det hele blev gennemfÞrt pÃ¥ - var top professionelt og med en tilstedevÊrelse og indlevelse sjÊld... もっず芋る

Morten har virkelig styr pÃ¥ at fÃ¥ ens Þnsker videre. Han stopper ikke fÞr kunden (jeg) er tilfreds! Der ydes bestemt en del ekstra service end hvad der har vÊret tilfÊldet hos tidligere leverandÞre... もっず芋る

Tusind tak til Adentify - vi er virkelig imponerede over jeres professionelle tilgang til et samarbejde. Vi er blevet taget godt imod fra dag 1, og der er hurtigt skabt resultater! Tak for et rigti... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

Vores kunders succes er det allervigtigste i Adentify. Derfor lover vi dig en 100% dedikeret indsats, som starter allerede ved vores fÞrste mÞde. Det er nemlig i vores interesse at opnå dybdegående kendskab til din forretning, så vi kan skrÊddersy en strategi, som du kan mÊrke på bundlinjen. I online markedsfÞring er der ingen standard-lÞsninger, og derfor kan du vÊre ligeså involveret i processen, som DU Þnsker. Undervejs indgår vi i en konstruktiv og Êrlig dialog med vores kunder, så begge parter kan bidrage til at få det maksimale ud af markedsfÞringskronerne. Vi har altid ét altoverskyggende mål for vores kunder: Flere konverteringer, Mere salg og StÞrre omsÊtning!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

54件のレビュヌ

"Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde.

Vi er meget glade for samarbejdet med Adentify. Vi sÊtter stor pris på den hÞje faglighed og den proaktive service, der altid prÊger jeres arbejde. Jeres team leverer ikke kun til tiden, men sikrer også, at kvaliteten er i top. Vi vil isÊr fremhÊve jeres hurtige respons og evne til at skabe konkrete resultater for os. Vi ser frem til mange års fortsat samarbejde.

Vi vil gerne fremhÊve Mikkel, som har vist sig at vÊre exceptionelt dygtig. Mikkel er proaktiv, tager ansvar og bidrager med velovervejede input, der har sikret en markant positiv effekt på.

2025幎11月24日

Vi hos Ghost kontaktede Adentify

Vi hos Ghost kontaktede Adentify, fordi vi manglede mere synlighed og flere henvendelser til vores frokostordninger og catering. Fra fÞrste mÞde var de jordnÊre og konkrete: ingen buzzwords, bare en plan, vi kunne forstå. De fik styr på vores SEO, justerede vores hjemmeside og satte effektive kampagner op på Google og Meta.

Effekten kom hurtigt - vi kan mÊrke forskellen i både indbakke og på telefonen, og vores bookinger er steget markant. Det bedste ved samarbejdet er gennemsigtigheden. Vi får klare forklaringer, Êrlige forventninger og lÞbende opfÞlgning. De er proaktive, nemme at arbejde med og fokuserer på resultater.

Vi kan varmt anbefale Adentify til andre, der vil have reel fremgang online.

Mvh, Ghost Chef

2025幎10月3日
自発的なレビュヌ

Adentify - de bedste på markedet!

Adentify er ikke bare et bureau – de er som at få en ekstra motor under hjelmen!

Jeg har brugt Adentify i alle mine virksomheder, og hver gang har de leveret resultater, der taler for sig selv 🚀

Det har aldrig fÞltes som at hyre et marketingbureau – det har fÞltes som at fÃ¥ en strategisk partner med pÃ¥ holdet, der kÊmper for din forretning, som var det deres egen.

IsÊr Alper og Caroline skal have et kÊmpe shoutout – de er ikke bare dygtige, de er overdrevet gode.

Deres rådgivning, proaktivitet og drive har vÊret altafgÞrende for den vÊkst, jeg har oplevet for alle mine virksomheder!

Jeg takker Adentify for alle de gode resultater de har skabt for mine forretninger 🌟🌟🌟🌟🌟

2025幎5月1日

Kan kun anbefale Adentify

I forbindelse med opstart af min virksomhed, Din Regnskabsekspert, tog jeg kontakt til Adentify da jeg havde behov for professionel markedsfÞring.

Det er gået over al forventning og jeg kan kun anbefale at bruge dem.

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale Adentify som en fantastisk partner at have med på sin mission/vision.

Jeg kan varmt anbefale Adentify som samarbejdspartner. Fra start har jeg oplevet et utroligt engagement fra deres side og indlevelse i vores produkter og vision for SmokersChoice.

De er super professionelle og samtidig dejlige mennesker med passion for detaljen samt det store billede.

Alt det bedste til dem.

2024幎11月6日

En magisk anbefaling

Jeg er så glad for at vÊre hos Adentify.

Mine leads er blevet fordoblet og kvaliteten af leads er bedre.
- Der er en tÊt sparring med dem og den service de leverer er helt sublim.

En KÆMPE magisk anbefaling herfra.

5 store stjerner til Adentify

Vi har fået hjÊlp af Adentify til at vÊre mere synlige på Google, Facebook og Instagram. Det giver os flere nye kunder hvilket er det vigtigste i vores forretning. Vi Þnsker nemlig et bredt kendskab i nÊrområdet da take-away er vores primÊre fokus.

Mvh,
La Qualita

Fremragende partnere!

Jeg har efterhånden benyttet Adentify i et par år, til at supplementÊre vores markedsfÞringsprocesser hos DynamicsPrint®. Jeg har vÊret yderst tilfreds med deres ekspertise angående Google Ads og Microsoft Ads, som har givet et ekstra skub i vores leadgenerering.

Jeg vil klart anbefale Adentitfy, hvis der er udfordringer med marketing, enten i form af manglende medarbejdere, eller som et supplement, hvis man mangler ekspertise på et enkelt område. De har en bred pallette af egenskaber og stor erfaring med de forskellige platforme.

Alper og Caroline er meget forstående og lÞsningsorienterede og jeg har altid en rigtig god og skarp dialog med dem.

Stor anbefaling herfra.

Varmeste anbefalinger herfra!

Er så glad for at have skiftet til Adentify. Det er fÞrste gang jeg oplever at et marketingbureau, der er så engageret, og så gode til at forstå min virksomhed og kundesegment.

Jeg får altid gennemgået tallene og de er altid proaktive hvis noget skal gÞres anderledes.
Det er god forretning og kan varmt anbefales!

Stor ros til Adentify

Jeg er helt ny hos Adentify, og er blevet SÅ godt behandlet, jeg har nogle svÊre udfordringer med min hjemmeside, det har de lÞst rigtig flot, og der er hele tiden kommunikation med dem, og super sÞde er de ogsÃ¥, jeg har vÊret igennem mange der skulle hjÊlpe mig med min hjemmeside, men det der sker er bare at, man bliver sat pÃ¥ autopilot, det gÞr man pÃ¥ ingen mÃ¥de hos Adentify.
Stor og varm anbefaling herfra, og isÊr til Alexander, og Morten.
Mvh
Jytte

2024幎7月2日

Personlig og Professionel

Jeg har haft den store fornÞjelse af at samarbejde med Adentify i flere år nu, og jeg må sige, at min oplevelse har vÊret intet mindre end fantastisk. Morten Lundsteen, min primÊre kontaktperson, har vist sig at vÊre en ekstraordinÊr partner i vores markedsfÞringsstrategi.

Det, der virkelig adskiller Adentify, er Mortens enestående evne til at lytte. Han forstår virkelig vores behov og mål, og han går langt ud over for at levere markedsfÞringsmaterialer, der fÞles dybt personlige og som om, de er håndlavet til vores virksomhed. Det er tydeligt, at han har investeret betydelig tid og energi i at forstå vores firma og vores kunders behov.

Adentify er altid på forkant med de seneste trends og metoder inden for markedsfÞring, og de har en bemÊrkelsesvÊrdig forståelse for, hvad vi Þnsker at opnå.

En anden ting, der virkelig skiller Adentify ud, er den rÞde tråd, der gennemsyrer alt, hvad de leverer. Deres arbejde er sammenhÊngende, gennemtÊnkt og altid i harmoni med vores egen kommunikation på sociale medier samt vores designmanual.

Jeg kan ikke stÊrkt nok anbefale Adentify til virksomheder, der sÞger en partner til deres markedsfÞring. Morten Lundsteen og hans team har vÊret afgÞrende for vores succes, og jeg ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde i forhåbentlig mange år fremover.

Med venlig hilsen,
Anders Boas Larsen
Indehaver af Undal Autoservice

2024幎3月13日

SeriÞst og kompetent firma

Vi hyrede Adentify til at lave en ny hjemmeside.

SeriÞse og imÞdekommende fra fÞrste til sidste snak.
Hele vejen igennem har de lyttet til vores Þnsker og forventninger og reageret ud fra det.
Har vÊret til at få fat i under hele forlÞbet, også efter hjemmesiden var fÊrdig.
Vil klart anbefale andre at benytte firmaet.

2024幎1月11日
自発的なレビュヌ

Det bedst bureau jeg har samarbejdet med

Jeg har det seneste år brugt Adentify til leadgenerering og det har vÊret en sand fornÞjelse.

Jeg har igennem årenes lÞb samarbejdet med mange marketingsbureauer, men jeg har aldrig oplevet et team så passioneret, for andre virksomheders vÊkst, som jeg har oplevet det hos Adentify. Et sÊrligt tak til Caroline, for altid at stå i vores ringhjÞrne når vi skal have stablet en specialkampagne op på meget kort tid og ikke mindst for vÊre klar med brandslukkeren, når det har vÊret nÞdvendigt!

Jeg tager virkelig hatten af for jeres engagement!

På vegne af Carelax Danmark ser jeg frem til mange flere års samarbejde med Adentify.

2024幎2月29日
自発的なレビュヌ

Professionelt team med masser af erfaring!

Jeg har efterhånden samarbejdet med adskillige marketingbureauer, men jeg har aldrig stiftet bekendtskab med et mere stressfrit bureau end Adentify.

Som kunde er det afgÞrende for mig at kunne overlade ansvaret til et bureau, der ved hvad de laver og handler kompetent. Og det er prÊcis, hvad Adentify gÞr!

Jeg driver 4 forskellige virksomheder, hvor Adentify har ansvaret for vores Google Ads, Facebook Ads, SEO, e-mail marketing og diverse optimeringer på vores hjemmesider.

De har formået at Þge omsÊtningen på alle 4 webshops med over 100% på bare få måneder! Derfor kan jeg kun varmt anbefale Adentify Aps til andre!

Bedste hilsener, Mohammed Annas
Adm. DirektÞr | CEO