Har kÞbt en effeuno pizzaovn og ville gerne have den samme dag. De tilbÞd at kÞre pÃ¥ lageret selvom de egentligt holdt lidt ferie. SÃ¥ vi aftalte dagen efter. Desuden ombyttede de stenen i ovnen til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdensklasse arbejde, Rene! Jeg stod og manglede en gave til min kammerat, og deres produkter sÃ¥ bÃ¥de attraktive og prisdygtige ud, med hurtig levering oveni â lige hvad jeg havde brug for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle kÞbe en pizzaovn, og ville have den med det samme. Ringede og talte med Sarah, hun fik tjekket lageret og fik bekrÊftet at det var muligt at afhente ovnen samme dag. KÞrte ud til deres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en god del varer herfra, de blev hurtigt pakket, sendt og leveret. Ved modtagelse manglede der desvÊrre en vare, hvilket jo er menneskeligt. Jeg tog kontakt over mail, og fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Adlers MadvÊrksted finder du alt du skal bruge til kÞkkenet, om du er professionel eller fritidskok. Du finder et stort udvalg af glas, kokkeknive, porcelÊn, potter og pander samt tilbehÞr til dit kÞkken. Du finder kendte og mindre kendte mÊrker og der er noget for enhver smag. Derudover kan du i vores store udvalg finde en rÊkke specialvarer til hjemmebageriet og hjemmepizzeriaet, heriblandt pizzaovne, pizzaspader, bageforme, chokolade-sÊt, bagesten, italiensk mel og specialiteter og meget mere. Hos Adlers MadvÊrksted arbejder vi med, og kender det vi sÊlger og kan derfor yde dig den bedste service, hvis du stÞder i problemer eller har brug for hjÊlp.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste service jeg har fået
Bedste service jeg har fået, lagde en bestilling kl.14 og modtog min vare 2 timer efter, og når jeg skriver med et spÞrgsmål får jeg svar inden for meget kort tid, jeg kan ik vÊre mere tilfreds.

Adlersmadvaerksted ããã®åç
God service da jeg jeg spurgte ind tilâŠ
God service da jeg jeg spurgte ind til produktet .
Samt hurtig levering

Alt i orden
Alt i orden
Dejligt med en lille personlig hilsen samt en vareprÞve pÃ¥ tomatdust â€ïž jeg vender tilbage

Super som altid !
Super som altid !
Varer var som altid pakket godt ind, levering hurtig men det er der jo intet nyt i og Sarah sÞrger jo også for at have de rigtige varer på hylderne og når der tales mel så har hun selvfÞlgelig DallaGiovana Blå på lager som bare er to skridt foran når der er tale om lÊkkert surdejs brÞd som skal bages :-)
Tak til Sarah for god service som altid :-)
Hilsen Carsten

Meget tilfreds
Fremragende udvalg af produkter, hurtig levering og meget venlige kundeservice

Hurtigt og kyndig hjÊlp
Jeg skulle lave pizza til 12 pers, og så vejrudsigten... Sarah og co hjalp mig (meget hurtigt) med at komme i besiddelse af en Effeuno P134HA 509, og de pizze blev helt fantastiske! De gav lidt fif ved afhentning, og havde vedlagt info omkring opstart, hvilket var rart (og nÞdvendigt ift. indbrÊnding).
Alt i alt en meget behagelig oplevelse.

Adlersmadvaerksted ããã®åç
Er sÃ¥ glad for at jeg fandtâŠ
Er så glad for at jeg fandt Adlersmadvaerksted på FB. Man skal vÊre glad for alle de nye , gode madoplevelser og god service

5 stjerner til Adlers
5 stjerner til Adlers! - Var presset fordi jeg stod og manglede en ny Biscottosten akut! Skulle bage pizzaer til et arrangement, og min egen sten var flÊkket. Jeg gav dem et kald, SÞde Sarah hjalp med at få ordren afsendt med det samme og jeg fik stenen dagen efter.
TUSIND TAK!

Fantastisk oplevelse
Jeg bestilte en god del varer herfra, de blev hurtigt pakket, sendt og leveret.
Ved modtagelse manglede der desvÊrre en vare, hvilket jo er menneskeligt.
Jeg tog kontakt over mail, og forklarede situationen.
Dagen efter var der respons på mail, de ville STRAKS sende den manglende varer.
Ikke på et eneste tidspunkt betvivlede de min Êrlighed om at der faktisk manglede en varer. LÞrdag middag, modtog jeg den sidste del af min ordre.
Fantastisk og hurtig service, langt fra sidste gang jeg smider penge der.
Også donerede de også lidt til krÊftens bekÊmpelse gennem mit kÞb.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã