レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kvaliteten af fodboldspillerende er virkelig ringe, det ligner noget de har printet fra Google i dÃ¥rlig oplÞsning, woaw jeg blev skuffet over dem. Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde en fantastisk oplevelse med Admen.dk. Vi fik skÞn service, vores Þnsker var deres lov! Vi fik lavet det sÞdeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev sÃ¥ overrasket og overvÊldet over res... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse i den forstand at jeg modtog et produkt som der dsv var blevet beskadiget. Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage. Det har godt og hurtig s... もっず芋る

䌁業情報

1. 壁玙店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 額瞁専門店
  4. ポスタヌ店
  5. Smart Shop

圓該䌁業による蚘述

Oplev en helt ny verden af vÊgkunst med vores lyddÊmpende akustik billeder, canvasprint, stilrene plakater indrammet i Êgte trÊrammer med Êgte glas og wallpaper i lange baner! Med vores produkter kan du forvandle dit hjem eller kontor til en smuk og funktionel oase. Og det bedste af det hele? Vores produkter er 100% danskproducerede i hjertet af KÞbenhavn - Glostrup, så du kan vÊre sikker på den hÞje kvalitet og ekspertise i hvert eneste stykke vÊgkunst. BesÞg vores hjemmeside og udforsk vores sortiment i dag for at opgradere dit interiÞr på en bÊredygtig måde! Fragt fra 49 eller click & collect hos admen.dk i Glostrup

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Super kvalitet og hurtig ekspedition 😊

2025幎12月11日

KÊre Gitte

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige ekspedition.

Vi Þnsker dig en glÊdelig jul og et godt nytår.

Admen Team

Er super tilfreds med mit produkt fra

Er super tilfreds med mit produkt fra jer. Mega flot ,jeg er vildt begejstret. Og hurtig levering. Tak for jer. 🙂

2025幎2月3日

KÊre Dorthe
Tusind tak for din fantastiske feedback! 😊 Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er super tilfreds med dit produkt og vores levering. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig HIlsen
Admen.dk team

Super god service og kvalitet til

Super god service og kvalitet til priserne. Modtog vores plakater kort tid efter de var bestilt

2024幎12月11日

KÊre Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har vÊret tilfreds med både vores service og kvaliteten af plakaterne. Det betyder meget for os, at vi kan levere hurtigt og leve op til vores kunders forventninger. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang!

GlÊdelig Jul og Godt nytår!

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Let overskuelig webside. Hurtig levering og super god service.

2024幎11月30日

KÊre Hanne

Tak for din super fine anmeldelse.
Vi sÊtter på din stÞtte og tillid til os.

GlÊdelig Jul og Godt nytår

2 x 49 kr administrationsgebyr for annullerering

Skulle afhente en plakat, men fandt ferielukket virksomhed. Bad om pengene retur, men skulle betale 49 kr i administrationsgebyr for at annullerer handelen (plakaten kostede 127 kr).
Derudover blev administrationsgebyr opkrÊvet dobbelt.
ForfÊrdelig kundeservice. Handler ikke her igen.

2024幎7月10日

Hej Kirsa

Tak for din besked.

Vi skrev til jer på mail den 10. juli for at informere om, at plakaten var klar til afhentning UB, men vi har desvÊrre ikke hÞrt fra jer.

Vi havde ferielukket den 29. juli og er tilbage i dag den 5. august.
Normalt skal varerne afhentes inden for 5-7 arbejdsdage. Selv hvis I havde bestilt via pakkeshop, har I også 5 arbejdsdage til at afhente varen.
I var velkommen til at afhente varen igen fra Glostrup.
Vi kunne godt sende varen til jer, men fragten kostede 89,-.

Du afslog.

I henhold til vores handelsbetingelser fratrÊkker vi et mindre belÞb for administrations- og printomkostninger ved returnering/annullering, da alle vores plakater fÞrst bliver printet, når en ordre afgives. Vi har derfor fratrukket 49 kr. fra det samlede belÞb.

Vi har både vedhÊftet en oversigt fra NETS og vedhÊftet ordresedlen til dig på mail.

Du har efter rabat betalt kr. 127,50
Omkostninger – kr. 49
Refunderet: kr. 78,50

Vi har ALDRIG trukket 2 x 49 kr. fra din konto.

Du må meget gerne sende et screenshot af dit kontoudtog, hvis du fortsat mener, at du har modtaget et andet belÞb.

Hilsen
Admen Team

Super god kvalitet

Super god service, hurtig levering og kvaliteten er i top!
Kan klart anbefales :)

2024幎5月15日

KÊre Tuna

Tak for din anmeldelse, og vi sÊtter på din stÞtte og tillid til os.

Admen.dk

Virkelig flotte aluprint og super god

Virkelig flotte aluprint og super god service. Vi kommer helt sikkert igen.

2024幎5月7日

KÊre Anne,

Det varmer virkelig vores hjerte at lÊse din fine anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med aluprintene, og at de levede op til dine forventninger. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at vores kunder får en fantastisk oplevelse og produkter af hÞj kvalitet.

Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og tillid til os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi glÊder os til at have dig som kunde igen!

Admen.dk

Dyrt og oplevet som vildledende

Dyrt og oplevet som vildledende markedfÞring, så råder til at se sig godt for.

2024幎5月8日

Admen.dk からの回答

Tak for din henvendelse. Vi vÊrdsÊtter alle tilbagemeldinger fra vores kunder.

Det er rigtigt, at vi tilbyder A4-plakater, som det fremgår af din ordrebekrÊftelse. Vi beklager, hvis der har vÊret nogen misforståelse omkring prisen og fragtomkostningerne. Vi forsÞger altid at vÊre så transparente som muligt med vores priser og betingelser.

Angående prisen på 120 kr, så inkluderer den kun selve plakaten. Eventuelle tillÊg, som f.eks. en ramme, vil blive oplyst separat. Vores mockups viser, hvordan plakaten kan se ud med en ramme, men dette er kun en visualisering og ikke en del af det grundlÊggende produkt, medmindre det specifikt nÊvnes.

Desuden vil vi gerne nÊvne, at vi er e-mÊrket certificeret, hvilket betyder, at vores webshop lever op til alle nÞdvendige standarder for sikkerhed og trovÊrdighed. Du kan derfor trygt handle hos os.

Super flotte billeder

Super flotte billeder, professionel opsÊtning og en rimelig pris for noget vi får glÊde af langt frem i tiden!
Admen kan klart anbefales.

2024幎4月26日

KÊre Kim
Stor tak for din anmeldelse!

5+ STJERNER HERFRA

Vi fik lavet det sÞdeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev sÃ¥ overrasket og overvÊldet over resultatet😍
Det var fÞrste og ihvertfald ikke sidste gang at Admen.dk hÞrer fra os!

2024幎4月24日

KÊre Rae

Tak for den fine anmeldelse.

Admen.dk Team

Jeg har modtaget de fineste små

Jeg har modtaget de fineste små billeder og de var pakket rigtig godt ind.

Hurtig respons på tvivls spÞrgsmål.

Alt positiv derfor 5 stjerner fra mig.

2024幎4月10日

KÊre Connie -
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du satte pris på din oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hilsen

Kvalitet helt i top!

Jeg har idag modtaget den smukkeste plakat til mit butiksvindue. FÞlelsen af at Ã¥bne noget som bare er 10 gange bedre end du havde turde hÃ¥be pÃ¥! 😍 kvaliteten er helt i top og kan holde til lidt af hver, ikke pap som alle de Þvrige jeg har haft. Admen har fÃ¥et en ny trofast kunde i mig 👍🏌

2023幎12月5日

KÊre Olivia
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

DÃ¥rlig kvalitet

Kvaliteten af fodboldspillerende er virkelig ringe, det ligner noget de har printet fra Google i dårlig oplÞsning, woaw jeg blev skuffet over dem.
Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen, det skal de have ros for.

2023幎12月2日

KÊre LÊrke

Tak for din besked, og det er med beklagelse, at vi hÞrer, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af de modtagne A5 sportsplakater indrammet i glas trÊrammer. Du modtog også A5 personlig plakat.Vi sÊtter pris på din Êrlighed og vil gerne lÞse denne situation for dig.

Vi vil gerne påpege, at vi arbejder hårdt for at levere produkter af hÞj kvalitet til vores kunder, og vi er stolte af den positive respons, vi normalt modtager. Det er dog Êrgerligt at hÞre, at dine forventninger ikke blev opfyldt denne gang.

Vi Þnsker at prÊcisere, at vores sportsplakater ikke er hentet fra Google. Vi plejer at tage billeder af vores plakater med rammer inden vi sender varen til kunderne. Baseret på disse billeder synes vi, at plakaterne ser skarpe og flotte ud.

For at sikre din tilfredshed vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at returnere plakaterne og få dit belÞb fuldt refunderet. Vi Þnsker, at du er glad for dine kÞb hos os, og vi beklager, at du ikke har haft den forventede oplevelse denne gang.

Hvis du beslutter dig for at returnere produkterne, bedes du kontakte vores kundeservice, og de vil guide dig gennem returprocessen. Vi sÊtter pris på din feedback, og vi vil gÞre vores bedste for at forbedre os.

Endnu engang tak for din Êrlighed, og vi håber at kunne vinde din tillid igen i fremtiden.

God oplevelse.

Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage.

Det har godt og hurtig service og det var en ren fornÞjelse at handle hos admen.dk

Samt vi fandt en god lÞsning.

2023幎11月16日

KÊre Sabrina

Tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at hÞre, at du vÊrdsatte den hurtige og effektive service, du modtog fra vores kundeservice, selvom du desvÊrre oplevede, at produktet blev beskadiget under forsendelsen.

Vi beklager dybt enhver ulejlighed dette måtte have medfÞrt. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder modtager intakte produkter, og vi arbejder konstant på at forbedre vores forsendelsesprocesser.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, og hvis der er yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Endnu en gang tak for din tillid til Admen.dk.

Admen.dk

God kundeservice og hurtig levering

2 ordre er gennemfÞrt og begge ordre er modtaget inden for 2 dage

2023幎11月9日

KÊre Maja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du satte pris på vores service. Vi gÞr vores bedste for at sikre, at plakaterne når frem til dig så hurtigt som muligt. Vi forstår godt, hvor vigtigt det er, når man venter spÊndt på en bestilling.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, opmÊrksomhed, venlighed alt er bare gået godt,handler gerne her igen

2023幎11月7日

Admen.dk からの回答

KÊre Jette, din feedback er vÊrdsat, og vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores opmÊrksomme og venlige service. Det varmer vores hjerter at hÞre, at du overvejer at handle hos os igen. Vi fortsÊtter med at arbejde hårdt for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Meget flot kvalitet

Meget flot kvalitet. Bestilte A4 billeder sf fodboldspillere de var klar til afhentning meget hurtigt. Bedste anbefalinger!

2023幎10月6日

Admen.dk からの回答

Tak for din anmeldelse. Din feedback er meget vÊrdsat, og vi vil fortsÊtte med at strÊbe efter at give dig den bedste oplevelse med vores fodboldsplakater.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。