Advokatfirmaet Berling Dincher レビュー 25

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale Peter som advokat. Peter hjalp mig med at vinde en retssag om manglende kvm i et sommerhus jeg havde købt. Peter hjalp med at søge retshjælpsdækning og har guidet mig godt ig... もっと見る

5つ星のうち1の評価

企業情報

1. 法律家

さまざまな外部ソースから提供された情報

Jeg arbejder med sager inden for mange forskellige retsområder, herunder bl.a. erstatningssager, entrepriseretssager, mangelsager, erhvervssager samt ansættelsesret, lejeret, forsikringsret og familieret. Lad os tage et personligt møde på mit kontor i Århus, - og så tage den derfra. Min dør står altid åben. Ingen ved med 100 % sikkerhed hvordan det ender med din sag, men eventyret ud af dine problemer begynder her. Og selvfølgelig må du gerne blive min nye kunde. Ring i dag på tlf. 30310236 eller send en mail til Peter@Advokatfirmaet-Berling-Dincher.dk :-)

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

I wanna thank you with this review for…

I wanna thank you with this review for all the support through emails, even during weekends and holidays. With patience, precautions and experience we managed to earn my deposit back from a room rented on Molleskovvej 2A, 8270 Hojbjerg, where the landlord didn’t do a move in inspection report (giving me an infected and dirty room) and was also lying about the keys (future tenants-> beware!).
Peter, you are the best and a very good human being!

2025年10月6日
5つ星のうち5の評価

Professionel, kompetent og ansvarlig advokat

Vi har tidligere haft tre advokater fra forskellige kontorer uden held. Vi kontaktede også advokatfirmaet Sagsførerne, hvor deres advokat vurderede, at der ikke var nogen sag, men vi betalte alligevel et stort beløb for den vurdering.

Vi var derfor meget frustrerede og desperate efter at finde en dygtig og kompetent advokat. Heldigvis fandt vi til sidst Peter Berling.

Han har hjulpet os juridisk på en meget professionel og ansvarlig måde. Vi er stadig i processen, men nu handler det kun om den processuelle tid. Vi føler os trygge og godt repræsenteret.

Vi kan varmt anbefale ham.

2026年2月28日

Peter Dincher

Jeg har haft en klart god oplevelse med Peter.. og ham kan jeg klart anbefale..Jeg troede i starten at det var en umulig sag.. og jeg var klar til at tabe sagen men da jeg så fik kontaktet Peter og spurgte ham om han ville hjælpe mig..det var Peter ikke i tvivl om at hjælpe mig.. Med Peter på ved min side.. blev det til jubel og glæde.. vi vandt sagen.. og jeg var ikke i tvivl om hvis Peter ikke var ved min side så tror jeg ikke at det ville går godt.. Så ham vil jeg tænke på i min fremtid.. hvis jeg kommer i en umulig situation.. Så et stort tak til dig Peter ..

2024年12月9日

Kæmpe anbefaling

Kan varmt anbefale Peter som advokat.
Peter hjalp med at søge retshjælpsdækning og har guidet mig godt igennem.
Jeg skulle ikke foretage mig andet end at sende rette dokumenter, oplysninger osv. Peter klarede resten.

På selve retssagen var Peter en virkelig god støtte, der gjorde mig meget rolig i en uvant situation. Han var fattet og havde virkelig styr på sine mange papirer.

Kæmpe anbefaling!

2024年12月3日
5つ星のうち5の評価

Så kom jeg i retten i en bolig sag mod…

Så kom jeg i retten i en bolig sag mod spring Invest, efter 2 lange vente år . Peter hjalp mig i retten ,og vi vandt sagen . Jeg er meget taknemmelig og al den hjælp jeg fik i retten . Jeg kan på det varmeste anbefaling at i bruger Peter . Endnu engang tusind tak Peter for at du sparede mig knap 90000 , men at jeg fik næsten 25000 med derfra ❤️

2024年5月3日

Professionel og meget behjælpelig

Skrev til Peter angående en boligsituation i vores andelsbolig forening. Han ville gerne hjælpe mig/os med problemet ganske gratis. Jeg fik en masse sparring og gode råd, som jeg tog med videre og har dermed “vundet” sagen. Han er hurtig til at svare tilbage og meget behjælpelig.
Kan kun anbefale at bruge Peter næste gang i har juridiske problemer.

2024年3月6日

Hjalp os hele vejen

Peter har vundet en sag i huslejeklagenævnet for os. En sag der for os var blevet uoverskuelig.

Vi er rigtigig glade for hans hjælp. Der har ikke været noget at klage over. Hurtig til at svare og virkelig effektiv arbejde. Selv i weekender.

Kan klart anbefales!

2023年12月4日
5つ星のうち1の評価

Kan slet ikke anbefales

Advokatfirmaet Berling Dincher v/ Peter Berling Dincher skulle hjælpe mig med at komme ud af en lejlighed der havde været rotter i, uden udgifter, men hele forløbet har været under al kritik. Der er flere gange kommet fuldstændig modstridende oplysninger fra ham om hvordan jeg stod med min sag, om hvad jeg skulle gøre og ikke gøre. Kommunikationen har været tæt på ikke-eksisterende efter han modtog depositum og han har stadig ikke svaret på nogle af alle de spørgsmål jeg har sendt til ham på mail. Han tog heller ikke telefonen når jeg ringede og det har været rimelig umuligt at komme i kontakt med ham.
Alt i alt har det været en rigtig dårlig, stressende og dyr oplevelse.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at hyre Advokatfirmaet Berling Dincher!

2023年10月13日

Vinder !!

Peter hjalp mig med at vinde en yderst vigtig sag :)! Som jeg ellers var sikker på næsten ville være tabt på forhånd, desuden var det også en sag hvor det er yderst sjældent at man vinder, men Peter fik det til at ske 😃

2023年2月17日
5つ星のうち4の評価

Fin respons.

Ok respons og uddybning på problemstillingen. Når udlejer får nøglen i næste måned....så kommer kampen med at få indskuddet tilbage. Krydser fingre.

2022年2月3日
5つ星のうち5の評価

Helt klart en rigtig god advokat

Helt klart en rigtig god advokat. Ham har hjulpet min datter med at få det sidste af hendes indskud tilbage fra en meget træls udlejer. Meget godt med kommunikation på mail.
Mine bedste anbefalinger herfra, og ikke nok med det, så dækkede min datters indbosforsikring ikke. Hvor han valgte ikke at tage noget honorar😊

2021年5月26日

Vandt sag om udsættelse

Peter har hjulpet mig i min boligsag. Jeg har trygt overladt alle dokumenterne til ham. Når jeg har haft spørgsmål eller bare haft brug for at vide hvordan det gik, har han været hurtig med svar.
Jeg vil helt klart kontakte Peter igen, hvis jeg får brug for advokat bistand. Han gik 100 % ind og kæmpede min sag.

2021年4月27日

Fik mit depositum tilbage

Fik ophævet min lejekontrakt, og stod til at skulle betale tusinder i erstatning. Peter gav mig en plan.

En e-mail jeg skulle sende, og da udlejer og udlejers advokat ikke meldte tilbage, en anden e-mail.

Og pludselig var de mere end villige til at give mig mit depositum tilbage og fratage mig alle istandsætningsomkosninger.

2019年11月26日

Trustpilot エクスペリエンス