AE-trading レビュヌ 907

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Onze ervaring met AE trading is uiteindelijk goed gekomen. Onze fiets was goedkoper als bij andere bedrijven, maar werd uieindelijk wel 2 weken later geleverd als afgesproken, dus niet de volgende dag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na 3 weken wachten erg teleurgesteld, gebeld kreeg ik een jongen Mert aan de lijn (als ik je naam goed hebt onthouden) verhaal uit gelegd, hij heeft voor mij 2x gasveer en een nieuwe huif opgestuurd.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren me nieuwe Fatbike lage instap roze besteld en vandaag al in huis, wel zelf in mekaar gezet 😀 fijne klantenservice snel bereikbaar ! Toppers.

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. 自転車卞業者

AE-trading に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Over AE-trading

AE-trading is specialist in elektrische mobiliteit. Vanuit onze webshop en showroom leveren wij e-bikes, fatbikes, bakfietsen en accessoires aan particulieren en zakelijke klanten. We staan voor zorgeloos fietsen: rijklaar levering, helder advies en service waarop je kunt bouwen. Dankzij onze productkennis en een netwerk van betrouwbare merken helpen we je de juiste fiets te kiezen voor dagelijks woon-werkverkeer, gezinsritten, stadslogistiek of recreatie.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal. Iedere fiets wordt in onze werkplaats gecontroleerd en afgesteld, zodat je direct comfortabel kunt vertrekken. Je kunt rekenen op 2 jaar garantie, onderhouds- en servicepakketten en ondersteuning bij verzekering. Wil je eerst ervaren hoe een model rijdt? Plan eenvoudig een proefrit in onze showroom. Voor zakelijke inzet denken we mee over total cost of ownership, cargobike-configuraties en passende accessoires.

Waarom kiezen voor AE-trading?

• Breed assortiment: e-bikes, fatbikes, (elektrische) bakfietsen en longtails
  • Rijklaar geleverd met deskundige montage en veiligheidscheck
  • 2 jaar garantie en snelle service in onze eigen werkplaats
  • Persoonlijk advies, proefritten en zakelijke oplossingen
  • Gratis verzending vanaf €150 en duidelijke levertijden

Ons doel is eenvoudig: jou onbezorgd laten fietsen. Of je nu kiest voor een lichte stads-e-bike, een robuuste fatbike of een ruime elektrische bakfiets, we helpen je met de beste match en blijven beschikbaar voor vragen, onderhoud en upgrades. Zo haal je het maximale uit elke rit.

Klanttevredenheid is onze drijfveer

圓該䌁業による蚘述

Specialist in e-bikes, fatbikes & bakfietsen
AE-trading is al meer dan 5 jaar dé betrouwbare partner voor elektrische mobiliteit. Met twee fysieke locaties, een eigen werkplaats en een hoge klanttevredenheidsscore van op Trustpilot, staan wij garant voor kwaliteit, service en snelle levering. Of je nu online bestelt of langskomt in onze showroom: bij AE-trading ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundig advies en minimaal 2 jaar garantie op al onze e-bikes.

Altijd minimaal 2 jaar garantie op e-bikes

Minimaal 2 jaar garantie

Bij AE-trading ben je verzekerd van kwaliteit én gemoedsrust. Op al onze e-bikes geldt minimaal 2 jaar garantie, zowel op het frame als op de elektrische onderdelen. Zo geniet je zorgeloos van elke rit, met de zekerheid van betrouwbare service achteraf.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Ze hebben steeds e mail gestuurd met

Ze hebben steeds e mail gestuurd met informatie over de fiets levertijd

2026幎3月22日

Beste Thea,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je de updates over de levertijd hebt ontvangen. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden!

Good very nice and easy

Good very nice and easy

2026幎3月16日

Dear Gelson,

Thank you for your review! 😊

Great to hear everything was nice and easy. That’s exactly what we aim for!

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Twee weken moeten wachten op mijn

Twee weken moeten wachten op mijn zending, slecht communicatie

Beste Lennard,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat de communicatie niet naar verwachting was. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

goeie service

goeie service

Beste Yagaz,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor!

5぀星のうち4の評䟡

Er staat uitlaat/demper maar je krijgt

Ik had ene revieuw geplaatst en ze hebben er op gereageerd en ze gaan het oplossen top serves

Beste Ruiz,

Bedankt voor je review.

Goed dat je dit aangeeft. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en gaan dit intern controleren en waar nodig aanpassen, zodat de productinformatie duidelijker is.

5぀星のうち1の評䟡

dit is een grap

dit is een grap,twee weken wachten,geen informatie,geen reactie op e-mails,de hotline werkt niet,En ik heb nog steeds geen fiets.

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Beste Robert,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad met de levering en communicatie. Dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen dat dit erg frustrerend is.

We kijken dit graag direct voor je na en zorgen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt. Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer? Dan pakken we het meteen op.

Goeie snelle service

Goeie snelle service

2026幎3月12日

Beste Justin,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Daar doen we het voor!

Alles in orde staat

Alles in orde staat , en snel levering , goede kwaliteit,heel tevreden ,bedankt.

2026幎3月17日

Beste Husham,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat alles in orde is, de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering
En product is top

2026幎3月9日

Beste,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product. Daar worden we blij van!

Snelle service

Product snel ontvangen. Helaas product paste niet maar ook dat was weer snel opgelost

2026幎3月10日

Beste Ruud,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat we het probleem met het product ook snel voor je hebben kunnen oplossen. Daar doen we het voor!

Top service

Geweldig geholpen met de problemen waar ik tegen aan liep met het zelf repareren van mijn fatbike

2026幎3月13日

Beste Stephan,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het oplossen van de problemen. Succes met het verder sleutelen en veel rijplezier met je fatbike! 🚲

5぀星のうち4の評䟡

AE-Trading voor nog meer fietsplezier

Een breed aanbod tegen scherpe prijzen. Bereikbaarheid is goed (telefonisch- mail en whatsapp). Blij met mijn ontvangen bestelling

2026幎3月13日

Beste,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de prijzen en onze bereikbaarheid. Daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling 🚲

5぀星のうち4の評䟡

Levering had wat eerder gemogen maar

Levering had wat eerder gemogen maar artikel was uitstekend en vriendelijk afgeleverd

2026幎3月12日

Beste Wiebe,

Bedankt voor uw review! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het artikel en de vriendelijke levering. We nemen uw feedback over de levertijd zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Helemaal top

2026幎3月6日

Beste Juan,

Bedankt voor uw review! 😊
Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is. Veel plezier met uw aankoop!

Top service

Ik ben zo blij met de service, helemaal top!

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ

Beste Merel,

Bedankt voor uw mooie review! 😊
Geweldig om te horen dat u zo blij bent met onze service. Daar doen we het voor!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。