AEDEN rockt! Prachtige items van super zware kwaliteit, hele dikke prints! Pasvorm voor t shirts lekker 'baggie'. Zéér regelmatig droppen er nieuwe collecties waardoor je wel terug MOET komen ;)... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top kwaliteit, Goed verpakt Snel bezorgd Perfect geïnformeerd over de status van de bestelling en bezorging. Omschrijving van de product, maat, style, en kwaliteit komt overeen nadat ik ontva... ãã£ãšèŠã
Goede kwaliteit kleding en snelle levering. Ik had 2 maten van elk artikel besteld. Dacht dat het retourformulier er niet bij zat (bleek op de doos te zitten). Ik kreeg binnen een dag reactie van de k... ãã£ãšèŠã
Aeden helemaal top. Aeden website, en producten zijn gewoon helemaal top. Mooie zware kwaliteit shirts. Mooie prints. Ruime keuze, en snelle verzending. Ben al geruime tijd grote fan van Aeden. ( O... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
The newly formed 2020 clothing brand is a lifestyle that enables you to find your slice of paradise and provides a different state of mind. Say goodbye to causal streetwear as you know it and introduce yourself to timeless pieces that offer sleek, sophisticated vibes. Aeden sees everyoneâs unique beauty and brings nature a little closer to your mind and body with their earth and natural tones.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vorige week heb ik een nieuw T-shirtâŠ
Vorige week heb ik een nieuw T-shirt besteld dat me uitstekend bevalt. De kwaliteit is uitmuntend en het bestelproces was zeer eenvoudig. Ik ga zeker nog een keer bestellen, want het T-shirt past bij elke outfit.
Prima levering en kwaliteit!!
Proces en kwaliteit top!
Proces snel en duidelijk verlopen. Kwaliteit ook top! Boven mijn verwachtingen. Al met al superblij!
Sterke en snelle service
Er ontstond een probleem van een verdwenen item in het pakket. Uiteindelijk geheel mijn fout..maar desondanks wel zeer snel en effectief opgepakt door de service.
ik heb zelden zo een goede customerâŠ
ik heb zelden zo een goede customer journey meegemaakt. van extreem snelle verzending tot het dragen van de shirts van goede kwaliteit!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, kleding is van zeer goede kwaliteit
Merk waar ik de toekomst meer van zalâŠ
Merk waar ik de toekomst meer van zal bestellen!
Super goede kwaliteit tees en erg soepele levering. Thanks Aeden =)
Top service! ððŸ
Laatst heb ik een paar items besteld maar tijdens het bestellen was er iets misgegaan.. Ik heb gelijk gebeld en ik kreeg daar Alec(?) aan de telefoon, wat een top gozer! Hij heeft meteen gezorgd dat alles goed geregeld werd en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Thanks Aeden & Alec! ;)
Mooie kwaliteit en snelle service
Mooie kwaliteit en snelle service. Top en bedankt!
Amazing quality and fast delivery
Amazing quality and fast delivery! The quality of the knitwear is great and fits very well.
AEDEN rockt
AEDEN rockt!
Verder zitten er prachtig verfijnde (quiet luxury) artikelen in de collectie!
Goede kwaliteit van de kleding en eenâŠ
Goede kwaliteit van de kleding en een snelle levering. Ik werd zelfs verrast met een toffe pet!
Goed verzorgd
Alles is soepel verlopen,
Alles is soepel verlopen,
Levering was erg snel en mooi pakketje
It was just goed gereled
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã