レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig leverance, dog lever produktet ikke op til mine forventninger. Personligt får jeg mere ud af de gode gamle handsker fra eks Normal eller Matas, som er billigere.

KÞbe oplevelsen var god, leveringen kunne have vÊret hurtigere, men det var en acceptabelt leverings tid. Til gengÊld lever skrubbehandsken fuldstÊndigt op til beskrivelsen, nÃ¥r man anven... もっず芋る

Super nemt at bestille. God og overskuelig hjemmeside. Vi er utrolig glade for handskerne. Troede faktisk at reklamen overdrev en smule, men det er sandt at handskerne 'arbejder' super godt pÃ¥ huden... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品補造業者

圓該䌁業による蚘述

Hos ÆRA Care har vi valgt at basere vores hudpleje pÃ¥ en helt sÊrlig ingrediens – nemlig CBD. Vores CBD er udvundet fra certificerede hampplanter og arbejder direkte sammen med din huds eget signalsystem, ogsÃ¥ kaldet det endocannabinoide system. Det betyder, at CBD kan hjÊlpe huden med at registrere, hvor der er behov for ekstra pleje og balance. Hvis du dÞjer med sensitiv, irriteret eller udfordret hud, er CBD en naturlig og effektiv stÞtte, der arbejder indefra og ud for at skabe ro og styrke. Men vi nÞjes ikke kun med CBD. I vores samlede serie fÃ¥r din hud glÊde af hele 22 nÞje udvalgte aktive ingredienser hver eneste dag. FÊlles for dem alle er, at de er velafprÞvede og elsket af hudplejeeksperter - og sÃ¥ er de specifikt udvalgt sÃ¥ din hud ikke bombarderes med unÞdvendige ingredienser. Nogle af vores egne favoritter heriblandt er Hyaluronsyre, Aloe Vera og Vitamin C & E. Sammen arbejder CBD og de Þvrige aktive ingredienser for at fugte i dybden, berolige irritation og stÞtte din hud i at finde tilbage til sin naturlige balance.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

54件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

En ny ÆRA er kommet !!!

Jeg faldt tilfÊldigvis over en reklame for ÆRA og deres eksfolieringshandske. Jeg bestilte den hjem for at se om den kunne gÞre en forskel for min tÞrre hud og sikke en forskel !
Det er virkelig tilfredsstillende at se urenheder fjernes fra huden, og huden er fantastisk blÞd bagefter.
Der er en fin vejledning til rens og vedligehold af handsken samt hvor ofte man bÞr bruge den.
Jeg vil bestille en mere som en gave og har også opfordret mine voksne drenge til at bruge handsken.

TAK

2026幎2月25日

Positiv handelsoplevelse

Positiv handelsoplevelse. Så handsken i en reklame og tÊnkte den må jeg prÞve.
KÞbte 2 handsker- en til mig selv og en til datteren. Handsken er virkelig god og nem at bruge og efterlader huden ren, renset og blÞd. Vil anbefale den til alle.

2026幎3月26日

så langt så godt

Jeg kar kun nået at bruge handsken 2 gange, men holdt nu op den dÞde hud fnuller af begge gange. allerede nu fÞles min hud blÞdere. jeg har (jordbÊr knopper) på benene og håber de forsvinder som (lovet) syntes allerede de rÞde prikker ser mindre rÞde ud.

2026幎4月3日
自発的なレビュヌ

Jeg er total blÊst bag over Denne

Jeg er total blÊst bag over Denne skuppehanske er det bedste jeg nogensinde har prÞvet. Da jeg så div reklamer tÊnke jeg Ej det kan da ikke passe. Men fra fÞrste brug handsken og en hel masse dÞde hudceller nullert. Har jeg nu de blÞdte og glatte ben. Wow siger bare. Alle bÞr prÞve den ❀

2026幎4月3日

Kan helt sikkert anbefales

Kan helt sikkert anbefales. Anbefaler den til alle mine veninder og kollegaer!! Efter brug af denne handske i kort tid, fÞles min hud blÞdere end nogensinde! Tak og stÞtter gerne denne lille nyopstartede Danske virksomhed!!

2026幎4月2日

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille. God og overskuelig hjemmeside.
Vi er utrolig glade for handskerne. Troede faktisk at reklamen overdrev en smule, men det er sandt at handskerne 'arbejder' super godt på huden. Den er nemme at bruge og giver top resultater på os begge.

2026幎3月19日

Genialt velvÊre produkt

Til gengÊld lever skrubbehandsken fuldstÊndigt op til beskrivelsen, når man anvender den som det står i vejledningen.

Det er vigtigt at huden er fugtig men ikke våd og så rulles den dÞde hud af.

Jeg mangler lidt information omkring vedligeholdelse ud over at der står man bÞr udskifte hver 3-4 måned.

Hvordan kan man sikre handskens hygiejne efter brug? Kan man evt. hÊlde kogende vand hen over den, eller skylle den i Rodalon vand?

I stedet for hvor mange måneder handsken kan bruges, så ville det vÊre anvendeligt at vide hvor mange brugsgange den kan holde til? Jeg bruger feks ikke sådan en handske på ugentlig basis.

2026幎4月2日

Wauw

Virkelig god handske. Meget nem at bruge og tÞrrer hurtigt efter brug. Jeg er meget tilfreds og klÞen på mine ben er forsvundet efter, at jeg har taget denne i brug. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。