Super hurtig leverance, dog lever produktet ikke op til mine forventninger. Personligt får jeg mere ud af de gode gamle handsker fra eks Normal eller Matas, som er billigere.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbe oplevelsen var god, leveringen kunne have vÊret hurtigere, men det var en acceptabelt leverings tid. Til gengÊld lever skrubbehandsken fuldstÊndigt op til beskrivelsen, nÃ¥r man anven... ãã£ãšèŠã
Super nemt at bestille. God og overskuelig hjemmeside. Vi er utrolig glade for handskerne. Troede faktisk at reklamen overdrev en smule, men det er sandt at handskerne 'arbejder' super godt pÃ¥ huden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos ÃRA Care har vi valgt at basere vores hudpleje pÃ¥ en helt sÊrlig ingrediens â nemlig CBD. Vores CBD er udvundet fra certificerede hampplanter og arbejder direkte sammen med din huds eget signalsystem, ogsÃ¥ kaldet det endocannabinoide system. Det betyder, at CBD kan hjÊlpe huden med at registrere, hvor der er behov for ekstra pleje og balance. Hvis du dÞjer med sensitiv, irriteret eller udfordret hud, er CBD en naturlig og effektiv stÞtte, der arbejder indefra og ud for at skabe ro og styrke. Men vi nÞjes ikke kun med CBD. I vores samlede serie fÃ¥r din hud glÊde af hele 22 nÞje udvalgte aktive ingredienser hver eneste dag. FÊlles for dem alle er, at de er velafprÞvede og elsket af hudplejeeksperter - og sÃ¥ er de specifikt udvalgt sÃ¥ din hud ikke bombarderes med unÞdvendige ingredienser. Nogle af vores egne favoritter heriblandt er Hyaluronsyre, Aloe Vera og Vitamin C & E. Sammen arbejder CBD og de Þvrige aktive ingredienser for at fugte i dybden, berolige irritation og stÞtte din hud i at finde tilbage til sin naturlige balance.
é£çµ¡å
Frederiksvej 11b, 2 th., 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@aeracare.dk
- aeracare.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Produktet gÞr PRÃCIS hvad de lover
Produktet gÞr PRÃCIS hvad de lover - fantastisk produkt ððŒð€©
Super hurtig leverance
Rigtig god produkt
Rigtig god produkt, giver super blÞd hud også selv om man er +40
En ny ÃRA er kommet !!!
Jeg faldt tilfÊldigvis over en reklame for ÃRA og deres eksfolieringshandske. Jeg bestilte den hjem for at se om den kunne gÞre en forskel for min tÞrre hud og sikke en forskel !
Det er virkelig tilfredsstillende at se urenheder fjernes fra huden, og huden er fantastisk blÞd bagefter.
Der er en fin vejledning til rens og vedligehold af handsken samt hvor ofte man bÞr bruge den.
Jeg vil bestille en mere som en gave og har også opfordret mine voksne drenge til at bruge handsken.
TAK
En handske der fortjener at blive solgtâŠ
En handske der fortjener at blive solgt hos store beauty kÊder! Jeg synes i hÞj grad at jeres skrubbehandske lever op til det I lover. Min hud er blevet betydelig bedre efter blot 3 gange. Jeg er så glad!
SkÞn handske
SkÞn handske! Ens hud er dejlig blÞd efter brug. Er vild med denð«¶ðŒ
Positiv handelsoplevelse
Positiv handelsoplevelse. Så handsken i en reklame og tÊnkte den må jeg prÞve.
KÞbte 2 handsker- en til mig selv og en til datteren. Handsken er virkelig god og nem at bruge og efterlader huden ren, renset og blÞd. Vil anbefale den til alle.
God og effektiv handske
God og effektiv handske. Hurtig og uproblematisk bestilling og forsendelse. Kan klart anbefales.
Effektivt eksfolieringshandske
Virkelig en god eksfolieringshandske som gÞr hvad den lover.
så langt så godt
Jeg kar kun nået at bruge handsken 2 gange, men holdt nu op den dÞde hud fnuller af begge gange. allerede nu fÞles min hud blÞdere. jeg har (jordbÊr knopper) på benene og håber de forsvinder som (lovet) syntes allerede de rÞde prikker ser mindre rÞde ud.
Super gode handsker
Super gode handsker. Jeg fÞler mig revitaliseret, og huden er blÞd efter brug.
Virkelig god handske.
Bedste anbefalinger
Hurtig forsendelse. Har brugt den to gange nu, og min hud, isÊr ben har haft god effekt af handsken
Alle pengene vÊrd
Alle pengene vÊrd! Lever fuldstÊndig op til mine forventninger, og de var tÃ¥rnhÞje ð€©
Jeg er total blÊst bag over DenneâŠ
Jeg er total blÊst bag over Denne skuppehanske er det bedste jeg nogensinde har prÞvet. Da jeg sÃ¥ div reklamer tÊnke jeg Ej det kan da ikke passe. Men fra fÞrste brug handsken og en hel masse dÞde hudceller nullert. Har jeg nu de blÞdte og glatte ben. Wow siger bare. Alle bÞr prÞve den â€ïž
Kan helt sikkert anbefales
Kan helt sikkert anbefales. Anbefaler den til alle mine veninder og kollegaer!! Efter brug af denne handske i kort tid, fÞles min hud blÞdere end nogensinde! Tak og stÞtter gerne denne lille nyopstartede Danske virksomhed!!
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. God og overskuelig hjemmeside.
Vi er utrolig glade for handskerne. Troede faktisk at reklamen overdrev en smule, men det er sandt at handskerne 'arbejder' super godt på huden. Den er nemme at bruge og giver top resultater på os begge.
Genialt velvÊre produkt
Til gengÊld lever skrubbehandsken fuldstÊndigt op til beskrivelsen, når man anvender den som det står i vejledningen.
Det er vigtigt at huden er fugtig men ikke våd og så rulles den dÞde hud af.
Jeg mangler lidt information omkring vedligeholdelse ud over at der står man bÞr udskifte hver 3-4 måned.
Hvordan kan man sikre handskens hygiejne efter brug? Kan man evt. hÊlde kogende vand hen over den, eller skylle den i Rodalon vand?
I stedet for hvor mange måneder handsken kan bruges, så ville det vÊre anvendeligt at vide hvor mange brugsgange den kan holde til? Jeg bruger feks ikke sådan en handske på ugentlig basis.
Slut med skrupcremer og og andre handsker
De her lever fuldt ud op forventninger. Slut med alle andre skrupcremer og handsker. De her de virker - og der skal bestilles igen ð
Wauw
Virkelig god handske. Meget nem at bruge og tÞrrer hurtigt efter brug. Jeg er meget tilfreds og klÞen på mine ben er forsvundet efter, at jeg har taget denne i brug. KÊmpe anbefaling herfra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ