ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super mooi verpakt in een elegante gouden doos â echt een luxe ervaring vanaf het eerste moment. Deze bestelling verdient wat mij betreft zelfs 6 sterren! Je merkt meteen hoeveel moeite en liefde e... ãã£ãšèŠã
Geweldige winkel met een heel mooi assortiment aan geuren en een geweldige service. Hier staat iemand die echt verstand heeft van geuren. Wanneer je online besteld, wordt het super mooi verpakt ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Affoltier draait alles om het creëren van luxueuze en onvergetelijke geur-ervaringen. Wij zijn een exclusieve Haute Parfumerie die de kunst van geur combineert met verfijning, creativiteit en beleving. Je vindt ons zowel online via onze webshop Affoltier.nl als fysiek in onze boutique aan de Barteljorisstraat 9 in Haarlem, onder de naam De Parfumeur. Onze passie voor niche parfums gaat verder dan het aanbieden van een bijzondere collectie. Bij Affoltier geloven we dat parfum meer is dan alleen een geur â het is een signatuur, een herinnering, een krachtig instrument dat verleidt, versterkt en indruk maakt. Een geur vertelt wie je bent, nog voordat je een woord hebt gezegd. Uniek binnen onze beleving is Affoltierâs Cocktailbar. Hier worden verfijnde cocktails geserveerd die geïnspireerd zijn op onze parfumcollectie. Bij elke cocktail krijgt de gast een tester van de bijpassende geur. Zo ontstaat een zintuiglijke beleving die perfect is voor een date, avondje uit of festival. Onze cocktailbar is geeft evenementen, bars, restaurants en hotels, de kans om hun gasten een unieke ervaring te bieden. Affoltier staat voor elegantie, verleiding en persoonlijke expressie. Wij helpen je bij het bouwen aan je eigen legacy, of dit nou geldt voor het verleiden van iemand of het maken van een onweerstaanbare indruk. Affoltier â "Leave a Legacy, Smell Unforgettable"
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- info@affoltier.nl
- affoltier.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ben super geholpen aan echt het besteâŠ
Ben super geholpen aan echt het beste luchtje dat ik ooit heb gehad
Mijn tweede bestelling in uw winkelâŠ
Mijn tweede bestelling in uw winkel stelde opnieuw absoluut niet teleur. Alles was opnieuw tot in de puntjes verzorgd: een prachtige verpakking, snelle levering en uiteraard alleen originele parfums. Het is elke keer weer een plezier om een pakketje van jullie te ontvangen.
Ook deze keer zaten er weer fijne extra samples bij â een heel leuke verrassing en een mooie kans om nieuwe geuren te ontdekken.
Ik zal jullie winkel zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en kennissen!
Hele fijne ervaring...snelle superleveringâŠ
Hele fijne ervaring...snelle levering en heerlijke geuren.
Bedankt Noah
Top service
Hele snelle levering, gekregen wat ik heb gekocht en vriendelijke service
Hele mooie parfums
Hele mooie parfums. Maar die heb je op meerdere plekken. Het onderscheid wordt hier gemaakt door de service die je erbij krijgt. Een zaak met passie voor datgene wat er verkocht wordt. Ook de verzending is veilig en snel. Alleen maar positief dus, dank je wel!
Super mooi verpakt
Je merkt meteen hoeveel moeite en liefde er in het pakketje is gestoken. Alles is tot in de puntjes verzorgd, en de kwaliteit van de parfum is echt top. Absoluut elke euro waard â een aanrader!
Toppers heerlijke geuren
Snelle service en customer support
Snelle service en customer support. Goeie prijzen ook. 10/10
I bought a cologne as a gift
I purchased a cologne as a gift and I was extremely satisfied with the entire experience. The delivery was fast, the packaging was beautiful and everything arrived in perfect condition. The attention to detail really stood out. I would definitely recommend this store and will be ordering again!

Superzaak!
Levering was heel snel en goed ingepakt, geur was heerlijk na kundig dvies in de winkel. Ik kom zeker terug!

Snel verstuurd
Snel verstuurd, goed verpakt en nog op tijd voor Sinterklaas. Paar samples erbij, helemaal tevreden.

Perfect!
Prima aangekomen met een prachtige verpakking eromheen met een paar extra samples! Heel erg tevreden :)

Affoltier ããã®åç
De service was super goed
De service was super goed, het was ook echt goed en mooi ingepakt!!!!

Geweldige winkel
Hier staat iemand die echt verstand heeft van geuren.
Wanneer je online besteld, wordt het super mooi verpakt verstuurd.
Ik heb een nieuwe favoriete winkel voor mijn parfums gevonden.

Affoltier ããã®åç
Heerlijke geuren en een inspirerend bedrijf
Had nog nooit van Affoltier gehoord, maar ben blij dat ik het geprobeerd heb. Alles werd supermooi verpakt geleverd, communicatie was ook top, snel en duidelijk. Veel luxe merken die je niet vaak tegenkomt. Echt originele merken, en ze ruiken heerlijk.
Op de "Over ons" pagina een erg mooi en inspirerend verhaal waarbij je voelt dat er echt passie achter zit.
Kortom heel blij mee en ik kom zeker terug.

Fantastische winkel
Fantastische winkel, met een prachtig assortiment aan parfums. De parfumeur weet vaardig een goede parfum te vinden die past bij jouw smaak. Ik kom hier zeker terug voor mezelf en anderen!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ