Africa Tours レビュヌ 723

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skal du til Afrika, sÃ¥ ring VeslemÞy! Hun vil hjelpe , forklare og fÞlge opp pÃ¥ alle mulige mÃ¥ter. Fantastisk god service. Vi var pÃ¥ karen Blixen camp og det var magisk for de som drÞmmer om ekte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Africa Tours har leveret over den drÞm og de forventninger vi tog afsted med. Alt var planlagt og alt blev gennemfÞrt. Vi fÞlte os trygge og passet pÃ¥ hele turen igennem. Jeg var afsted med 5 bÞrn i a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde fÞrst 4-5 dage hvor vi alene oplevede Cape Town og de ting byen kunne byde pÃ¥. Bl.a. Robben Island og Hvalsafarifik fik vi set og oplevet. Kikoko tours tog os med Overland truckigennem st... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Med indkvartering lige midt i safarioplevelserne sikrer vi dig de stÞrste oplevelser og mindst mulig transporttid. Eget kontor i Afrika klarer alt det praktiske og er din sikkerhed for en hjÊlpende hånd undervejs. Vi har også afdelinger i Norge, Safari Tours - og i Sverige, Karen Blixen Safaris.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

723件のレビュヌ

Det var femte gang vi rejste med Africa

Det var femte gang vi rejste med Africa Tours. Som altid oplevede vi en fantastisk service dels fra medarbejderen, som hjÊlper os med at planlÊgge og sammensÊtte rejsen, dels vores chauffÞr, og ikke mindst personalet på alle de Lodges, vi besÞgte. Det er helt sÊrligt at blive genkendt og hjerteligt modtaget, både når vi ankommer til steder, vi tidligere har besÞgt og til nye spÊndende steder.
Vi har altid fÞlt os trygge i processen omkring planlÊgning af vores ture. Vi kommer selv med et oplÊg til, hvad vi Þnsker at se. EfterfÞlgende modtager vi et forslag/tilbud, som oplÊg til en snak og endelig godkendelse.
Vi flyver til Nairobi og herefter lÊner vi os godt til rette i vores 4x4 safaribil, der sammen med vores fantastiske "driverguide" tager os med til de mest utrolige oplevelser i bushen, på vandreture eller hiking.
Denne gang vendte vi også tilbage til Masaierne i Loita Hills. Det blev en helt sÊrlig oplevelse, nÊrmest som et ophold på et refugium - uden internet og telefoni. Vi havde to overnatninger i deres Basecamp og en hiking med overnatning på en klippeafsats. Vi var omgivet af glade og smilende masaier, som spontant dansede og sang for os. Vi havde spÊndende og interessante samtaler med masaiernes om deres liv og kultur, ved bålet i lejren og på klippen. Vi blev endog inddraget i en af deres ceremonielle ritualer. Da vi forlod Campen var det med en fÞlelse af ro og indre glÊde. Dette ophold kan på det kraftigste anbefales.
Vi har allerede planer for den nÊste safari!

2026幎4月1日

KÊre Susanne.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner her på Trustpilot, det varmer rigtig meget.

Jeg er rigtig glad for at hÞre I er glade for vores service. Det er det ultimativt vigtigste for os - at give den absolut bedste service, og sammen med Jer finde den helt ritgige rejse - helt som I Þnsker det. Vores sÊlger Lone har vÊret i Afrika flere gange, så roserne er givet videre til hende.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at opholdene på de forskellige lodges helt levede op til jeres forventninger, og at jeres chauffÞr Mark kunne finde alle de dyr, som I Þnskede at se.

Og også dejligt at hÞre, at I var hos masaierne i Loita Hils - og fik masainavne! SkÞnt, at I har fået denne oplevelse med.

Når I er klar til jeres nÊste tur til Afrika for at studere fuglelivet, glÊder vi os til at hjÊlpe jer med at sammensÊtte den perfekte tur.

Brug Africa Tour

Fantastisk og helt igennem veltilrettelagt oplevelse/safari og ferieafslapning, hvor alt bare spillede !

2026幎4月1日

KÊre Bjarne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af jeres rejse til Kenya og efterfÞlgende badeferie. Det glÊder mig oprigtigt, at I har haft en dejlig oplevelse.

Roserne bliver selvfÞlgelig sendt videre til vores personale i Kenya - og til vores salgsteam - bl.a. Tina, som I har haft dialogen med. Det er altid skÞnt at kunne dele så en så positiv tilbagemelding.

Det er netop dette, vi brÊnder for hver dag.

Hjertelig velkommen en anden gang, hvis vi på ny kan friste med en safaritur og eller afslapningsrejse til Afrika.

www.africatours.dk

Africa Tours har leveret over den drÞm

Africa Tours har leveret over den drÞm og de forventninger vi tog afsted med. Alt var planlagt og alt blev gennemfÞrt. Vi fÞlte os trygge og passet på hele turen igennem. Jeg var afsted med 5 bÞrn i alderen 9-26 år. Helt perfekt med sådan en fÊlles oplevelse. FÞrst safari og derefter badeferie. Vi var afsted midt i marts. Kan varmt anbefales.

2026幎3月19日

KÊre Jane.

håber I har haft en dejlig påske, og hjertelig tak for din flotte anmeldelse af Jeres rejse til Kenya. Det glÊder mig oprigtigt at lÊse hvordan I har haft den allerbedste tur.

Safari er nemlig også familieferie og den mest fantastiske oplevelse for hele familien. Oplevelser, der altid vil vare ved.
Hver dag, brÊnder vi for at sikre at lige leverer dén ekstra del på vores service. Og så er det jo fantastisk når alt klapper som det skal, og at I har samme fornemmelse.

I er hjertelig velkomne igen, og vi er altid klar, hvis rejsen på ny skal gå mod vores elskede Afrika.

www.africatours.dk

Skal du til Afrika - Ring VeslemÞy!

Skal du til Afrika, så ring VeslemÞy!
Hun vil hjelpe , forklare og fÞlge opp på alle mulige måter. Fantastisk god service.
Vi var på karen Blixen camp og det var magisk for de som drÞmmer om ekte Afrika Safari fÞlelse!
Vi så omtrent alle dyr som fantes på savannnen og bodde mega-komfortabelt på campen. Rett ved elva og som tatt ut av en film.

2026幎2月14日

KÊre Elin.

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot af jeres Safari til Karen Blixen Camp i Kenya.

Vi er virkelig glade for at hÞre I har haft en fantastisk oplevelse, men også at I har fået den bedste service fra os. Begge dele betyder alt for os, og jeg har allerede inden min besvarelse her, videregivet dine flotte roser til VeslemÞy.

Karen Blixen Camp er en rigtig dejlig lodge med hÞj service, og det er med til at gÞre helhedsindtrykket af rejsen perfekt.

Jeg håber, at I får lyst til at komme på endnu en tur til Afrika, og vi er selvfÞlgelig klar til sÊtte den perfekte tur op til jer.

De bedste hilsner og med Þnsket om en vidunderlig dag

Safari Tours
www.safaritours.no

MagelÞs gensyn med Karen Blixen Camp

MagelÞs gensyn med Karen Blixen Camp
BesÞgte Campen i 2007 og i 2009 og nu igen i marts 2026. Blev meget hjertelig modtaget med brede smil og stor venlighed.
RÞrende gensyn med verden bedste tjener Mr. Bentzon, han er guld vÊrd.
Campen er meget velholdt, veldrevet og med mega store fede telte og ligger helt utroligt godt lige ud til Mare floden med fastboende Flodheste.
KÞkkenet leverede meget delikate og veltillavede måltider efter et fint varieret Menukort. Baren er super og top hyggelig.
To dejlige game drives om dagen, med dygtig og vidende driver og spotter er en kÊmpe oplevelse på Masai Mare Savannen
Vi var på Campen i syv dage og kunne sagtens have fortsat som fastboende.
Vi startede vores tur med to nÊtter i Nairobi på Karen Blixen Coffee Garden & Cottages, Kan klart anbefales, luksus og forkÊlelse og tid til at udforske Nairobi.
Vi blev meget fint rådgivet og serviceret af Africa Tours kontoret i Danmark.
Stor hilsen herfra til Tina Trier Engelbreth.

Jens Kirkegaard

2026幎2月27日

KÊre Jens.

Den stÞrste og hjerteligste tak for din flotte anmeldelse. Jeg har lige videregivet Jeres roser til Tina, som blev rigtig glad for det :-). Ligeledes gÞr jeg straks det samme til Karen Blixen Camp og Mr. Bentzon.

Det er jo sådanne oplevelser, vi elsker at hjÊlpe vores gÊster med. Og der er ingen bedre belÞnning for os end Jeres glÊde over rejsen og efterfÞlgende feedback. Det betyder alt for os.

Vi er stolte over at Karen Blixen Camp og Karen Blixen Coffee Garden & Cottages etc. er i Ree familiens ejerskab og dermed et af vores vigtigste fokusområder.

Der er ingen tvivl om at Afrika rummer så ufattelig mange unikke oplevelser, og skulle I få mod på endnu en tur i fremtiden ville vi elske at hjÊlpe Jer, endnu engang.

Jeg skulle hilse mange gange fra Tina, og sige tak for den dejlige hilsen.

www.africatours.dk

Min mand og jeg havde en fantastisk

Min mand og jeg havde en fantastisk Safari i Nairobi, helt uforglemmelig oplevelse 🙌🏻og dejlig, afslappende badeferie i Mombasa😎. Bestilling, information og alt vedrÞrende rejsen var helt i top hos Afrika Tours 👏🏻

2026幎2月8日

KÊre Barbara.

Tusind tak for de flotte fem stjerner her på Trustpilot, de varmer her på en kold og smuk fredag morgen i Herning.

Det er så skÞnt at hÞre, at I havde en fantastisk rejse. Kombinationen af både safari og badeferie kan absolut noget. Der er stor variation mellem begge dele og kan hver i sÊr noget helt sÊrligt.

Jeg har fluks videregivet Jeres flotte roser til vores Team både her i Danmark og Kenya.

Jeg håber, at I har lyst til at besÞge Afrika en anden gang, og så står salgsteamet altid klar til at hjÊlpe jer.

www.africatours.dk

Africa Tours er meget professionelle og

Africa Tours er meget professionelle og tryghedsskabende lige fra fÞrste henvendelse til man igen sÊtter foden på dansk jord

2026幎2月6日

KÊre Anne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot af jeres rejse - det betyder ganske enkelt alt for os.

Roserne bliver straks sendt videre til vores personale i f.b.m. Jeres rejse - og til Jeres kontakt her i vores team.

Det er altid fantastisk skÞnt at kunne dele en så positiv tilbagemelding. Hvor er det skÞnt.

Jeg håber, at I får lyst til at komme på endnu en tur til vores elskede Afrika, og vi er selvfÞlgelig altid klar til sÊtte den perfekte tur op til Jer.

Super rejse til Kenya

Vi har haft 13 super dejlige dage i Kenya! 3 dage ved havet pÃ¥ et lÊkkert resort, 3 dage pÃ¥ safari med egen chauffÞr/guide og til sidst 7 dage ved havet igen! En virkelig fin “cocktail”!
Africa Tours arrangerede en individuel rejse for os, hvor vi selv i hÞj grad kunne planlÊgge forlÞbet!
Vi er blevet mÞdt med så megen hjÊlpsomhed både på kontoret i Herning og den lokale reprÊsentant i Kenya.
SÃ¥ vi rejser meget gerne med Africa Tours en anden gang! - og gerne til Kenya!
Heinrich og Ellen

2026幎1月23日

KÊre Ellen og Heinrich.

Tusind tak for de meget flotte stjerner her på Trustpilot i forbindelse med jeres rejse til Kenya.

Vi er så glade for at hÞre Jeres feedback, og er taknemmelige for I havde en super tur med os. Og ja, kombinationen med både safari og badeferie kan også absolut anbefales.

Jeg håber, at I får lyst til at komme på endnu en tur til Afrika, og vi er selvfÞlgelig altid klar til sÊtte den perfekte tur op til jer.

www.africatours.dk

Endnu en helt fantastisk safari

Endnu en helt fantastisk safari, alt klappede som det plejer, så kan kun give min allerstÞrste ros

2026幎2月17日

KÊre Vibeke.

endnu engang, kÊmpe tak for din for din flotte feedback her på Trustpilot, det vÊrdsÊtter både vi og jeg rigtig meget.

Jeg er ydermere virkelig glad og taknemmelig for at vi formår at opretholde vores hÞje standard, ligesom vi sammen med dig lykkes i at sammensÊtte de helt rigtige ture.

Tusind tak endnu engang, for at du rejste med os til vores elskede Afrika. Det vÊrdsÊtter vi meget.

En stor hilsen fra os alle

www.africatours.dk

Vi fik oplevet det vi skulle og meget

Vi fik oplevet det vi skulle og meget mere det var en helt fantastisk oplevelse kan kun anbefale☀☀☀☀☀

2026幎2月1日

KÊre Laila Warncke.

Tusind tak for de flotte fem stjerner her på Trustpilot, og de rigtigt fine ord. Det betyder unÊgtelig alt for os. Jeg har lige videregivet dine roser til Tina, som blev rigtig glad for det.

Jambo Safari er en utrolig god tur, hvor man kommer op til Lake Nakuru og videre til Masai Mars smukke grÊssavanne, og I tog videre til Mombasa-kysten for at fordÞje alle de mange indtryk, som safarien giver.

Jeg håber, at safarien har givet jeg blod på tanden, så I har fået lyst til at udforske Afrika endnu engang - vi vil i hvert fald gerne hjÊlpe jer igen.

www.africatours.dk

Super dejligt oplevelse med kontakt med

Super dejligt oplevelse med kontakt med medarbejderne. De gÞr virkelig et godt stykke arbejde for at finde lige den rigtige rejse til os. Kan kun give den varmeste anbefaling herfra...

2025幎10月21日

KÊre Jonna

Tusind tak for de 5 flotte stjerner her på Trustpilot, det varmer her i Herning på en ellers kold dag.

Skulle I på et senere tidspunkt få lyst til at komme på endnu en tur til dét Afrika vi alle elsker, er vi selvfÞlgelig altid klar til sÊtte den perfekte tur op til jer igen.

www.africatours.dk

Lige hjemvendt fra endnu en safari og

Lige hjemvendt fra endnu en safari og badeferie i Kenya, gennem Africa Tours.

To overnatninger på Karen Blixen Coffee Garden. Meget lille propelfly fra Nairobi ud til Mara North og 4 overnatninger og safari på Karen Blixen Camp, med All Inclusive.

Igen propelfly fra Mara North til Diani Beach på Mombasakysten, med 7 overnatninger i en Beach Cottage på The Sands At Nomad, inkl. morgenmad.

Vi valgte endnu engang at “kÞbe” alle pladser i vores safari Jeep, sÃ¥ vi havde bilen og chauffÞren for os selv. Kan stÊrkt anbefales 😊

Ligeledes valgte vi igen at booke en Beach Cottage pÃ¥ badeferien. Det er ikke billigt, men til gengÊld vanvittig fantastisk 🀩

Som altid er der bare styr pÃ¥ service og planlÊgningen. Alt forlÞb fuldstÊndig som planlagt 🫶🏻🇰🇪😊

For os er der kun ét rejsebureau som fÃ¥r lov til at lave safari til os, og det er Africa Tours. Og med Lene Langhoff Rosendal som din rejsekonsulent er du i de bedste og mest kompetente hÊnder for din drÞmmerejse 🀩

2026幎1月24日

KÊre Jan.

En kÊmpe og hjertelig tak for din flotte anmeldelse. Det betyder unÊgtelig alt for os. Jeg har lige videregivet Jeres roser til Lene, som blev rigtig glad for det :-)

Det er jo sådanne oplevelser, vi elsker at hjÊlpe Jer med at få. Og hver dag glÊdes vi over at det lykkes at sammensÊtte den helt rigtige rejse - som vi så får så flot en feedback på, som vi her gÞr fra Jer.

Jeg skulle hilse mange gange fra Lene, og sige tak for de meget flotte ord.

Super safari i Uganda med Africa Tours

Super safari i Uganda, hvor alt levede op til mine forventninger og mere til
Alt i programmet blev opfyldt, dejlige overnatnings steder, oplevelsesrige udflugter, gode guider og chauffÞrer mm.
Jeg havde selv valgt at forlÊnge min ferie med ekstra dage i Uganda og Kenya, alt det hjÊlp Africa Tours også med, både flyforbindelser og hotel samt hjemrejse
Alt fungerede og jeg skulle ikke bekymre mig om noget, men bare slappe af og nyde ferien
TAK for en uforglemmelig oplevelse
Jeg kan kun anbefale Africa Tours til andre, de ved hvad de sÊlger og mange på kontoret har selv vÊret på rejserne, så jeg fik masser af personlig information inden afrejse, vender helt sikkert tilbage nÊste gang jeg vil på Safari

2026幎2月2日

KÊre Suss.

Hjertelig tak for din flotte anmeldelse af din rejse til Uganda og Kenya med os - endnu engang.

Det er altafgÞrende for os at levere den allerbedste service. Det er det vi hver dag knokler for, og så er det jo den stÞrste belÞnning for os at du har haft endnu en fantastisk tur.

Vi er både glade og yderst taknemmelige for at have dig med på vores rejser til dét Afrika vi alle sammen elsker.

Med Þnsket om en vidunderlig dag, fra os alle i Teamet

23 fantastiske dage i Afrika

Min kammerat Torben og jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk tur rundt i fem lande fra Victoria falls til Cape Town. Alt fra fly til vores oplevelse på turen med tre fantastiske lokale engelsktalende guider og fantastisk mad tilberedt på et gasblus. Alt spillet perfekt og vi havde den mest fantastiske tur med smukke vilde oplevelser masser af dyr og vi kan kun anbefale Afrika tours til andre

2026幎1月8日

KÊre Henrik.

Tusind tak for dine fem flotte stjerner her på Trustpilot i forbindelse med jeres rejse til fem lande i Afrika.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at turen til fulde har levet op til jeres forventninger. Det er også en tur, hvor I virkelig kommer tÊt på naturen og dyrene - både i Zimbabwe, Botswana, Zambia, Namibia og Sydafrika. Og naturens sevÊrdigheder slår én helt ud - den fantastiske Þrken i Namibia, Victoria Falls, ja, I genkender jo alle stederne.

Også tak for de flotte ord omkring de lokale guider - vi sender straks roserne videre til Kiboko, som var arrangÞr af turen. Vores salgsteam har også lige besvaret din dejlige mail omkring jeres tur - vi elsker at hÞre fra vores gÊster, og isÊr, når vi har ramt helt plet, så vi har opfyldt jeres forventninger.

www.africatours.dk

Selve safari turen var fantastisk

Selve safari turen var fantastisk, men vi havde ikke vÊret opmÊrksom på, at man som hvid turist i Afrika ikke bare selv går rundt, hvilket gjorde at vi faktisk fÞlte os lidt "fÊngslet"

2026幎1月24日

KÊre Carsten Thomasen.

Tusind tak for de fire stjerner på Trustpilot.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at I synes godt om safarituren til Tsavo National Park. Her er dyrelivet meget varieret, nÃ¥r man besÞger bÃ¥de Tsavo Vest og Tsavo Øst. Det er et skÞnt syn at se de "rÞde elefanter" i Øst, og selvfÞlgelig alle de andre dyr i omrÃ¥derne.

Når man bor på Travellers i Mombasa, kommer en reprÊsentant fra vores agent ud på hotellet og fortÊller lidt om mulighederne i Mombasa. Det er ikke forbudt at gå ud alene som dansker, men vi råder altid vores gÊster, hvis de vil til Mombasa, enten at tage derind i dagtimerne, eller evt. at booke vores danske rejseleder eller en taxachauffÞr gennem vores agent/hotel.
Kenya er ikke så turistet som et typisk charterrejsemål som fx Mallorca, men her kan der også vÊre steder, man ikke skal gå uden ledsagelse. Så hvis man har sin gode sunde fornuft med sig, burde det kunne lade sig gÞre at komme lidt omkring.

Vi håber, at I trods alt nÞd skÞnne Travellers Beach Hotel med den bedste beliggenhed ved Bamburi-stranden og flere skÞnne swimmingpools.

Vi håber, at vi også en anden gang får fornÞjelsen af at arrangere jeres rejse, hvis turen igen går til Afrika.

Min 5. rejse med Africa Tours

Jeg var alene afsted på en privat rejse. Africa Tours og jeg kender hinanden. Jeg ved at det altid fungerer, jeg var tryg hele vejen. 3 nÊtter på Fairmont The Norfolk i Nairobi, hvilken oplevelse. Kan kun varmt anbefale at forkÊle sig selv med et ophold. Byrundtur i Nairobi med Lucky og Eric. Varmt anbefale det. Jeg syr selv, så vi besÞgte stofforretninger og Kazuri perler. Ved kysten havde jeg 10 nÊtter på Travellers Beach Resort. 3. gang jeg var der, man får rigtig meget for pengene og alle er hjÊlpsomme og imÞdekommende. Byrundtur i Mombasa er et must. Tamarind dhow dinner cruise I solnedgangen kan varmt anbefales, det er en fantastisk stemningsfuld oplevelse. Tur til Shimba Hills kan også anbefales, det er smukt, grÞnt og frodigt. Frokost på Shimba Lodge, der er en trÊtop lodge med gangbro i trÊerne og en kÊmpe oplevelse. Jeg holder meget af at få anderledes oplevelser, det var mit femte besÞg i dette smukke land. Kommer gerne igen.

2026幎1月14日

KÊre Jette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse endnu engang og at du på ny valgte at rejse med os til enestående Afrika. Ja, vi kender hinanden og vi glÊder os hver gang til at sammensÊtte en ny spÊndende rejse til dig.

Jeg sÞrger for at give roserne videre, herunder også til Lisbeth i vores Team her i DK. Det er jo det vi alle elsker, at tilrettelÊgge den helt perfekte rejse og samtidig med den ypperste service - naturligvis.

Og ja til alt det du skriver, og ja, det er en enestående oplevelse på Tamarind dhow dinner cruise og solnedgangen. Det skal opleves.

Jeg håber, at du har lyst til endnu engang, at besÞge dét Afrika vi alle elsker. Du er altid velkommen.

www.africatours.dk

En skÞn tur med store oplevelser

En skÞn tur med store oplevelser, en dejlig gruppe vi var sammen med samt den bedste rejseleder.

2026幎1月11日

KÊre Pia

Tusind tak for dine flotte stjerner her på Trustpilot i forbindelse med jeres rejse til dét Afrika vi alle elsker.

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at I havde de bedste oplevelser med rundrejsen - og at I også var glade for vores dansktalende rejseleder.

Skulle I på et senere tidspunkt få lyst til at komme på endnu en tur til Afrika, er vi selvfÞlgelig altid klar til sÊtte den perfekte tur op til jer igen.

Professionel service

2026幎1月15日

KÊre Finn Poulsen.

Hjertelig tak for de flotte fem stjerner her på Trustpilot.

Vi brÊnder hver dag for at levere den bedste service for vores gÊster, og så er det rigtig dejligt at få en tilbagemelding om, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi er sikre på, at jeres oplevelser i Kenya har printet sig på nethinden i lang tid, også selvom der var lidt forsinkelse på bagagen!

Livets tur!

Vi har nylig hatt en helt fantastisk reise i Kenya! Startet med én dag m/guide/sjåfÞr i Nairobi hvor vi besÞkte Maasai Market, National museum of Kenya og hadde en deilig lunsj på Karen Blixen Coffee Garden.
Vi tilbrakte deretter tre netter i Samburu (to netter på Ashnil Samburu Camp og én natt på Basecamp Samburu). Deretter kjÞrte vi til Lake Nakuru og hadde én natt på Lake Nakuru Lodge. Avsluttet med tre dÞgn på Karen Blixen Camp i Mara North Conservancy fÞr vi ble flÞyet tilbake til Nairobi. KjÞring gjennom Kenya og alle safariopplevelsene har vÊrt helt fantastisk. Vi skal definitivt tilbake! Vi har ikke trengt å tenke på en eneste ting selv - alt har vÊrt tilrettelagt perfekt for oss. Tusen takk for en uforglemmelig opplevelse!

2026幎1月7日

KÊre Frederikke

det er os, som siger tusind tak for din flotte anmeldelse af Jeres rejse til Kenya - det glÊder mig oprigtigt, at I har haft den bedste oplevelse på Jeres livs tur!

Roserne er allerede sendt videre til vores personale i Kenya - og til vores salgsteam - bl.a. Veslemoy, som I har haft dialogen med hos os.

Det er altid skÞnt at kunne dele så en så positiv tilbagemelding. Det betyder meget for os og vores daglige indsats for altid at finde frem til den helt rigtige rejse for vores gÊster. Det er det vi elsker.

Hjertelig velkommen hjem, og vi er klar igen, hvis I skal afsted på safaritur til dét Afrika vi alle elsker.

Safari Tours
www.safaritours.no

Fantastisk fotosafari til Karen Blixen Camp

Det var en fantastisk fotosafari til Karen Blixen Camp i Kenya. Super god service, gode drivere og super god fotoguide. Den kan anbefales på det varmeste.
Vi kom utroligt tÊt på de vilde dyr, hvilket var det mest fantastiske man kan tÊnke sig.

2025幎11月11日

KÊre Per Kristiansen.

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot af jeres fotosafari til Kenya - det er skÞnt at hÞre, at turen levede op til jeres forventninger, isÊr da Helle desvÊrre meldte fra, men heldigvis fik Helle fat i Linda, som har vÊret med på flere af Helles tur, så hun kendte til det meste. Men dejligt at hÞre, at I oplevede helt tÊt på - det er altid en fantastisk oplevelse!

Roserne bliver selvfÞlgelig sendt videre til vores personale i Kenya - og til vores sÊlger, Tina og til guiden Linda.
Det er altid fantastisk at kunne dele en så positiv tilbagemelding. Vi er også glade for, at det lykkedes at få telefonen frem.

Rigtig glÊdelig jul

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。