レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med AG Vinduespudsning. De er nogle super sÞde og professionelle drenge, som virkelig gÃ¥r op i deres arbejde. De var punktlige, gr... もっず芋る

Overall fin oplevelse, drengene var sÞde og rare, de var meget hÞflige og har god kundeservice. Selve pudsningen kunne godt vÊre en smule bedre, men der er ik sÃ¥ meget at komme efter. Igen overall fin... もっず芋る

Rigtig rigtig god oplevelse jeg havde med A/G vinduespudsning de kom og 1 time senere var mine vinduer helt som ny🙌 Jeg fik pÃ¥peget en lille mÊrke men det fik de ordnet med det samme👍 God anbefa... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓ガラス枅掃業
  2. 枅掃サヌビス
  3. 敷地管理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi er to drenge, Gustav og Andreas, som stÃ¥r stolt bag virksomheden siden 2023. Med 3 Ã¥rs erfaring tilbyder vi traditionel professionel vinduespudsning i hele Silkeborg og omegn. Vi gÃ¥r op i kvalitet og kundetilfredshed – derfor banker vi altid pÃ¥, nÃ¥r vi kommer og gÃ¥r, og giver altid besked 1-3 dage fÞr besÞget. Vi kommer, nÃ¥r kunden Þnsker det, og tager os tid til at levere et resultat, der er helt i top. Vi bruger svanemÊrkede produkter og bÊredygtige fiberklude, og vi cykler mellem kunderne for at skÃ¥ne klimaet. Hos os fÃ¥r du rene, stribefri vinduer og en 100% tilfredshedsgaranti – til en fair pris, der passer til ethvert budget.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

27件のレビュヌ

Noget galt med branchen?

Flink imÞdekommende men overhovedet ikke prisen vÊrd. Det var på kanten til at vÊre ringe. Har taget nogle billeder men der var ingen kvittering over hvordan han var kommet frem til den pris, reprÊsenterer sig som en 16 årige dreng der går på rejseefterskole og ikke som a g vinduepudsning. Min skyld, da jeg ikke var informeret igennem min kone at de havde en aftale. Min oplevelse og jeg vasker vinduerne selv nu. Uanset hvem man er prÊsenterer man sig for det firma man arbejder for. Troede det var en skoledreng der kom i mit kvarter og pudsede vinduer for et par hundrede. 400 kr. For 5 vinduer. Uanset hvor meget i prÞver at retfÊrdighedgÞre arbejdet sagde han aldrig at han var en del af a/g vindurspudsning for så havde jeg takket nej.

2025幎5月31日

Hejsa Michel,

Tak for din anmeldelse – vi sÊtter pris pÃ¥, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
---
Vi vil gerne understrege, at da min kollega Andreas var ude hos jer, og i forbindelse med arbejdet havde han en helt almindelig, venlig dialog for at skabe en god og personlig oplevelse. Her nÊvnte han ogsÃ¥, at han i sin tid gik pÃ¥ Ranum Efterskole College – det er en del af vores Ã¥bne og nede pÃ¥ jorden tilgang, ikke en erstatning for vores professionelle arbejde.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en dialog og finde en god lÞsning.
---
Gustav Uhrbrand
ag-vinduespudsning.dk

Yder en fantastisk service

Yder en fantastisk service, holder aftaler og gÞr et virkelig godt stykke arbejde.
KÊmpe anbefaling her fra.

2024幎11月28日

Vi sÊtter pris pÃ¥ din feedback Lotte! 🀩

Anmeldelse af A/G Vinduespudsning

Anmeldelse af A/G Vinduespudsning

Jeg er nu pÃ¥ abonnement hos Gustav og Andreas fra A/G Vinduespudsning, og de kommer fast hver 8. uge. Det kÞrer bare smooth! Vinduerne er altid skinnende rene, og de er super sÞde og professionelle. Kan varmt anbefales! 🌟

2024幎12月6日

A/G VINDUESPUDSNING からの回答

Tusinde tak for din feedback - vi sÊtter kÊmpe pris pÃ¥ din besked!🙏

Bestilte de her 2 unge friske gutter

Bestilte de her 2 unge friske gutter til en omgang vinduespudsning. Pisse lÊkkert resultat mega rare drenge og nemme at komme i kontakt med. Ingen fejl eller noget og de gjorde det lige sÃ¥ hurtigt som profesionelle firmaer. Til en bedere pris. Kempe respekt her fra😊

2023幎11月3日

A/G VINDUESPUDSNING からの回答

Tusind tak for din gode feedback Mikke - vi sÊtter pris pÃ¥ du er tilfreds!🥰

Bestilte de her super seje unge gutter til en lille vinduespudsning pudsning. Resulterede fantastisk!

2023幎9月16日

A/G VINDUESPUDSNING からの回答

Tak for din positive feedback! 😃

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。