âââââ Fantastisk service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med AG Vinduespudsning. De er nogle super sÞde og professionelle drenge, som virkelig gÃ¥r op i deres arbejde. De var punktlige, gr... ãã£ãšèŠã
Overall fin oplevelse, drengene var sÞde og rare, de var meget hÞflige og har god kundeservice. Selve pudsningen kunne godt vÊre en smule bedre, men der er ik sÃ¥ meget at komme efter. Igen overall fin... ãã£ãšèŠã
Rigtig rigtig god oplevelse jeg havde med A/G vinduespudsning de kom og 1 time senere var mine vinduer helt som nyð Jeg fik pÃ¥peget en lille mÊrke men det fik de ordnet med det sammeð God anbefa... ãã£ãšèŠã
Drengene var super flinke og mÞdte til tiden. Kvaliteten af pudsningen var ogsÃ¥ helt i topð Kan varmt anbefales
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er to drenge, Gustav og Andreas, som stÃ¥r stolt bag virksomheden siden 2023. Med 3 Ã¥rs erfaring tilbyder vi traditionel professionel vinduespudsning i hele Silkeborg og omegn. Vi gÃ¥r op i kvalitet og kundetilfredshed â derfor banker vi altid pÃ¥, nÃ¥r vi kommer og gÃ¥r, og giver altid besked 1-3 dage fÞr besÞget. Vi kommer, nÃ¥r kunden Þnsker det, og tager os tid til at levere et resultat, der er helt i top. Vi bruger svanemÊrkede produkter og bÊredygtige fiberklude, og vi cykler mellem kunderne for at skÃ¥ne klimaet. Hos os fÃ¥r du rene, stribefri vinduer og en 100% tilfredshedsgaranti â til en fair pris, der passer til ethvert budget.
8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- info@ag-vinduespudsning.dk
- ag-vinduespudsning.dk
Noget galt med branchen?
Flink imÞdekommende men overhovedet ikke prisen vÊrd. Det var på kanten til at vÊre ringe. Har taget nogle billeder men der var ingen kvittering over hvordan han var kommet frem til den pris, reprÊsenterer sig som en 16 årige dreng der går på rejseefterskole og ikke som a g vinduepudsning. Min skyld, da jeg ikke var informeret igennem min kone at de havde en aftale. Min oplevelse og jeg vasker vinduerne selv nu. Uanset hvem man er prÊsenterer man sig for det firma man arbejder for. Troede det var en skoledreng der kom i mit kvarter og pudsede vinduer for et par hundrede. 400 kr. For 5 vinduer. Uanset hvor meget i prÞver at retfÊrdighedgÞre arbejdet sagde han aldrig at han var en del af a/g vindurspudsning for så havde jeg takket nej.

Yder en fantastisk service
Yder en fantastisk service, holder aftaler og gÞr et virkelig godt stykke arbejde.
KÊmpe anbefaling her fra.

Anmeldelse af A/G Vinduespudsning
Anmeldelse af A/G Vinduespudsning
Jeg er nu pÃ¥ abonnement hos Gustav og Andreas fra A/G Vinduespudsning, og de kommer fast hver 8. uge. Det kÞrer bare smooth! Vinduerne er altid skinnende rene, og de er super sÞde og professionelle. Kan varmt anbefales! ð

god vinduespudsning og mega billig pris
god vinduespudsning og mega billig pris
friske drenge

Bestilte de her 2 unge friske gutterâŠ
Bestilte de her 2 unge friske gutter til en omgang vinduespudsning. Pisse lÊkkert resultat mega rare drenge og nemme at komme i kontakt med. Ingen fejl eller noget og de gjorde det lige sÃ¥ hurtigt som profesionelle firmaer. Til en bedere pris. Kempe respekt her frað

A/G VINDUESPUDSNING ããã®åç
Bestilte de her super seje unge gutter til en lille vinduespudsning pudsning. Resulterede fantastisk!