Agria Dyreforsikring レビュヌ 1,472

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Uendelige mange betingelser i policen og derved dÃ¥rligt dÊkningsikret. Forsikringen er generelt dyr og Agria er specialister i at skrive sig ud af skader. Dags dato med endnu en afvist skade... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har to katte forsikret hos Agria. Begge katte har vÊret udfordrede pÃ¥ helbreddet. Jeg har bÃ¥de skullet have nogle dyre scanninger, biopsier og senest har jeg akut haft brug for at indlÊgge min ene... もっず芋る

Jeg er glad for at vi valgte Agria til vores Staffordshire bull terrier pige. Det var nemt at anmelde skaden via dyrlÊgen og Agria dÊkkede stÞrstedelen uden noget besvÊr. 👍

Vi har nu haft Hundeforsikring hos Agria dyreforsikring i snart 1 Ã¥r for vores Chow Chow. De tager altid hÃ¥nd om situationen, isÊr nu hvor vores Chow har vÊret ret uheldig det seneste Ã¥r
 hvilket f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ペット保険䌚瀟
  2. 保険䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringslÞsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smÃ¥dyr” som f.eks. kaniner, miniature grise, reptiler og racefugle. Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria ogsÃ¥ virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1472件のレビュヌ

En KÆMPE tryghed

Jeg har to katte forsikret hos Agria. Begge katte har vÊret udfordrede på helbreddet. Jeg har både skullet have nogle dyre scanninger, biopsier og senest har jeg akut haft brug for at indlÊgge min ene kat. Jeg har ikke én eneste gang haft problemer med min forsikring. Jeg har hver gang trygt kunne regne med, at Agria dÊkker og det er guld vÊrd, når man står dér og ens bedste ven er syg.

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Det var nem og en god hjÊlp og det

Det var nem og en god hjÊlp og det passer godt til mig min islÊnder og til en fin pris

2026幎4月12日

Hej Karsten,

Tak fordi Du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!
Vi er glade for at vi passer godt til dig og din islÊnder.

Tak for denne gang

Hurtig, effektiv og relevant sagsbehandling.
Men jeg ved ikke af at jeg skulle have haft nogen oplevelse eller hvornår, så jeg nÞjes med at datere denne besvarelse

2026幎4月16日

Hej Christian,

Tak fordi Du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Selv tak for denne gang - vi sÊtter stor pris på din ros.

Fuld tilfredshed

Trods stor sorg vedr. aflivning af vores hund - vil jeg gerne anbefale Agria Dyreforsikring.
Vi har brugt Agria gennem mange år og er altid blevet behandlet godt og efter forventning
Når vi får ny hund igen vil vi straks tilmelde den i Agria

2026幎4月14日

Hej Preben.

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for mange års tillid til Agria.

FÞrst og fremmest vil vi gerne kondolere. Det er altid utrolig hårdt at skulle sige farvel til et familiemedlem, og vi er meget kede af at hÞre om jeres hund. Det betyder ekstra meget for os, at du alligevel tager dig tid til at anbefale os i sådan en svÊr situation.

Vi er glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt behandlet og har oplevet, at vi lever op til dine forventninger gennem årene.

Når tiden en dag er rigtig til, at I får hund igen, vil vi vÊre meget glade for at byde jer og jeres nye firbenede familiemedlem velkommen hos Agria.

KÊrlige hilsner
Patricia, Agria.

God hundeforsikring!

God hundeforsikring som dÊkker det meste. Hurtig og korrekt behandling ved skadesrefusion. Svarer hurtigt på mail og venlig telefonbetjening.

Hej Anette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord 🌟

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med hundeforsikringen, dÊkningen og den hurtige skadesbehandling – og ikke mindst vores kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og telefon.

Hurtig tilbagemelding 😊

Hurtig tilbagemelding 😊

2026幎4月13日

Hej Birthe.

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at hÞre at du har fået hurtig tilbagemelding på din skadeanmeldelse.
Vores skadebehandlere knokler for at kunne fÞlge med.

Patricia, Agria

Det er meget nem at indsende

Det er meget nem at indsende skadesanmeldelse og godkendelse kommer meget hurtigt. Jeg giver Agria mine bedste anbefalinger

2026幎4月9日

Hej Lis,

Tak fordi Du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tak for din anbefaling og ikke mindst de flotte 5 stjerner.
Vi sÊtte pris på det!

Gry, Agria

Uendelige mange betingelser i policen

Uendelige mange betingelser i policen og derved dårligt dÊkningsikret.
Dags dato med endnu en afvist skade pÞ vores hund.
Så inden man tegner en forsikring her, så får lige en jurist indover til at tyde deres betingelser.
UPDATE: Som i kan se på deres svar på denne anmeldelse, så er betingelserne håblÞse.
Akut tandfraktur skal meldes indenfor 7 dage, sådan noget opdages ikke bare lige med det samme i mange tilfÊlde, og derved ikke berettiget til dÊkning.
Vil man opsige sin forsikringer, ja så bonger de også lige 500kr.
Hvis nogen sÞger forsikring til AD/HD og OCD, så lÊs lige deres -igen vanvittige- betingelser området området, så ser i hurtigt, hvor nemt de kan slippe udenom.
PAS PÅ.

2026幎4月10日

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at lÊse, at du oplever vores betingelser som både omfattende og svÊre at gennemskue. Af hensyn til dit privatliv kan vi ikke gå i detaljer med selve skadesagen her på Trustpilot, men vi vil gerne forklare baggrunden for den type afgÞrelse, du beskriver.

I forhold til tandskader dÊkker forsikringen kun akutte tandfrakturer – ikke sygdomme eller skader, der skyldes lÊngerevarende eller dÃ¥rlig tandstatus.

I vores vilkår er en akut tandfraktur defineret sådan her:
”En akut tandfraktur defineres som et pludseligt opstÃ¥et beviseligt traume pÃ¥ en permanent tand eller mÊlketand, hvor der er synligt tab af tandsubstans (kronefraktur med eller uden pulpablottelse), og behandling er pÃ¥krÊvet inden for 7 dage for at forebygge smerte, infektion eller yderligere skade.”

Derudover fremgår det også af vilkårene, at forsikringen ikke erstatter skader og sygdomme på grund af fx:
"Forsikringen erstatter ikke skader og sygdomme på grund af nedslidte tÊnder, tandsten, parodontitis (tandlÞsning) eller komplikationer til dårlig mund- eller tandstatus."

Helt centralt for dÊkning af akut tandfraktur er dog, at der er tale om en fraktureret tand. Er tanden ikke fraktureret er det ikke muligt at sÞge dÊkning for en akut tandfraktur..

VedrÞrende AD7HD og OCD er der i henhold til vilkårene dÊkning, såfremt forsikringen er tegnet inden hunden er fyldt 4 måneder.

Vi forstÃ¥r godt, at forsikringsbetingelser kan virke omfattende og tekniske. Årsagen er, at de skal vÊre prÊcise og juridisk holdbare, sÃ¥ bÃ¥de du som kunde og vi som forsikringsselskab ved prÊcist, hvad der er aftalt. Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at gÞre dem sÃ¥ tydelige som muligt, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du Þnsker betingelserne forklaret i mere almindeligt sprog.

Med venlig hilsen Helle, Agria

Hurtig og tilfredsstillende skadebehandling

Hurtig og tilfredsstillende skadebehandling da min hvalp fik fjernet 4 mÊlketÊnder.

Hej Maria

Tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du fÞler du har fået hurtig og tilfredsstillende skade behandling. Vores skade behandler atbejder på hÞjtryk for at fÞlge med.

Godt at hÞre at din lille hvalp fik hjÊlp til mÊlketÊnderne.

Fremragende selskab og service

Fremragende selskab og service

Hej Kasper

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service til vores kunder.

Mvh Mette, Agria

Hurtig og meget fair opgÞrelse af

Hurtig og meget fair opgÞrelse af skaderefusion som vanlig.

Hej Line

Tak for din fine anmeldelse.

Vores skadebehandler arbejder på hÞjtryk, for at fÞlge med alle skade udbetalingerne.

Mvh Mette, Agria

Aldrig problemer og hurtig hjÊlp

Aldrig problemer og hurtig hjÊlp, vi er glade for vores hunde forsikring

Hej Betina

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du fÞler dig tryg i kontakten med os.

Mvh Mette, Agria

God service; hurtig og venlig sagsbehandling.

Hej Winnie

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi gÞr vores bedste for at yde hurtig sagsbehandling.

Mvh Mette, Agria

Super service og hurtig respons.

Hej Lene

Tusind tak for, at du giver dig tid til at skrive en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service.

Mvh Mette, Agria

Hurtig behandlingstid og bred dÊkning

Hurtig behandlingstid og bred dÊkning af vores hund.
Vi har desvÊrre måtte tage afsked med vores hund da han blev syg. Han har haft nÊsten 11 år, og vi har altid vÊret forsikret gennem Agria. Det har vi vÊret super glade for og selvom det er en dyrere forsikring så har vi altid fÞlt os godt behandlet og hjulpet! Der har kun vÊret en enkelt episode hvor de ikke dÊkkede hvor vi helt klart havde forventet dette; men gennem tiden har vores lille hund haft meget at slås med og der har aldrig eller vÊret noget fra Agrias side. Vi har derfor glÊdeligt betalt 5-600 kr. pr måned for den dÊkning vi har haft. Vil helt sikkert vÊlge Agria igen til vores nÊste hund.

Hej Isabella.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er kede af at hÞre, at i har måtte tage afsked med jeres lille hund.
Vi er dog rigtig glade for at hÞre, at i har fÞlt jer trygge her hos os. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service til vores kunder.
I skal vÊre så velkommen med jeres nÊste hund.

Skade

Hurtig behandling af min skadeanmeldelse på min hund

Hej Tina

Tak for den flotte anmeldelse.

Vores skadebehandler arbejder på hÞjtryk for, at fÞlge med alle skadeudbetalingerne.

Mvh Mette, Agria

Altid flink og venlig betjening.

Altid flink og venlig betjening.
Meget fine betingelser, fin refusion og rimelig pris på forsikringen

2026幎4月6日

Hej Marianne.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du altid oplever flink og venlig betjening, og at du er tilfreds med både betingelserne, refusionen og prisen på forsikringen. Den kombination af god service og trygge vilkår er netop det, vi strÊber efter.

Tak fordi du har valgt Agria.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。