åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos AIchitect gÞr vi det sjovt, enkelt og ekstremt effektivt at drive virksomhed. Vi er et AI-konsulenthus og udviklingshus, der specialiserer sig i at bygge skrÊddersyede AI-agenter, automatiserede workflows og komplette, intelligente virksomhedssystemer. Vores mission er klar: Vi hjÊlper virksomheder med at skalere og optimere deres daglige drift, sÃ¥ de kan levere markant hurtigere og frigÞre vÊrdifulde ressourcer â helt uden unÞdig kompleksitet. Vi forener solid systemarkitektur med de nyeste AI-teknologier for at skabe lÞsninger, der kan mÊrkes direkte pÃ¥ bundlinjen. Har du arbejdet sammen med os? Vi vil elske at hÞre om din oplevelse! Din feedback hjÊlper os med hele tiden at levere de skarpeste AI-lÞsninger pÃ¥ markedet
ãã³ããŒã¯
- aichitect.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Meget tilfreds med det crm system
Meget tilfreds med det crm system, som har skabt os et kÊmpe overblik i firmaet. Dette har faktisk betydet Þget omsÊtning :) - og gÞr det hele nemt, ligefra overblik over regnskab, ordre og kunder.
5 Stjerner herfra.
Fantastisk virksomhedð
Fantastisk virksomhedð
Hurtig hjÊlp og gode skrÊddersyede lÞsningerððŒ
Deres CRM-system har gjort en storâŠ
Deres CRM-system har gjort en stor forskel for vores virksomhed. Platformen er nem at arbejde i, giver et godt overblik og hjÊlper os med at holde styr på kunder, opgaver og salg ét sted.
Vi oplevede en god onboarding, og deres support har vÊret både professionel og hurtig til at hjÊlpe, når vi har haft spÞrgsmål.
Alt i alt en lÞsning vi er meget tilfredse med, og som vi varmt kan anbefale til andre virksomheder.
Godt samarbejde
Super professionel oplevelse fra start til slut. Teamet er dygtige, hurtige og virkelig gode til at forklare komplekse AI-lÞsninger på en enkel måde. Kan klart anbefales til virksomheder, der vil optimere deres arbejdsgange og arbejde smartere med AI.