レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik raad deze webshop af!! Ik heb een broek besteld, maar deze paste niet goed. Binnen de wettelijke bedenktijd heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wil retourneren. Vanaf dat moment begon h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ook ik ben erin getrapt,nog steeds na 3weken geen bestelling en ook al betaald en na vele mailtjes wordt je aan het lijntje gehouden met excuses.Dus mensen trap er niet in en telefoon nr ook niet bere... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik raad deze webshop af!!

Ik raad deze webshop af!!

Ik heb een broek besteld, maar deze paste niet goed. Binnen de wettelijke bedenktijd heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wil retourneren. Vanaf dat moment begon het probleem...
De klantenservice weigert een retouradres te geven en blijft extra voorwaarden stellen, zoals het verplicht aanleveren van foto’s van het product en maatlabel.
Ondanks meerdere verzoeken krijg ik simpelweg geen retourinstructies.

Let dus goed op voordat je hier bestelt, want retourneren lijkt niet volgens de regels te verlopen.

2026幎3月26日

Scam

Scam, niets kopen. Retour adres in china.
Maar Lieke de Waal 28-02-1997 gaat mij gewoon netjes mijn hard verdiende centen terug betalen want ik geef dit niet op

2026幎4月1日

Online misleiding

Weer zo’n online winkel die je belazerd!
Jas besteld en na lang wachten kwam er een jas binnen die nog geen 5 euro waard was en totaal niet leek op de jas op de foto op de site die ik had besteld. Retour moet naar Azie, de smeerpijpen en komen ze tegemoet met 10% retour. Schoften. Wil al mijn geld terug, anders maak ik er een zaak van. Dezelfde foto staat op Temu en is de jas de helft minder, dus plegen ze een misdaad.

2026幎4月3日

alles

alles, duurde lang voordat de jas er was, te klein afwijkende kleur..tot 3 x toe probeerde ze me af te houden van retourzending..uiteindelijk kreeg ik het retouradres, en bleken de kosten 21 euro te zijn...nou je snapt het, nooit meer iets van dit bedrijf

2026幎4月13日

Pas op met bestellen

Pas op! Overal staat een Nederlands adres wat lijkt alsof het retouradres ook in Nederland is, gezien de retourkosten voor eigen rekening zijn. Dit blijkt in Azië te zijn, hou dus rekening met een kleine 40-50 euro retour kosten. Volgens wetgeving is het niet correct hoe ze het op de site hebben staan maar ze komen er makkelijk mee weg. Een van de 2 broeken had ook al een afgeknipt kaartje, duidelijk al eens ergens geweest. Reactie van het bedrijf was dat 'het wel eens zo gaat tijdens het snij proces'. Geloof je het zelf, maar meewerken zat er niet in. Let dus op voordat je een bestelling plaatst.

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Kwaliteit slecht, ghosten bij retourvraag

De website lijkt betrouwbaar. Eerste mailcontact prima, maar na verzoek tot retour bij slechte kwaliteit geen gehoor meer. Geen telefoon geen mail. Alsof het in lucht opgaat.

Tip: maak melding bij ACM consuwijzer hoe meer meldingen hoe beter zij een beeld vormen van het probleem

2026幎4月6日

Nepbedrijf Aida lena

Ook ik ben erin getrapt,nog steeds na 3weken geen bestelling en ook al betaald en na vele mailtjes wordt je aan het lijntje gehouden met excuses.Dus mensen trap er niet in en telefoon nr ook niet bereikbaar

2026幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas ben ik hier ook ingetrapt

Helaas ben ik hier ook ingetrapt, hetzelfde verhaal als vele op Trustpilot. Artikel na 3 weken ontvangen, het kwam uit China, wat er niet bij wordt vermeld op de website want daar staat een adres in Hoofddorp.
Na ontvangst direct een retourlabel aangevraagd want de bestelde broek was van hele slechte kwaliteit, leek niet op wat op de site staat, andere stof van slechte kwaliteit, broekzak aan de voorkant half dichtgenaaid, de ritsflap verkeerd genaaid deze stond open. Ik moet nog steeds een retour adres ontvangen, dit willen ze niet geven. Ze hadden mij eerst een "korting"van 10% aangeboden, dit is 4 euro !!
Daarna kwamen ze met 40% terugbetaling, hier ga ik niet mee akkoord.
Ik heb gezegd akkoord te gaan met het verschil in prijs van de broek en de retourkosten dus moet nog zien of ze dat gaan betalen.
Dus mensen wees gewaarschuwd, BESTEL HIER NIETS !!!

2026幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Verdienmodel is dropshippen met slechte

Verdienmodel is dropshippen met slechte kwaliteit producten en vervolgens een pijnlijk traag ellenlang retourproces waarbij ze eisen dat je het product opstuurt naar Azië onder eigen kosten en verantwoordelijkheid. Ze dreigen niet terug te betalen als het pakket daar niet aankomt en blijven aandringen akkoord te gaan met het product houden en 40% terug krijgen.

2026幎3月25日

AidaLena
trap er niet in

De bedrijfsnaam De Waal klopt niet met de naam van de webshop, het telefoonnummer is niet bereikbaar, op het adres zit geen kledingbedrijf en er wordt niets geleverd. De betaling gaat naar Luxemburg.
Mijn advies: hier niets bestellen! Betreft een nepbedrijf.

2026幎3月23日

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. 20 minuten ná bestelling, mijn bestelling geannuleerd. Het product had dus niet opgestuurd hoeven worden. Zij lezen de mail niet en sturen het alsnog op. Nu moet ik de retourkosten zelf betalen????? Dit is hen fout en niet de mijne! Bestel hier niet. Ontzettend slechte service

2026幎3月17日

Minder dan 1 ster

Minder dan 1 ster. Webshopfraudeurs en dropshippingscam. Niet kopen!
Recent een 100% cashmere set gekocht. Ontvangen een 100% polyester set, made in China. Gedetailleerde foto's (incl. labels) op verzoek gestuurd, bedrijf weigert verkeerde artikel kosteloos om te wisselen zoals in hun voorwaarden staat vermeld en blijft volhouden dat ik het juiste artikel heb ontvangen; retour sturen opeens naar Azië en op eigen kosten (staat niet in de voorwaarden); weigert keer op keer een retourlabel te sturen, maar uiteindelijk absurd adres ergens in China ontvangen (dropshippingscam). Tijdrekken, retourperiode opeens van 4 weken naar 2 weken. AI-gegeneerde E-mails vanuit Brazilië van zg. support team. Kortom: geld kwijt en het artikel kan naar de kringloop.

2026幎3月15日

Betaald voor een jas

Betaald voor een jas! Wacht al 2 weken kom er daarna achter dat je tracking nep is en dat het afleverbedrijf mij adviseerd om aangifte te doen!

Ik wacht nog een paardagen! Ik krijg nergens contact geen facebook geen insta geen telefoon geen emails!

Jullie hebbe dit keer de verkeerde;)

2026幎2月23日

Dropshipping scam

Bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden stond er. Wat er niet stond is dat deze uit Azië komt en nog eens 3 weken onderweg is. (Winkel geeft op de website een Nederlands adres aan)
Bij retouraanvraag blijkt dat je zelf de retourkosten moet betalen terug naar Azië.

Kortom, overweeg je hier iets te bestellen, zoek een vergelijkbaar product of Shein, goedkoper, zelfde (discutabele) kwaliteit en betere retourvoorwaarden.

2026幎3月2日

Bestelling wordt niet geleverd

Dubieuze firma?
Website ziet er keurig uit, maar vergis je niet!
Bestelling is betaald maar je ontvangt alleen maar vage onpersoonlijke mailtjes waarin gevraagd wordt om geduld te hebben, maar geen spullen. Mailtjes die ook nog eens niet geverifieerd zijn. Telefonisch niet bereikbaar: nummer gaat vijf keer over: het nummer dat je belt is niet bereikbaar, probeer het later nog een keer.
Dus de vraag is of je hier wel moet bestellen?

Ik heb niets meer ontvangen en aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren en het geld terug wil. Ik krijg weer een mooie mail terug met volop excuses en wederom veel dank voor mijn geduld. Het geld wordt terugggestort.
Ik denk dan: eerst zien, dan geloven

23-2-2026: Toch nog een positieve ervaring met Aida Lena: ik heb het geld terugontvangen. Mooi, maar ik ging eigenlijk voor een trui.

2026幎2月18日

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Wat een oplichters. Product is van zeer slechte kwaliteit en gelijk retour aangevraagd. Meedere keren gemaild en pakket retour gestuurd maar adres is nederland maar wordt niets aangepakt. Moest naar Azië. Deel terug gehad maar dit mag zo echt niet. Dus echt NIET bij hun bestellen.

2026幎2月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ