AirCashBack レビュー

1,003
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Chciałbym serdecznie polecić firmę za profesjonalne i sprawne załatwienie mojej sprawy dotyczącej odszkodowania za opóźniony lot. Cały proces przebiegł bezproblemowo, byłem na bieżąco informowany o p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス

当該企業による記述

AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.

No win, no fee – guaranteed

Risk-free compensation for flight disruptions

At AirCashBack, you’re always in control. If you don’t win, you don’t pay. Simple as that. We cover all legal and admin costs upfront, so you can pursue your compensation with zero financial risk. Our fee applies only once your money safely lands on your account. What makes the journey smoother? 24/7 access to your personal dashboard – track your case anytime, anywhere. The safest route to your passenger rights: no risk, full transparency, and a real chance to get what you deserve.

連絡先

(1,003)

過去12か月のレビュー数: 257

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Nie polecam tej firmy i szczerze radzę…

Nie polecam tej firmy i szczerze radzę rozejrzeć się za bardziej rzetelną obsługą.

Przez trzy lata trwania mojej sprawy nikt ani razu sam się ze mną nie skontaktował. Za każdym razem to ja musiałam dzwonić, tłumaczyć od początku, o jaką sprawę chodzi i prosić o wyjaśnienia. W odpowiedzi słyszałam głównie wyuczone regułki, bez konkretów.

W dokumentacji panuje chaos i nieścisłości. Trzeba prosić się o podstawowe informacje, a osoby odbierające telefon często nie wiedzą, o co chodzi, prawdopodobnie przez dużą rotację pracowników.

Wyobraźcie sobie, że jako „potwierdzenie” otrzymałam zdjęcie kawałka tabelki Excel z wpisaną kwotą i moim imieniem oraz nazwiskiem. Bez potwierdzenia przelewu, bez oficjalnej dokumentacji, bez rzetelnego wyjaśnienia rozliczenia sprawy. To jest po prostu żenujące podejście do klienta, który prosi o dokumentację dotyczącą własnej sprawy.

Dlatego naprawdę polecam poszukać firmy, która traktuje klienta jak człowieka, a nie jak kolejny numer w systemie.

2026年5月13日

AirCashBack からの回答

Pani Beato, cieszę się, że udało nam się porozmawiać i dokładnie przedyskutować temat Pani sprawy.
Dziękuję za Pani uwagi. Wyciągnęliśmy z tej sytuacji konkretne wnioski i pracujemy nad poprawą naszych procesów, szczególnie w zakresie komunikacji i przekazywania klientom pełnych informacji.
Cieszę się również, że mogłam dokładnie wyjaśnić Pani aktualny status sprawy oraz przekazać konkretny raport. Pani sprawa jest nadal w toku, dlatego wierzę, że jej końcowy etap pozwoli nam zmienić Pani postrzeganie naszej firmy.

Odszkodowanie za opóźniony lot

Firma mi pomogła odzyskać odszkodowanie, mimo czasu czekania warto było, uspakajała mnie że to tyle trwa i nie musiałam chodzić po sądach, bardzo mi pomogli.

2025年4月16日

AirCashBack からの回答

Kasiu, dziękujemy za miłe słowa! Walka o odszkodowanie za opóźniony lot czasem bywa czasochłonna, ale determinacja AirCashBack zawsze służy interesom Klienta. Bardzo nas cieszy, że czuła Pani nasze wsparcie na każdym etapie. Zapraszamy w przyszłości!

Skorzystaj bo warto

Miłe, fachowe i sprawne załatwienie sprawy. Szczerze Polecam !!!

2026年4月15日

AirCashBack からの回答

Hubercie, dziękujemy za opinię oraz polecenie. W AirCashBack każda sprawa prowadzona jest profesjonalnie, a zarazem bez zbędnych formalności dla Klienta. Pozdrawiamy!

świetna jakość usług

złożenie wniosku jest banalnie proste i bardzo szybkie, a działanie firmy szybkie i bardzo skuteczne

2026年4月8日

AirCashBack からの回答

Natalio, dziękujemy za opinię! Wiemy, jak uciążliwe potrafią być formalności, dlatego system AirCashBack został zaprojektowany tak, aby składanie wniosku było jak najprostsze. Cieszymy się, że doceniłaś naszą skuteczność w działaniu. Pozdrawiamy i w razie potrzeby w przyszłości, prosimy pamiętać o AirCashBack.

5つ星のうち5の評価

Moja sprawa toczyła się bardzo długo

Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determinację i skuteczność w działaniu. Gorąco polecam usługi tej firmy.

AirCashBack からの回答

Tomaszu, serdecznie dziękujemy za opinię! Wygrana w sądzie drugiej instancji to najlepszy dowód na to, że AirCashBack walczy o odszkodowania lotnicze do samego końca. Cieszymy się, że mimo ignorancji przewoźnika, udało nam się skutecznie dowieźć sprawę do finału. Pozdrawiamy i życzymy teraz tylko spokojnych lotów!

Pochwała i zadowolenie

Dziękuję za uzyskanie odszkodowania

AirCashBack からの回答

Mirosławie, dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w skutecznym odzyskaniu odszkodowania lotniczego. AirCashBack poleca się na przyszłość, choć życzymy oczywiście samych bezproblemowych lotów! ;)

Lot powrotny

Lot opóźniony o kilka godzin, obsługa bardzo miła dla klienta, rzetelnie wypłacone odszkodowanie.

2025年12月31日

AirCashBack からの回答

Magdaleno, dziękujemy za Twoją opinię. Miło nam, że rzetelność i obsługa Klienta AirCashBack zostały docenione. Każda uwaga jest dla nas cenna, dlatego jeśli jest coś, co moglibyśmy zrobić lepiej, aby otrzymać najwyższą ocenę, prosimy o krótką wiadomość. W przypadku problemów z lotami w przyszłości, prosimy pamiętać o AirCashBack :) .

5つ星のうち4の評価

Dostalem odszkodowanie ale zona nie

Dostalem odszkodowanie po niecalych 2 latach. Niestety zona, ktora siedziala w samolocie obok dostala odmowę odszkodowania... firma tlumaczy to tym, ze to osobne sprawy i przewoznik mogl uzyc innych argumentow, ale dokumentow sądowych nie udostepnili.

2026年4月1日

AirCashBack からの回答

Agnieszko, dziękujemy za opinię oraz ocenę AirCashBack. Rozumiemy, że sytuacja, w której mimo tego samego lotu wyroki są różne, budzi poczucie niesprawiedliwości. Wynika to z faktu, że w Polsce nie ma precedensu i każda sprawa jest oceniana przez innego sędziego indywidualnie.
Bardzo cieszymy się, że jedna z Waszych spraw zakończyła się wygraną i wypłatą odszkodowania lotniczego - zawsze staramy się doprowadzać każde postępowanie do pozytywnego finału. Nawiązując do ostatniej rozmowy telefonicznej, przygotowaliśmy dla Was pełną dokumentację z obu postępowań wraz z wyjaśnieniem, aby przebieg spraw był w pełni jasny i transparentny. Chcemy, abyście czuli się w pełni zaopiekowani, dlatego pozostajemy do dyspozycji w razie dalszych pytań. Pozdrawiamy serdecznie i w razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy pamiętać o AirCashBack :) .

ZOSTAŁOZAŁATWIONE BARDZO PROFESJONALNIE…

ZOSTAŁOZAŁATWIONE BARDZO PROFESJONALNIE I SZYBKO.POLECAM TĘ FIRMĘ.

2026年4月11日

AirCashBack からの回答

Tereso, dziękujemy za opinię. Szybkość i profesjonalizm to priorytety AirCashBack. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i polecamy się na przyszłość :).

Można zaufać

Wszytko w porządku.
Uzyskano odszkodowanie.

AirCashBack からの回答

Anno, dziękujemy za wystawienie AirCashBack pozytywnej opinii. Cieszymy się, że sprawa zakończyła się sukcesem i uzyskaniem należnego odszkodowania lotniczego. Jesteśmy do dyspozycji w przyszłości! :)

5つ星のうち5の評価

They helped me in a hopeless case

They helped me in a hopeless case! I'm super happy with the results.

AirCashBack からの回答

Krzysztofie, thank you so much for your feedback! 🤩 AirCashBack loves a challenge, and there is no such thing as a 'hopeless case' for our team. Enjoy your flight compensation! ✈️

Super firma !!!!

Super firma !!!!
Polecam serdecznie

AirCashBack からの回答

Cezary, cieszymy się, że odszkodowanie lotnicze jest już na Twoim koncie. Prosimy o wiadomość z informacją co spowodowało odjęcie jednej gwiazdki w Twojej ocenie. Pomoże nam to w ulepszaniu jakości usług AirCashBack. Pozdrawiamy :).

Ok ok

Ok ok ok ogarneli

AirCashBack からの回答

Grzegorzu, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z usług AirCashBack! :)

Opinia zadowolonego klienta

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy AurCashBack. Dzięki tej firmie pieniądze za spoźniony lot spowrotem trafiły na moje konto.

AirCashBack からの回答

Jacku, bardzo dziękujemy za opinię! 🤩 Niezmiernie nas cieszy, że odszkodowanie lotnicze za opóźniony lot jest już na Twoim koncie. To dla AirCashBack największa satysfakcja, gdy nasza praca przynosi tak wymierne efekty. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy samych punktualnych podróży w przyszłości! ✈️

Wszystko na najwyższym poziomie

Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez AirCashBack, ale przy locie Albania-Polska wszystko poszło perfekcyjnie. Znowu sprawa sądowa i wygrana. Po 1,5 roku miło dostać przelew niespodziewany. Dzięki!!

AirCashBack からの回答

Radosławie, dziękujemy za opinię oraz okazane AirCashBack zaufanie🤝. Zawsze gramy w otwarte karty - jeśli nie możemy pomóc ze względu na przepisy w danych krajach, mówimy o tym wprost. Ale jak widać na przykładzie lotu do Polski, tam gdzie możemy walczyć w sądzie, robimy to do samego końca. Cieszymy się z uzyskanego odszkodowania lotniczego i życzymy samych udanych podróży!

Miła i profesjonalna obsługa

Miła i profesjonalna obsługa. Wywalczyli dla mnie 2350 zl od Lufthansy.Serdecznie polecam.

AirCashBack からの回答

Lukaszu, wielkie dzięki za tak miłe słowa! Wywalczenie odszkodowania lotniczego od tak dużego przewoźnika to dla nas zawsze powód do dumy. Jest nam bardzo miło, że doceniasz jakość obsługi Klienta AirCashBack. Życzymy samych punktualnych lotów w przyszłości a w razie potrzeby, prosimy pamiętać o AirCashBack!

Szybki Zwrot

Bez owijania w bawełnę, trochę trzeba poczekać (w styczniu sprawa, kasa w kwietniu), ale warto – odzyskałem 1900 zł (z 600 euro) i kasa już na koncie. Prowizję sobie biorą, ale uczciwie, bo robią całą robotę za Ciebie. Ja jestem zadowolony 😁

AirCashBack からの回答

Marku, dziękujemy za tę konkretną i szczerą opinię! 🤝 Cieszymy się, że uzyskane odszkodowanie lotnicze trafiło już na Twoje konto. Masz rację - procedury wymagają czasu (styczeń-kwiecień to i tak bardzo dobry wynik!), ale rolą AirCashBack jest właśnie to, żebyś Ty nie musiał się tym zajmować. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy w przyszłości!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。