laatst in de woonkamer zag ik dat ze goede beugels gebruikte voor montage dat zat stevig
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Airco weer eventjes laten bijvullen want wie weet hoeveel warme dagen er nog komen dit jaar, hier is alles week lekker...
alles netjes geplaatst, geen krasje op de muur of plafond te bekennen na afloop
Hij legde rustig uit hoeveel stroom t ding gebruikt en wat normaal is per dag dat snapte ik eindelijk
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom op de officiële Trustpilot-pagina van Airco Den Haag, uw deskundige partner voor airconditioningservices in de regio Den Haag. Bij Airco Den Haag zetten we ons in om topkwaliteit klimaatoplossingen te bieden die niet alleen efficiënt maar ook betaalbaar zijn. Onze diensten omvatten de installatie, het onderhoud en de reparatie van airconditioningsystemen, ontworpen om uw ruimte comfortabel te houden, ongeacht het seizoen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die diepgaande kennis en ervaring hebben met een breed scala aan airconditioningsystemen. We gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om optimale prestaties en energie-efficiëntie te garanderen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klus met precisie en zorg uit te voeren. Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons te delen op Trustpilot. Uw feedback is essentieel voor ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en om toekomstige klanten te helpen een geïnformeerde keuze te maken. Dank u wel voor het kiezen van Airco Den Haag als uw vertrouwde airconditioningspecialist!
é£çµ¡å
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, ãªã©ã³ã
- +31705690125
- contact@aircodenhaag.net
- aircodenhaag.net
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
laatst in de woonkamer zag ik dat zeâŠ
Zelfs kleine stukjesâŠ
Zelfs kleine stukjes verpakkingsmateriaal werden zorgvuldig opgeruimd
De Monteur Controleerde Zorgvuldig
De monteur controleerde zorgvuldig of het condens weer goed werd afgevoerd zodat er geen lekkage ontstond
het team was beleefd en respectvol bijâŠ
het team was beleefd en respectvol bij de airo klus ze groetten netjes en werkten rustig
Hij Legde Rustig Uit
ik kon ze altijd bellen ze namen elkeâŠ
ik kon ze altijd bellen ze namen elke keer op
Bij Het Kiezen Van De Juiste Maat Airco Goed Geholpen
Bij het kiezen van de juiste maat airco goed geholpen, geen verspilling van energie
ze gaven ons handige schoonmaaktipsâŠ
ze gaven ons handige schoonmaaktips voor de filters zodat we die zelf makkelijk kunnen onderhouden en de airco langer goed blijft werken
Ze waren volledig transparant over hetâŠ
Ze waren volledig transparant over het stroomverbruik van het systeem, dat gaf meteen duidelijkheid.
ze gebruiken de juiste tools bij elkeâŠ
ze gebruiken de juiste tools bij elke stap en boden zelfs een gratis check voor volgend jaar aan
ze hielden zich netjes aan de plekkenâŠ
ze hielden zich netjes aan de plekken waar we niet wilden dat er geboord werd
ze kwamen stipt op tijd aan en haddenâŠ
ze kwamen stipt op tijd aan en hadden alles bij zich niks vergeten en konden meteen beginnen
airco net op tijd geplaatst vorigeâŠ
airco net op tijd geplaatst vorige maand, precies voordat die hittegolf begon, sindsdien is het heerlijk koel in de slaapkamer
hele snelle monteurs en nog vriendelijkâŠ
hele snelle monteurs en nog vriendelijk ook, airco was binnen no-time netjes geinstalleerd
alles netjes geplaatst
alles netjes geplaatst, geen krasje op de muur of plafond te bekennen na afloop
goeie airco en montage was ook strak
Echt goedkoop die airco's tegenwoordig
Echt goedkoop die airco's tegenwoordig, ook gewoon goeie kwaliteit
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ