Jeg gav kun 1 stjerne til at starte med, men det er jo ikke AIR Gun der leverer. Så minus 5 stjerner til PostNord det er virkelig et lorte firma man kan ikke komme i kontakt med dem, men man kan tjatt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super produkt. Ingen varer manglede og Airgun kan jo ikke gøre for at Postnord var presset af black friday, så pakken var to dage ekstra om at komme frem. Fik glimrende rådgivning over telefonen og... もっと見る
Har handlet med Airgun.dk 3 gange indtil videre, efter jeg har genfundet interessen for skydning. Alle 3 gange lynhurtig forsendelse. Den ene gang var varen ikke lige det jeg havde regnet med, men ing... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
AIRGUN.dk er Danmarks nye online butik med luftgevær, luftpistoler, buer, pusterør og tilbehør. Hos AIRGUN.dk er vi vilde med alt hvad der rør sig indenfor luftvåben, og ønsker at være de første med produktnyheder til Danmarks bedste priser. Derfor vil vi være det oplagte valg, når du har behov for nyt luftvåben, bue eller tilbehør.
Nordhavnskaj 31, 6960, Hvide Sande, デンマーク
- info@airgun.dk
- airgun.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Varerne kom ultra hurtigt og virkelig…
Varerne kom ultra hurtigt og virkelig pakket forsvarligt ind.
Nemt og hurtigt.
Hurtig levering - Super kundeservice - fik penge tilbage for et lille fejlkøb under samtalen 🔔
Alt gik ferfekt.
Fantastisk kompetent service meget…
Fantastisk kompetent service meget dygtig og hyggelig medarbejder . virkelig god service
SUPER SUPER flinke folk og ekstrem…
SUPER SUPER flinke folk og ekstrem hurtig levering. INTET at klage på Bare SUPER SUPER Ander firmaer i DK kunne lærer noget her.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Hjemmesiden giver god information, derved bliver det lettere at vælge. Da jeg så alligevel kom til at trykke forkert, og derved ikke helt fik det jeg havde tænkt mig - altså min fejl-. Ja så ordnede den gode medarbejder det til min tilfredshed. Endda med godt humør.
God service👍
Jeg har altid oplevet en hurtig service.
De ting jeg har bestilt er altid kommet max 3 hver dage efter jeg har bestilt det.
Tak👍
Hold jer væk!
Hvis man kunne gi minus stjerner havde i fået det. For det første så ville det være smart at sende de ting folk bestiller som en pakke. Jeg modtager to pakker først den ene, dagen efter, modtager jeg den anden, hvilket er totalt spild af min tid at jeg skal ligge og kører frem og tilbage og bruge tid på det. Ikke nok med det så modtager jeg en defekt pistol som er utæt, man kan tydelig høre der fiser luft ud når man har fyldt den op. trykmåleren virker ikke, og der er ridser alle vegne som indikerer tydeligt at den har været brugt. De påstår at de fylder pcp våbene med luft inden de sender dem men havde de gjort det, så havde de klart og tydeligt kunne se at trykmåleren ikk virker. Skrækkelig oplevelse havde sådan glædet mig til at modtage min pcp pistol men de endte med at smadre min dag fuldstændig. lad vær at handle her!! anbefaling er, køb dine luftvåben et andet sted. I burde skamme jer over at sende sådan noget skrald til folk der bruger flere tusind kroner hos jer. Nu blir det spændende og se om jeg kan få mine penge igen eller om jeg også skal kæmpe med det. 😡😡😡
Fortrinlig god levering
Hurtig levering.
Produkter som beskrevet.
Efterfølgende super service.
***** herfra!
Enormt fedt at ligge en ordre fredag kl…
Enormt fedt at ligge en ordre fredag kl 1430 også få besked søndag om at pakken kan hentes det er sku effektivt
TAAK
God service og hurtigt levering
God service og hurtigt levering.
Produktet lever op til det lovede 👍👍
Fin service
Trustpilot エクスペリエンス