企業情報

3. アイブロウ バー
  4. メイクアップアーティスト
  5. ワックス式脱毛サービス

当該企業による記述

Airida er selvstændig uddannet kosmetolog, som er en del af Tornsberg Hairstyle. Airida har sit eget dejlige lokale, hvor de forskellige behandlinger foregår. Airida tilbyder en række ansigtsbehandlinger med forskelligt fokus, har du et specielt ønske kan det arrangeres (se mere om de forskellige muligheder på hjemmesiden). Airida tilbyder også makeup, voksbehandlinger, bryn & vipper samt wellnessmassage. Makeup kan være alt fra en mindre tilpasning til bryllupsopgaver med test af forskellige løsninger til hjemmebesøg på dagen. Voksbehandlinger tilbydes med opvarmet voks, behandlingen er skånsom og effektiv som efterlader huden uden rødme og irritation. Airida tilbyder diverse behandlinger af bryn & vipper inkl. retning og farvning med udvalgt produkter. Lash lifting tilbydes også hvis du ønsker mere iøjenfaldende vipper. Airida anvender udvalgte produkter fra blandt andet Diego Dalla Palma og Dermeheal, som også kan købes i butikken.

4.4

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。

Amazing facial

Amazing facial, very proffesional and Airida has magical hands I feel so relaxed and refreshed afterwards.
Great waxing, eyebrow shaping , you name it she is but far the best beautician I have ever had.
I have been going to her now for the last 8 years and I have always come away feeling revitalized.

2024年11月15日
5つ星のうち5の評価

Faglighed i top og formår at skabe et trygt rum

Jeg fik anbefalet Airida af en veninde og har fået ansigtsbehandling gennem lidt mere end et år. Udover at Airidas faglighed er helt i top, så er Airida også virkelig dygtig til at skabe et trygt rum. Efter at være startet hos Airida har min hud fået en helt anden glød og er mindre sensitiv. En kæmpe anbefaling fra mig ❤️

2024年10月29日
5つ星のうち5の評価

Nach einer Kurzurlaub im Kopenhagen…

Nach einer Kurzurlaub im Kopenhagen habe ich zufällig auf Airidabeauty gestoßen. Airida war ausgesprochen sympathisch und kompetent. Sie hat mir alles erklärt, ohne zu überfordern. Die Behandlung war somit äußerst angenehm. Vielen Dank. Empfehlenswert!!!

2024年10月21日
5つ星のうち5の評価

den bedste kosmetolog i verden

jeg har været kunde hos Aridabeauty i 8 år og kommer altid tilbage. Airida er dygtig og professionel. Hun skaber magi med hendes erfaring og kærligheden for hendes fag og ikke mindst hendes kunder. Arida har ikke kun lært mig om hudpleje, men også været med på en udviklings rejse for mig, både udseendemæssigt og sjæleligt. Tak.

2024年10月10日
5つ星のうち5の評価

Airida er forkælelse på topniveau

Jeg har gået hos Airida i mange år efterhånden og jeg kan virkelig varmt anbefale det. Hun er så dygtig! Og hun har de dejligste produkter og fornuftige priser. Jeg føler altid at jeg bliver maksimalt forkælet når jeg har været hos Airida. Derfor er det nu blevet en regelmæssig rutine. Gør noget godt for dig selv og book en tid hos Airida!

2024年10月21日
5つ星のうち5の評価

Jeg har nu gået til Airida i over 10…

Jeg har nu gået til Airida i over 10 år, og jeg kan uden tøven sige, at hun er intet mindre end en mester i sit fag. Hver eneste ansigtsbehandling er en oplevelse ud over det sædvanlige.
Hun har en helt særlig evne til at tilpasse behandlingen præcis til min huds behov, og efter hver session føler jeg mig som en genopstået phoenix – fornyet, strålende og fuld af energi.

Hun kombinerer dyb ekspertise med en utrolig følsomhed overfor detaljer. Produkterne hun bruger er altid af højeste kvalitet, og hun sikrer, at min hud får præcis den næring og pleje, den har brug for. Men det er ikke kun de fysiske resultater, der gør hende så speciel; hendes varme, ro og professionelle tilgang skaber en afslappende atmosfære, hvor jeg føler mig fuldstændig tryg og tilpas.

Jeg kan kun sige, at hun virkelig har ændret min hud til det bedre. Jeg vil anbefale hende til enhver, der leder efter en dygtig kosmetolog, der ikke blot leverer resultater, men også en helt særlig oplevelse hver gang. Hun er simpelthen uundværlig!

2024年10月18日
5つ星のうち5の評価

Du SKAL opleve Airidas magiske hænder!

Jeg har gennem flere år fået ansigtsbehandlinger hos Airida, og jeg nyder det hver eneste gang. Airida har magiske hænder, der får mig til at slappe fuldstændig af og min hud til at gløde efterfølgende. Kæmpe anbefaling herfra❤️

2024年10月4日

Trustpilot エクスペリエンス