Ik heb schoenmaat 42. De standaard Airo sokken zijn in maat medium perfect. Ook heb ik de Airo 'Lightweight' sokken en Airo 'Evo' overschoenen besteld in maat medium maar deze vallen te klein... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ondanks mijn anti aero fysiek heb ik verschillende producten van dit merk in het bezit, knitted sokken, aero sokken, overschoenen, goat sokken en handschoenen En tot nu toe erg tevreden over... ãã£ãšèŠã
De kousen WSI AS, Series Signature hechtten niet vodoende op mijn kuiten. (Ik heb smalle kuiten) Na contact met Airoman, werden mij een ander type toegestuurd. WEV AS Series Evo. Deze sokken sluiten h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overschoen pasvorm is prima. Kan niet beoordelen hoe stevig deze zijn na 1x dragen, ze voelen niet heel degelijk en sterk aan maar dat gaat toest uitwijzen. Sokken de Aero sok zit prima en de lite n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Airoman.cc biedt hoogwaardige en duurzame wielrenkleding, waaronder aero sokken, overschoenen, handschoenen en sleeves, tegen concurrerende prijzen. Ons assortiment onderscheidt zich door de combinatie van premium kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbaarheid, waardoor fietsers kunnen genieten van comfort en prestaties zonder compromissen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie producten!!
Na een test periode kunnen we echt wel zeggen dat deze producten echt top zijn!!!
-kwaliteit
-design
-prijs
Mooie service en een snelle levering een echte aanrader!!!
Superdienst en snelheid
Makkelijk online aankoop, en binnen de 24u reeds geleverd. De koerszoon is very happy! Zeer goede koerssokken.
De sokken krullen naar beneden!!
De sokken krullen tijdens gebruik naar beneden ik had vier paar besteld heb ze alken geprobeerd. Blijven bij mij helaas niet goed zitten .
Betekend voor mij een vette onvoldoende
Airoman heeft inmiddels kontact met mij opgenomen ,en laten weten dat ik de sokken retour kan sturen.
Netjes op gelost.

Top bedrijf goede spullen
Mooie strakke overschoenen en sokken
Mooie strakke overschoenen en sokken. Goed verpakt, snel bezorgd en redelijk geprijsd. Ik kom zeker nog eens terug!
Mooie sokken snelle levering
De geleverde oversokken zien er nietâŠ
De geleverde oversokken zien er niet helemaal zo uit als op de website.

+1 voor communicatie
Nette communicatie over de status van de levering van het product.
Goeie kwaliteit vaak heb je al je airoâŠ
Goeie kwaliteit vaak heb je al je airo sokken trekt dat ze zeuren dat doen deze niet
Enorm goede klantenservice
Enorm goede klantenservice. Complimenten!
Ik had een set besteld, maar de stof ging snel stuk op de schoen. Berichtje gestuurd en ik kreeg een nieuwe set! Was een productiefout volgens de shop. Topservice! Netjes.
Hele goede service.
Duidelijke product omschrijvingen
Duidelijke product omschrijvingen, snelle levering en zeer netjes verpakt. Ik ben erg tevreden met de aero overschoenen en handschoenen die ik besteld heb.
Prachtig product let op de pasvorm
Prachtig product, maar de pasvorm vind ik niet helemaal top. Met iets stevigere kuit, is het beengedeelte te krap en knelt het been wat af. Niet fijn voor de doorbloeding.

Hele goede ervaring
Verkoper is super behulpzaam en de handschoenen zijn van goede kwaliteit
Zeer goede producten!
Zeer goede producten!
Vooral fan van de aero sokken, die zijn super makkelijk aan te trekken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ