Was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld heb ff geduurd dat ik bestelling binnen had ivm drukte ben blij met m'n trui
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het was het wachten waard. Heel blij met mijn Indonesische shirt!! Goede en dikke kwaliteit, mooie kleuren en je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de bezorging.
het was even wachten tot ik mijn aankoop binnen had maar het eind product was het wachten waard. Tevens heeft de team van Ai Waka mij steeds netjes op de hoogte gehouden van het proces wat ik persoonl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ondanks de onverhoopte vertraging, een GE-WEL-DIG Suriname jersey mogen ontvangen. Oooh wat zit ie mooi! De geweven stof is zo mooi stevig en perfect voor de koude dagen die eraan komen. Deze maakt ec... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ai Waka is meer dan een merk het is een beleving die cultuur, erfgoed en stijl samenbrengt. Vanuit de rijke verhalen van Suriname en Afrika creëren wij unieke accessoires en producten die niet alleen mooi zijn, maar ook betekenis dragen. Elke collectie vertelt een stukje geschiedenis, verbindt generaties en geeft een eigentijdse twist aan traditionele inspiratie. Bij Ai Waka draait het om authenticiteit, trots en verbinding. Wij geloven dat mode en lifestyle meer kunnen zijn dan trends: ze zijn een manier om je roots te eren en je verhaal met de wereld te delen. Daarom werken wij met zorg aan designs die kleur, symboliek en kwaliteit combineren. Onze producten zijn bedoeld om je dagelijkse leven nét dat beetje extra kracht en schoonheid te geven. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder sieraad, een accessoire met karakter of inspiratie uit de cultuur, bij Ai Waka vind je items die spreken. Met aandacht voor detail en respect voor traditie brengen wij erfgoed naar het nu. Ai Waka staat voor: Trots, cultuur en stijl met een ziel.
é£çµ¡å
Lumierestraat , Amsterdam , ãªã©ã³ã
- 0628339249
- shop@aiwaka.nl
- aiwaka.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Was de eerste keer dat ik bij jullieâŠ
Heel fijne koop ervaring genoten bij AIâŠ
Heel fijne koop ervaring genoten bij AI Waka, duidelijke wensite, goede omschrijving van het product en prachtige Colombia trui als resultaat ontvangen.
Aanrader!
Het was het wachten waard
Het was het wachten waard! Kwaliteit van de jersey is perfect.
Top service
Top kwaliteit en fijne service! Ga zeker vaker hier mijn Surinaamse shirts bestellen.
Kwaliteit is top!!
Meer dan tevreden
Kwaliteit van de truien is goed. Levering was ook optijd. De truien waren heel leuk ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje en een klein cadeautje.
Snelle levering en goeie kwaliteit enâŠ
Snelle levering en goeie kwaliteit en service
Kwaliteit en service
ik vind de kwaliteit heel goed en heel leuk dat jullie een kaartje hebben geschreven! En als een extraatje kauri schelp ðâ¥ïžlobii
Ik ben erg blij
Top!
Moest even lang wachten maar wat heel goed op de hoogte gehouden. Laatste moment nog kunnen laten bezorgen ipv op te halen was ook erg fijn!

Bestelling ontvangen naar tevredenheid
Bestelling ontvangen naar tevredenheid. Mooie jerseys, we zijn er erg blij mee.

Ai Waka ããã®åç
Pre-order gedaan begin december enâŠ
Pre-order gedaan begin december en zoals afgesproken op tijd binnen.
Goed te bereiken via mail.

Ai Waka ããã®åç
Was echt de moeite waard om teâŠ
Was echt de moeite waard om te wachten.ben er super blij mee

Ai Waka ããã®åç
Snelle levering en op eerste zich goedeâŠ
Snelle levering en op eerste zich goede kwaliteit.

Ai Waka ããã®åç
Er liep wat vertraging op in deâŠ
Er liep wat vertraging op in de levering. Maar ik werd netjes op de hoogte gehouden, wat heel fijn was.
Het was het wachten zeker waard. De jersey zit heel mooi, de stof is heel fijn en het was heel mooi verpakt. Met wat leuke extra's erbij. Zeker een aanrader!

Ai Waka ããã®åç
Ik ben helemaal heppiedepeppie met mijnâŠ
Ik ben helemaal heppiedepeppie met mijn shirt. Dikke kwaliteit en mooie kleuren. Het was het wachten waard! Nú kan ik Suriname goed representen. Wel jammer dat er geen kindermaten waren.
Top shirt wen echte surinamer gaat ditâŠ
Top shirt wen echte surinamer gaat dit zeker halen
Goede service en snelle reactie opâŠ
Goede service en snelle reactie op vragen.
Het product is van zeer goede kwaliteit dat merk je meten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ