䌁業情報

1. 代替医療の療逊垫
  2. マッサヌゞ垫

圓該䌁業による蚘述

Mit navn er Mari Aoyagi-Jensen, og jeg er indehaver af A-J Kropsterapi, som altid har fokus på årsagsbehandling. Jeg er uddannet fysiurgisk massÞr, kropsterapeut, babyterapeut og stress coach. Jeg tilbyder bl.a.: Fysiurgisk massage, bindevÊvsmassage, cupping, meridianmassage, triggerpunktmassage, KST, zoneterapi, Þreakupunktur, smertelindrende akupunktur, AcuNova, BMS-akupunktur samt stress- og angst behandlinger. Jeg har klinik i Silkeborg (Bindslevs Plads 8, Kld.) og i Bryrup (Drosselvej 17). Dbh Mari

4.2

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

DYGTIGE Mari

Jeg har vÊret hos Mari flere gange, og hun imponerer mig hver gang. Senest har jeg vÊret i et forlÞb hos hende med en langvarig knÊskade, som hun på imponerende vis har formået at lÞsne, så smerterne nu er til at håndtere og kun sjÊldent viser sig.
Det er ikke kun Maris store faglige viden og dygtighed, der gÞr en forskel – hendes varme personlighed og behagelige vÊsen fÃ¥r én til at fÞle sig godt tilpas og i gode hÊnder.

2025幎6月4日

KÊre Emilie
Tusind tak for din meget sÞde anmeldelse 🥹🥰
Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig - mange tak for stÞtten🫶
Kh

Dejligt sted

Dejligt sted, god oplevelse, rolige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert igen

2025幎6月27日

A-J Kropsterapi からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏🏌💕
I er altid meget velkomne ☺

Jeg har fået behandling til lindring af smerter i skulder

Jeg har fået behandling til lindring af smerter i min skulder, som almindelig genoptrÊning over lang tid hos fysioterapeut efter operation ikke har kunne afhjÊlpe. At par behandlinger (akupunktur, akupressur) hos Mari har fjernet gener i form af smerter, som isÊr har forstyrret min nattesÞvn. Effekten her snart 2 mdr. efter fÞrste behandling er stadig god. Skulle den aftage vil jeg ikke tÞve med at besÞge Mari igen. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

2025幎5月9日

KÊre Michael
Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🏌🥰
Det glÊder mig meget, at behandlingerne har haft god effekt☺

Dygtig, nÊrvÊrende behandler

Jeg har gentagende gange sÞgt hjÊlp hos Mari ift symptombehandling af smerter i ryggen. Mari er nÊrvÊrende og lytter i den grad til hvad jeg fÞler på kroppen. Jeg har hvert gang gået derfra med en lindring og gode råd med på vejen. Jeg har prÞvet krÊfter med både akupunktur og massage, begge behagelige oplevelser.
Klar anbefaling, ikke sidste gang jeg sÞger hjÊlp her. :)

2025幎5月8日

KÊre Katrine
Tusind tak for din sÞde anmeldelse🙏🏌💕
Den betyder meget for mig☺
Kh

MassÞren Mari er: Uovertruffen

MassÞren Mari er:
- Meget professionel
- Udviser stor intersse for kundens udfordringer
- NytÊnkende, og finder altid frem til den bedste
behandling for denenkelte kunde
- Behandlingerne er meget grundige, og den funde tid
bliver brugt på kunden.

Mari (massÞren) har hjulpet mig (spÊndinger i nakke og skuldre), sådan at jeg er i stand til at passe mit arbejde, så jeg er dybt taknemmelig.

Hvade det vÊret muligt, havde jeg givet mere end 5 stjerner.

2025幎5月4日

KÊre SÞren
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, som betyder meget for mig.
Jeg har bare verdens bedste og mest trofaste kunder🙏🏌🥰
Mari

Faglig dygtig, ydmyg og meget nÊrvÊrende

SjÊldent man mÞder så engageret og nÊrvÊrende terapeut
Inden mit fÞrste besÞg tilbÞd hun en gratis telefon samtale så vi sammen kunne få en fornemmelse af om hun kunne hjÊlpe mig med mine problematikker
Her var hun både Êrlig og ydmyg
Hvilket skabte en stor tryghed

Jeg har nu fået flere behandlinger. Og jeg kan varmt anbefale hende.
Hun er meget faglig dygtig, og det er tydeligt at hun ved hvad hun gÞr
Hun kan rigtig mange forskellige behandlingsformer og er god til at rådgive om hvad hun tror kan hjÊlpe bedst

Hendes ro og meget behagelige vÊsen gÞr at man fÞler sig i de bedste hÊnder

Jeg kan kun anbefale at andre giver sig selv den forkÊlelse og gode oplevelse

2024幎4月14日

KÊre Lene
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de utroligt pÊne ord. Det betyder meget for mig. Jeg elsker mit job, og det gÞr mig glad, når jeg fÞler, jeg har gjort en forskel.
Tak for dig🥰

Mine varmeste anbefalinger til A-J Kropsterapi

Jeg bestilte tid ved A-J Kropsterapi både for velvÊre og for at se om behandling kunne lindre på mine smerter i ryg/skulder. Jeg oplevede en absolut kompetent tilgang til lige prÊcis min problematik og mine Þnsker, og jeg fik en alsidig behandling, der både omfattede massage, zoneterapi og akupunktur. Efter endt behandling fÞlte jeg mig som ny. En professionel behandling, hvor der var tid til patienten i fokus. Tak!

2023幎10月26日