Banner for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I'm very satisfied with my floor renovation and services provided by AJM van Houdt Parketrenovatie. The result of the renovation of my 25 years old cherish wooden floor is above expectations. It rea... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf heeft onze parketvloer geschuurd en gelakt. En dat op een heel professionele en zorgvuldige manier! Opvallend was, dat wij van tevoren veel zinvolle informatie kregen. Op die manier konde... もっず芋る

䌁業情報

1. 板匵り床蚭眮サヌビス
  2. 建蚭䌁業
  3. 床材の再仕䞊げサヌビス
  4. フロヌリング斜工請負業者
  5. 板匵り床の再仕䞊げサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Over AJM Van Houdt Parketrenovatie AJM Van Houdt Parketrenovatie is al jarenlang een vertrouwde specialist op het gebied van parketvloerrenovatie, parket schuren en vloeronderhoud. Met oog voor detail, vakmanschap en passie voor hout zorgen wij ervoor dat elke vloer zijn oorspronkelijke glans en karakter terugkrijgt. Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige renovatie van uw houten vloer: wij leveren altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij werken met moderne apparatuur en stofvrije schuurtechnieken om zo comfortabel mogelijk in bewoonde situaties te kunnen werken. Ons team staat bekend om zijn precisie, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie — van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. We geven persoonlijk advies op basis van uw vloer en wensen, en denken mee over afwerkingen zoals olie, lak of hardwax. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze expertise bij het onderhouden, schuren en behandelen van vloeren. We streven ernaar om niet alleen mooie, maar ook duurzame resultaten te leveren, zodat uw vloer jarenlang mee kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom zoveel klanten AJM Van Houdt aanbevelen voor parketrenovatie.

Onze belofte

圓該䌁業による蚘述

Toegewijde vakmanschap, persoonlijke service
Bij AJM Van Houdt behandelen we elke klant met aandacht, respect en transparantie. We luisteren naar uw wensen, geven eerlijk advies en leveren vakwerk met zorg en toewijding. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen
Van renovatie tot perfectie
Van schuren tot afwerken en onderhouden: wij begeleiden u in elke stap van de parketrenovatie. Met oog voor detail en liefde voor hout zorgen wij voor een resultaat dat jarenlang meegaat.

連絡先

Promotion box for Parket schuren | AJM van Houdt Parketrenovatie

NU tijdelijk 10% Korting op uw offerte!

Geef uw vloer een nieuw leven, nu met 10% korting op de werkzaamheden!

4.7

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

De vloeren dokter.

Na de aanvraag van offerte goed advies gehad op huislocatie. Wel even moeten wachten tot er plek was maar deze tijd was prima te overzien. Na behandeling van onze vloer een erg mooi resultaat. Wij zijn er erg blij mee. Kortom dit bedrijf is echt een aanrader!

2026幎4月17日

Result above expectations...

The result of the renovation of my 25 years old cherish wooden floor is above expectations. It really looks like new!!! The person that made the job is professional in all aspects!
AJM van Houdt Parketrenovatie is a clear recomendation.

2026幎4月17日

Meer dan tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze parketvloer. De vloer heeft een mooie, warme uitstraling gekregen na de onderhoud van AJM van Houdt. Dit zorgt ervoor dat de vloer beschermd blijft en tegelijkertijd zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Het onderhoud is eenvoudig en duidelijk. Na afloop is het netjes achter gelaten.

Daarnaast was de communicatie erg prettig vriendelijk, duidelijk en snel. We zijn goed geholpen en kregen heldere uitleg over het onderhoud en gebruik van de vloer. AJM van Houdt is zeker aanrader voor wie op zoek is naar onderhoudsbedrijf voor de parketvloer.

2026幎3月16日

Van begin tot eind, TOP!

De communicatie was top, snel en vriendelijk geholpen. Ook de werkzaamheden zelf zijn goed uitgevoerd. Netjes van te voren te horen gekregen hoelaat de planning was, nadat het klaar was telefonisch contact gezocht en super resultaat. Al met al, zeker aan te bevelen!

2026幎3月6日

Vakmanschap van A tot Z

Ik ben zeer tevreden over de service van AJM van Houdt parketrenovatie . Vanaf het eerste moment van inplannen tot aan de uiteindelijke oplevering verliep alles zeer professioneel en prettig.

Tijdens het hele proces was er goed contact, zowel telefonisch als per e-mail. Ik kreeg ook eerlijk en deskundig advies over de keuze van de kleur voor mijn vloer, wat mij enorm heeft geholpen bij het maken van de juiste beslissing.

Jorijn heeft mijn houten vloer geschuurd en opnieuw in de lak gezet en dat heeft hij echt perfect gedaan. Het resultaat is prachtig; de vloer ziet er weer als nieuw uit.

De hele aanpak van A tot Z was gewoon uitstekend. Ik ben echt super tevreden met het eindresultaat en met de service.

Ik zou AJM van Houdt Vloeren dan ook zeker aanbevelen aan iedereen in mijn omgeving die zijn houten vloer wil laten onderhouden of renoveren. Dit is echt een partij die kwaliteit levert en hun beloftes waarmaakt.

2026幎3月9日

Al 2 keer heel blij met het resultaat

Voor de tweede keer in 3,5 jaar tijd een klus afgenomen bij deze heren en ben erg blij met het resultaat weer. Fijn in de communicatie was goed en het resultaat is ook weer top. Ze gaan pragmatisch te werk en niet vies om wat extra werk op te pakken. Ik kan ze van harte aanbevelen.

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Opfrisbeurt die de verwachtingen meer dan waarmaakte

De vloer was al jaren niet meer goed onderhouden en had echt een extra goede onderhoudsbeurt nodig. De medewerker was kundig, vriendelijk en checkte vooraf nog even of hij alles goed had doorgekregen voordat hij aan de gang ging.
Het verschil van voor en na de werkzaamheden was zo groot als dag en nacht. De vloer is weer prachtig en zelfs de plekken met fikse waterschade vallen veel minder op.
Voordat de medewerker weg ging, vertelde hij nog hoe ik de vloer goed kon verzorgen/onderhouden. Bij de nazorg (een week erna ofzo) werd ik ook nog even gebeld of alles goed was gegaan.
Duidelijke communicatie, vakkundigheid en een vloer die er weer tegen kan. Het is de investering meer dan waard!

2026幎2月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス