AK Aesthetics レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Professionelt, trygt og et flot resultat. Jeg har fÃ¥et lavet et ansigtslÞft af Jesper og er meget tilfreds. Hele teamet fra sygeplejersker til kirurgen er yderst kompetente, og resultatet er blev... もっず芋る

䌁業が回答したした

Roligt og behageligt personale hele vejen rundt. Der blev forklaret tydeligt og lyttet til mine Þnsker og fundet den bedste lÞsning til mig. Afslappet operationsdag, alt forlÞb roligt og jeg fÞlte m... もっず芋る

䌁業情報

1. 圢成倖科クリニック

AK Aesthetics に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et hÞjt niveau af ekspertise. Vi tilbyder Êstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.

Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gÞr, at vi kan vÊre på forkant med udviklingen. Vores stÞrrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af hÞjeste kvalitet.

Hos AK Aesthetics mÞder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tÊt sammen med hudlÊger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gÞr os i stand til at tilbyde dig en skrÊddersyet helhedslÞsning inden for skÞnhed og velvÊre.

AK Aesthetics var blandt de fÞrste danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som lÊbeforstÞrrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfÞrer årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de stÞrste aktÞrer på markedet indenfor brystkirurgi.

Tryghedspakker hos AK Aesthetics

Op til 8 års tryghedspakke på implantater

Op til 8 års tryghedspakke på implantater
Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for gratis korrektion og evt. komplikationsoperationer, hvis der skulle opstå utilsigtede fÞlger af din operation med brystimplantater.

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de fÞrste 12 måneder efter din primÊre operation.

8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dÊkket i 8 år efter operationen.

Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du vÊre langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 175ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god behandling både fÞr

Rigtig god behandling både fÞr, under og efter.
Meget kompetent og omsorgsfuldt personale.
Jeg har vÊret super glad for appen, hvor man ugentligt får en besked om hvad man må og skal og ikke må.

2026幎6月24日

KÊre Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse gennem hele dit forlÞb – bÃ¥de fÞr, under og efter din behandling. Vi gÞr os umage for at skabe et trygt og omsorgsfuldt forlÞb for alle vores patienter, sÃ¥ det betyder meget for os, at du har oplevet netop dét.

Hvor er det også dejligt at hÞre, at du har haft glÊde af vores app. Den er udviklet med det formål at skabe ekstra tryghed og give de rette informationer på de tidspunkter, hvor man har brug for dem, så det glÊder os, at den har vÊret en god stÞtte for dig.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Team AK Aesthetics

Helt fantastisk forlÞb med en BFO af Mikkel!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Fra fÞrste konsultation til det endelige resultat har jeg fÞlt mig i de tryggeste hÊnder. Mikkel var utrolig professionel, grundig, Êrlig og nÊrvÊrende, og resultatet har overgået alle mine forventninger. Hele forlÞbet har vÊret prÊget af omsorg, hÞj faglighed og en fantastisk opfÞlgning. Jeg er dybt taknemmelig og kunne ikke have Þnsket mig et bedre forlÞb. Tusind tak!

2026幎3月24日

KÊre Ann-Sophie

Hvor bliver vi glade for at lÊse din anmeldelse. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder utrolig meget for os, at du har fÞlt dig i trygge hÊnder hele vejen – fra den fÞrste konsultation til det fÊrdige resultat. Mikkel gÃ¥r meget op i at skabe et Êrligt, grundigt og trygt forlÞb, sÃ¥ det glÊder os virkelig, at det ogsÃ¥ er sÃ¥dan, du har oplevet det.

At du skriver, at resultatet har overgået dine forventninger, og at du fÞler dig godt taget hånd om gennem hele forlÞbet, er den stÞrste ros, vi kan få.

Vi Þnsker dig rigtig meget glÊde af dit resultat – og endnu en gang tusind tak for din varme anbefaling.

Stor anbefaling

Professionelt, trygt og et flot resultat.
Jeg har fået lavet et ansigtslÞft af Jesper og er meget tilfreds.
Hele teamet fra sygeplejersker til kirurgen er yderst kompetente, og resultatet er blevet naturligt og friskt, lige som jeg havde håbet på.
De bedste anbefalinger herfra.

2026幎6月25日

KÊre Sidsel

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder os virkelig meget, at du er sÃ¥ tilfreds med resultatet af dit ansigtslÞft. NÃ¥r man vÊlger ansigtskirurgi, ved vi, hvor vigtigt det er, at resultatet ser naturligt ud og stadig ligner én selv – bare friskere. Derfor bliver vi ekstra glade for at lÊse netop de ord.

Vi sender naturligvis din ros videre til Jesper og resten af teamet. Tak fordi du deler din oplevelse med andre.

Fantastisk oplevelse!

Min oplevelse hos Ak Aesthetics har vÊret fantastisk, takket vÊre Michael! Han har vÊret sÃ¥ behagelig, og jeg har fÞlt mig sÃ¥ tryg under hele mit forlÞb. Han tager ens Þnsker seriÞst, men er samtidig sÃ¥ realistisk og Êrlig. Jeg er gÃ¥et derfra med en 10/10 oplevelse. Michael vil helt sikkert vÊre min go-to i fremtiden ogsÃ¥! 😍 de varmeste anbefalinger herfra!

2025幎8月27日

KÊre Lina

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak!

Det er skÞnt at hÞre, at Michael har vÊret med til at skabe et forlÞb, hvor du har fÞlt dig både tryg, lyttet til og godt vejledt. Det er netop den balance mellem faglighed, Êrlighed og nÊrvÊr, som vi Þnsker, at alle vores patienter skal opleve.

At du kalder din oplevelse en 10/10 gÞr os virkelig stolte. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen, hvis du en dag får brug for os.

Team AK Aesthetics

Jeg fÞlte mig tryg fra fÞrste konsultation

Jeg fÞlte mig tryg fra fÞrste konsultation, med rigtig god vejledning hvor både fordele og ulemper blev belyst.Jeg fÞlte mig oplyst og sikker i mit valg da jeg gik derfra. Resultatet er blevet enormt flot og jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

2026幎1月28日

KÊre Bibi

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede en grundig vejledning, hvor både muligheder og begrÊnsninger blev gennemgået. Vi tror på, at de bedste beslutninger bliver truffet på et oplyst grundlag, og derfor betyder det meget for os, at du gik fra konsultationen med ro i maven.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at resultatet er blevet så flot. Tak for din varme anbefaling.

Team AK Aesthetics

Rigtig sÞd personale og rigtig god

Rigtig sÞd personale og rigtig god oplevelse med min operation

Resultat er bare fantastisk

2026幎4月25日

KÊre Dominika

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er så tilfreds med dit resultat.

Vi håber, du får glÊde af det i mange år frem, og vi sÊtter stor pris på, at du har valgt at dele din oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics! Hele mit forlÞb med min brystforstÞrrende operation har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut.

En sÊrlig stor tak til Anders Ulrik, som var min kirurg. Han var utrolig professionel, lyttede til mine Þnsker og tog sig god tid til at besvare alle mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen, og hans rolige og kompetente tilgang gav mig stor tillid.

Selve operationen gik fantastisk, og resultatet har overgået mine forventninger. Mine bryster ser naturlige og harmoniske ud, prÊcis som jeg havde håbet på. Hele teamet hos AK Aesthetics har vÊret omsorgsfulde, imÞdekommende og hjÊlpsomme både fÞr og efter operationen, og opfÞlgningen har vÊret rigtig god.

Jeg er utrolig glad for mit resultat og meget taknemmelig for den behandling, jeg har fået. Hvis du overvejer en brystforstÞrrende operation, kan jeg kun give AK Aesthetics og Anders Ulrik mine allerbedste anbefalinger.

2026幎3月31日

KÊre dig

Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak!

Det betyder utrolig meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt taget hånd om gennem hele dit forlÞb. Anders lÊgger stor vÊgt på at lytte til den enkelte patient og skabe et resultat, der passer naturligt til kroppen, så det glÊder os meget, at du oplever, at dine bryster er blevet prÊcis, som du havde håbet.

Tak ogsÃ¥ for de flotte ord om resten af teamet. En brystforstÞrrelse er et forlÞb – ikke kun en operation – og derfor er vi glade for, at du har oplevet omsorg og nÊrvÊr hele vejen.

Vi Þnsker dig rigtig meget glÊde af dit resultat, og tusind tak for din varme anbefaling.

Roligt og behageligt personale

Afslappet operationsdag, alt forlÞb roligt og jeg fÞlte mig i meget trygge hÊnder. Kom hurtig ovenpå igen, uden udfordringer eller betydelige smerter. Er meget glad for resultatet.

2026幎3月25日

KÊre Sarah

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du oplevede en rolig og tryg stemning gennem hele dit forlÞb. Vi ved, at mange mÞder op på operationsdagen med sommerfugle i maven, og derfor gÞr vi os umage for at skabe en atmosfÊre, hvor der er tid til både spÞrgsmål, forklaringer og omsorg.

Hvor er det også dejligt at hÞre, at du kom hurtigt ovenpå igen, og at du er så glad for resultatet. Det betyder rigtig meget for os.

Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

Team AK Aesthetics

Jeg har fÞlt mig tryg lige sÃ¥ snart jeg

Jeg har fÞlt mig tryg lige så snart jeg trådte ind i klinikken og blev mÞdt af det sÞdeste personale. Jeg kom ind til forundersÞgelse hos Anders med Þnske om et stort brystlÞft og implantater. Jeg prÞvede de forskellige implantater i en bh og Anders var så god til at forklare og vise. På operationsdagen gjorde hele holdet det til en god oplevelse. Jeg havde den bedste sygeplejerske på opvågningsstuen. Hun var så sÞd og snaksaglig, nu hvor jeg var tålmodig for at komme hjem.
Jeg sendte en mail omkring mulig begyndende betÊndelse som blev besvaret med det samme. Anders ringede lidt tid efter og udskrev mig med det samme noget penicillin så vi var på den sikre side.
Alt i alt så tilfreds! Mine nye bryster er så fine allerede trods de kun er 3 uger gamle!

2026幎6月10日

KÊre Maria

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du fÞlte dig tryg allerede fra det Þjeblik, du trådte ind i klinikken.

Vi er glade for, at du oplevede bÃ¥de Anders og resten af teamet som nÊrvÊrende og omsorgsfulde – bÃ¥de til forundersÞgelsen, pÃ¥ operationsdagen og i tiden efter. Det betyder ogsÃ¥ meget for os, at du oplevede en hurtig opfÞlgning, da du kontaktede os med din bekymring. Vi Þnsker, at vores patienter altid fÞler sig godt hjulpet, ogsÃ¥ nÃ¥r de er kommet hjem.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du allerede efter tre uger er så glad for dine nye bryster. Vi håber, du får endnu mere glÊde af resultatet i den kommende tid.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team AK Aesthetics

Virkelig god behandling og rigtig flot

Virkelig god behandling og rigtig flot resultat. Kan klart anbefale Anders Ulrik.

2025幎12月22日

KÊre Isabel

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er sÃ¥ glad for dit resultat. Vi sender med glÊde dine rosende ord videre til Anders Ulrik – det vil han uden tvivl blive glad for.

Tak fordi du anbefaler os. Det betyder mere, end du aner.

Team AK Aesthetics

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics.

Jeg kan varmt anbefale AK Aesthetics.

Min kirurg, Michael (Kbh)har leveret et rigtig flot resultat af min BFO og STR, og jeg er meget tilfreds med forlÞbet. Han var imÞdekommende, professionel og lyttede nÞje til mine Þnsker og forventninger.

Jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen, og resultatet lever fuldt ud op til det, jeg havde håbet på.

Klart en anbefaling herfra!

2026幎6月22日

KÊre Emilie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for din varme anbefaling.

Det betyder meget for os at hÞre, at Michael lyttede til dine Þnsker og skabte et resultat, som lever op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er at fÞle sig tryg gennem hele forlÞbet, og derfor bliver vi ekstra glade, når vores patienter oplever netop dét.

Vi håber, du får glÊde af dit flotte resultat i mange år frem.

Team AK Aesthetics

Er fuld ud tilfreds med servicen og

Er fuld ud tilfreds med servicen og resultatet

2026幎6月22日

KÊre Sascha

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bliver rigtig glade for at hÞre, at du er fuldt ud tilfreds med både servicen og dit resultat. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle, der besÞger os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Man er 100% tryg ved jer lige fra start

Man er 100% tryg ved jer lige fra start til slut. Man fÃ¥r en fantastisk behandling. Jeg har fÃ¥et lavet bryster hos jer 2 gange nu og jeg har pÃ¥ ingen mÃ¥de tÊnkt mig at skifte jer ud❀😍

2026幎6月21日

KÊre Helle

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fÞlt dig tryg begge gange, du har vÊret hos os. At du vÊlger os igen, er den stÞrste anerkendelse, vi kan få, og vi er utrolig glade for din tillid.

Vi hÃ¥ber, du fortsat nyder dine resultater – og vi glÊder os allerede til at se dig igen, hvis du fÃ¥r brug for os.

Anders Ulrik Top!

Jeg har nu vÊret opereret af Anders Ulrik to gange, fÞrste gang i 2023 og igen i år, og jeg har kun positive oplevelser.

Anders er utrolig professionel, rolig og grundig. Han tager sig tid til at lytte, besvarer spÞrgsmål Êrligt og giver en realistisk forventningsafstemning, hvilket gav mig stor tryghed gennem hele forlÞbet.
Det er tydeligt, at Anders har stor erfaring, og man mÊrker, at han går op i at skabe et naturligt og pÊnt resultat frem for at love hurtige lÞsninger. Det har givet mig stor tillid til ham.

Hele teamet omkring ham var venligt og imÞdekommende, og jeg fÞlte mig i gode hÊnder fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale Anders Ulrik og AK til andre, der overvejer plastikkirurgi. Min oplevelse har vÊret professionel, tryg og prÊget af hÞj faglighed.

2026幎6月9日

KÊre Shako

Tusind tak for din meget flotte og gennemarbejdede anmeldelse.

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du gennem begge dine forlÞb har oplevet Anders som professionel, grundig og Êrlig. En realistisk forventningsafstemning er noget af det vigtigste i plastikkirurgi, og derfor betyder det meget for os, at du fremhÊver netop dét.

Tak også for dine rosende ord om resten af teamet. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og den tillid, du har vist os gennem årene.

Team AK Aesthetics

Jeg fik lavet en brystforstÞrrende

Jeg fik lavet en brystforstÞrrende operation her i maj 2026, jeg har haft en meget god oplevelse med min kirurg Julie som lyttede til mine behov og har givet mig et meget godt resultat. FÞr og efter operation har man adgang til en app hvor man kan fÞlge med på.

2026幎5月26日

KÊre Signe

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at Julie har lyttet til dine Þnsker og vÊret med til at skabe et resultat, du er glad for. Vi er også glade for, at du har haft glÊde af vores app, som netop er udviklet for at skabe tryghed både fÞr og efter operationen.

Vi Þnsker dig alt det bedste og håber, du får glÊde af dit resultat i mange år.

Tak for en god behandling

Tak for en god behandling
Der var god tid.
FÞr, under og efter

Alt personale var nÊrvÊrende og venlige
Og professionelle

2026幎4月29日

KÊre Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede nÊrvÊr, god tid og professionalisme gennem hele dit forlÞb. Vi ved, hvor stor betydning den samlede oplevelse har, og derfor bliver vi rigtig glade, når vores patienter mÊrker netop dét.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Team AK Aesthetics

Jeg fik bryst forstÞrrende operation. Super resultat!

Jeg fik bryst forstÞrrende operation. Alt var super professionelt og fantastisk godt resultat. ;)
Jeg er så glad!

2026幎3月4日

KÊre Regitze

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er så glad for dit resultat. Vi er stolte af at kunne vÊre en del af din rejse og glade for, at du oplevede et professionelt forlÞb hele vejen igennem.

Vi Þnsker dig rigtig meget glÊde af dit resultat.

Naturligt og smukt resultat 😍

Mega dygtig og betaling kirurg, jeg endte med et noget stÞrre implantat end jeg havde forventet, på anbefaling af Jakob, hvilket jeg er super glad for da det passer super godt til min krop og ser meget naturligt ud!
KÊmpe anbefaling 🫶🏌

2026幎2月14日

KÊre Nina

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at Jakobs anbefaling viste sig at vÊre den helt rigtige for dig. Noget af det vigtigste ved en forundersÞgelse er netop at finde den lÞsning, der passer bedst til bÃ¥de kroppen og Þnskerne – og hvor er det dejligt, at du nu stÃ¥r med et naturligt resultat, du er glad for.

Tak for din anbefaling.

Team AK Aesthetics

Et forlÞb over al forventning!

Jeg var meget i tvivl om, hvor jeg skulle få foretaget min BFO, men valgte at booke en forundersÞgelse hos Michael Josiassen hos AK Nygart - og det har jeg ikke fortrudt et sekund!
Fra fÞrste besÞg blev jeg mÞdt af et utrolig sÞdt og professionelt personale i receptionen. Michael tog sig god tid til at lytte til mine Þnsker og rådgav mig Êrligt og grundigt, uden at påvirke min beslutning. Det gav mig stor tryghed gennem hele processen.

På operationsdagen blev jeg igen taget fantastisk godt imod af både receptionister, sygeplejerskerne og isÊr anÊstesisygeplejerskerne, som var utrolig omsorgsfulde og dygtige til at skabe en naturlig ro, da jeg naturligvis var spÊndt. Efter operationen fÞlte jeg mig i meget trygge hÊnder og fik besvaret alle mine "dumme spÞrgsmål", og hele mit forlÞb har vÊret over al forventning.
Jeg har ikke oplevet nogen komplikationer og smerterne har vÊret meget overkommelige. Efter kun seks dage var jeg tilbage på arbejde og kunne stille og roligt genoptage min hverdag. Alt har vÊret langt nemmere og smertefrit, end jeg havde hÞrt, forventet og frygtet!!!

Jeg kan VARMT anbefale AK aesthetics til alle, der overvejer en BFO. En sÊrlig stor tak til Michael Josiassen og resten af personalet for deres professionalisme, omsorg og evne til at skabe tryghed gennem hele forlÞbet, fra fÞrste konsultation til sidste kontrol <3

2026幎6月8日

KÊre Julie

Tusind tak for din fantastiske og meget detaljerede anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os, at du valgte AK Nygart – som i dag hedder AK Aesthetics – og at du har haft en oplevelse, som overgik dine forventninger.

Vi bliver sÊrligt glade for at hÞre, at Michael og hele teamet har vÊret med til at skabe tryghed gennem hele dit forlÞb, og at du har oplevet både professionel rådgivning, omsorg og et flot resultat.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi Þnsker dig fortsat rigtig meget glÊde af dit resultat.

Team AK Aesthetics

Det var trygt og sikkert

Det var trygt og sikkert, og kirug Jacob Astrup og anÊstesisygeplejersken, var så omsorgsfulde hele vejen igennem. opvågningen var også rigtig rar, de sÞde sygeplejersker passede godt på en og holdt Þje lÞbende. Så det var en operation, som jeg gerne tog en gang til. Det allerbedste er jo klart resultatet, kunne ikke have Þnsket det anderledes og sÊtter stor pris på den ekspertise jeg fulgte fra Jacob.

2026幎6月1日

KÊre Thea

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg gennem hele operationsdagen, og at både Jakob Astrup, anÊstesisygeplejersken og opvågningsteamet var med til at skabe en god oplevelse.

Og hvor er det skÞnt at hÞre, at resultatet lever op til dine Þnsker. Det betyder utrolig meget for os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。