UmiejÄtnie znajduje elementy
UmiejÄtnie znajduje elementy, które blokujÄ zmiany i zaczyna pracÄ nad nimi, aÅŒ zmian zaczyna byÄ rutynÄ .
Przekraczaj granice swoich moÅŒliwoÅci w Akademii High Performance ZwiÄksz produktywnoÅÄ: Naucz siÄ zarzÄ dzaÄ swoim czasem i energiÄ , by realizowaÄ wiÄcej z mniejszym wysiÅkiem. Popraw zdrowie i samopoczucie: Wprowadź nawyki, które wzmacniajÄ Twoje ciaÅo i umysÅ. OsiÄ gnij zrównowaÅŒone sukcesy: Zbuduj fundament pod dÅugotrwaÅe osiÄ gniÄcia w kaÅŒdej sferze ÅŒycia. DoÅÄ cz do elitarnego grona! Odkryj potÄgÄ swojego potencjaÅu z Coachingiem Wysokiej WydajnoÅci. ZostaÅ najlepszÄ wersjÄ siebie, osiÄ gajÄ c cele szybciej i efektywniej niÅŒ kiedykolwiek przedtem. Nasz unikalny program jest zaprojektowany, by wspieraÄ CiÄ w kaÅŒdym kroku drogi do sukcesu. DoÅÄ cz do grona mistrzów i zacznij swojÄ drogÄ do doskonaÅoÅci juÅŒ dziÅ. Akademia zajmuje siÄ mentoringiem 1:1, indywidualnymi planami zdrowotno-sportowymi, konsultacjami, gotowymi kursami w formie video oraz grupowym coachingiem realizowanym na platformie Discord.
Warszawa, ããŒã©ã³ã
Teoria poparta praktykÄ
. Mateusz ukÅadajÄ
c wspóÅpracÄ kÅadzie duÅŒy nacisk na pracÄ z podopiecznym w obszarach najwaÅŒniejszych w ÅŒyciu codziennym z przeÅoÅŒeniem na relacje wieloletnie. Wielokrotnie poruszaliÅmy tematy trudne, motywujÄ
ce i tak, jak to jest naprawdÄ, a nie jak mi siÄ wydawaÅo. Kiedy dzisiaj zaczynam zmianÄ wprowadzajÄ
c nawyki wiem ÅŒe efekt nadejdzie z ogromnÄ
siÅÄ
Bywa ÅŒe natÅok zajÄÄ przytÅacza, sukcesem jest znaleÅºÄ skuteczne rozwiÄ
zanie, i, praca z Mateuszem mi w tym pomogÅa.
CzytajÄ c opinie tutaj chyba podepnÄ siÄ równieÅŒ pod kaÅŒdÄ z nich. DziÄki pracy z Mateuszem zmieniÅo siÄ duÅŒooooo⊠w koÅcu zaczÄ Åem pracowaÄ nad sobÄ . Zmiana sposobu myÅlenia , zmiana nawyków, lepsze samoocena , pewnoÅÄ siebie, zadowolenie z siebie i⊠wiele wiÄcej. Polecam z caÅego serca !!
Indywidualne i Kompleksowe podejÅcie do klienta.
Z Mateuszem pracujemy 1:1 od ponad póŠroku, od tego czasu otworzyÅem kolejne studio treningu i pracuje na wÅasnych zasadach jestem mu niezmiernie wdziÄczny ð«¶
MiÅo siÄ zaskoczyÅem nasz wspóÅpracÄ . Efekty zobaczyÅem w swoim ÅŒycie juÅŒ po 3 tygodniach, wszystko nabraÅo sensu jak nigdy dotÄ d. Ciesze siÄ ÅŒe tutaj trafiÅem !!
Bardzo polecam udziaÅ w Akademii High Performance ze wzglÄdu na wiedzÄ zawartÄ w strukturach grupy i informacje, których nawet nie byÅem Åwiadomy, a które mocno poprawiajÄ moje skupienie i wydajnoÅÄ, a takÅŒe pomagajÄ zbudowaÄ dyscyplinÄ i wiÄkszÄ motywacje do dziaÅania. Polecam serdecznie.
DziaÅania Mateusza obserwuje juÅŒ od kilku lat. AHP to miejsce gdzie rozwiniesz skrzydÅa, zrozumiesz jak podejÅÄ do pewnych kwestii w sposób, który zaowocuje w twój osobisty rozwój czy tez rozwój na pÅaszczyźnie zawodowej. GorÄ co polecam to miejsce dla osób, które lubiÄ naukowe podejÅcie do ârozwoju osobistegoâ
Grupa AHP jest to miejsce gdzie po raz pierwszy poczuÅem, ÅŒe wiedzÄ przekÅada siÄ na efekty. Bardzo polecam szkolenie SuperSajanin. Jestem na poÅowie, a juÅŒ czujÄ, ÅŒe mam znacznie wiÄcej energii i motywacji do dziaÅania. WierzÄ, ÅŒe kaÅŒdy czÅowiek powinien wprowadziÄ takie proste nawyki, by czuÄ siÄ lepiej!
Od miesiÄ
ca korzystam z najwyÅŒszego pakietu w grupie u Mateusza. ZaczÄÅo siÄ materiaÅów bezpÅatnych które okazaÅy siÄ tak mocne i ciekawe, ÅŒe postanowiÅem skorzystaÄ z jego wiedzy i doÅwiadczenia, jeszcze mocniej. Nie ÅŒaÅujÄ. IloÅÄ materiaÅu która wymaga godzin miÄsistych notatek i wdrazania konkretnych procedur i rutyn. Bardzo odpowiada mi podejÅcie i koncept korzystania ze źródeÅ typowo naukowych, a nie "szarlatanskich" metod i wymysÅów domorosÅych coachów. DziÄki Akademii ustabilizowalem rytm dobowy, stworzyÅem sam plan suplementacji, czy uczÄ siÄ nawyków wysokiej skutecznoÅci. WyraÅŒenie holistyczne jest bardzo mocno naduÅŒywane w obecnych czasach, ale w tym przypadku idealnie oddaje koncept Akademii. CzuÄ teÅŒ duÅŒe wsparcie i chÄÄ pomocy od kaÅŒdego kto jest na Grupie
Ja bardzo polecam i nie moge siÄ doczekaÄ w jakim miejscu bÄdÄ za rok od teraz.przy wdraÅŒaniu wiedzy z Akademii
Akademia to inwestycja, w której stopa zwrotu zaleÅŒy tylko od Ciebie. To nie jest kasyno. To nie jest kwestia szczÄÅcia, a bardziej otwartej gÅowy i gotowoÅci do DZIAÅANIA.
Nie jestem tytanem pracy, ale rzetelnie podchodzÄ do tematu, chcÄ
c wyciÄ
gnÄ
Ä w miarÄ moÅŒliwoÅci ile siÄ i wychodzÄ na tym Åwietnie.
JeÅli masz podobne podejÅcie to mam nadziejÄ, ÅŒe siÄ usÅyszymy na discordzie!!!
Pozdro serdeczne
Dumny student AHP
~Dawid
Akademia high performance to miejsce, które drastycznie poprawiÅo, mojÄ produktywnoÅÄ, dobrostan psychiczny i efektywnoÅÄ w ciÄ gu dni. MateriaÅy Mateusza Donajewskiego stanowiÄ bezcennÄ wartoÅÄ.
Jak dla mnie jedno z nie wielu miejsc gdzie w powiedzmy przyzwoitym puÅapie finansowym moÅŒna zdobyÄ caÅkiem konkretne wiadomoÅci na temat wydajnoÅci czÅowieka w bardzo szerokim spektrum.
Mateusza Donajskiego sledze od ponad roku. Darmowe, dostÄpne dla wszystkich materiaÅy-od tego siÄ zaczÄÅo. Na pierwszy rzut ucha juÅŒ róŌniÅ siÄ od caÅej reszty "coachow". ByÅ jedyna osoba, po której materiaÅach czuÅem pozytywny przypÅyw energii, nie traciÅem uwagi sÅuchajÄ c go i bardzo podobaÅo mi siÄ naukowe podejÅcie poparte badaniami a nie opiniami. Od dÅuÅŒszego czasu zaciesnilem wspóÅpracÄ z Akademia High Performance - jestem na specjalnej grupie na discordzie, zaczynajÄ c delikatnie od pakietu startowego aÅŒ po peÅen pakiet moÅŒliwoÅci - panel pro. IloÅÄ materiaÅów szkoleniowych, cotygodniowe HappyOfficeHours gdzie moÅŒna zapytaÄ live Donaja o wszystko, dostalowe webinary oraz caÅe obecne szkolenie gdzie zdrowo rywalizujemy miÄdzy spoÅecznoÅciÄ na discordzie to coÅ niesamowitego co dodaje energii do codziennych dziaÅaÅ. Ponad to Donaj i Jego najbliÅŒszy ZespóŠsÄ dostÄpni w zasadzie 24/7 i odpowiadajÄ na wszystkie nasze pytania i dylematy bardzo szybko. PodsumowujÄ c iloÅÄ wiedzy i nieograniczony e moÅŒliwoÅci rozwoju sÄ tym co charakteryzujÄ AHP i nie sÄ to jak w wiÄkszoÅci wypadków obiecywane gruszki na wierzbie tylko realne i mierzalne rzeczy, które sami moÅŒemy oceniÄ bez ÅŒadnej Åciemy. Ja duÅŒo siÄ o sobie dowiedziaÅem, dostaÅem jasne i rzeczowe porady na temat zdrowia, treningu i codziennych nawyków. Bardzo dobrze teÅŒ Donaj pomaga budowaÄ i poszerzaÄ mindset i w ogóle go oodpowiednio zdefiniowaÄ. Polecam kaÅŒdemu kto czuje ze ma niewykorzystany potencjaÅ i chce od ÅŒycia coÅ wiÄcej niÅŒ iÅÄ do pracy, odbÄbniÄ 8h na etacie i wróciÄ do domu sÄ czyÄ piwko miÄdzy kÅótniami z ÅŒonÄ i dzieÄmi. W Akademii mamy teÅŒ fantastyczna spoÅecznoÅÄ która siÄ wspiera i mamy tu peÅny przedziaÅ wiekowy. Nie wierzÄ, ÅŒe moÅŒna doÅÄ czyÄ do AHP i byÄ rozczarowanym, no way!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã