Vi valde att vÀnda oss till Aktiviteter.se för att boka en rolig avslutning pÃ¥ en Workshop dag för vÃ¥rat team. Vi fick hjÀlp med att boka "hÀxjakten", ett escape room utomhus i Gamla Stan, och sen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi gjorde en matlagningskurs/aktivitet pÃ¥ Gubbhyllan pÃ¥ Skansen. Vi var 20 personer som skulle göra en trerÀtters meny som vi sedan skulle inta. Det blev dock en 4 rÀtters som blev sÃ¥ bra med tanke pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vilken fantastisk dag det blev. MÃ¥nga av vÃ¥ra 60 medarbetare Ã¥terkopplade till oss och framförde att de haft den bÀsta dagen pÃ¥ jobbet ever! Ert engagemang och utbudet av aktiviteter var lÃ¥ngt över f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã€ãã³ã ãã©ã³ããŒ
- ãšã¢ ãã£ãã¹ã«ã®ã¬ã³ã¿ã«
- ããŒãã£ãŒçšå€§åãã³ã ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aktivitetsskapare och eventleverantör sedan 2002. Vi skapar förutsÀttningar för våra kunder att ha roligt tillsammans i grupp, med hög service, snabb hjÀlp, fantastisk fingertoppskÀnsla och stort kontaktnÀtverk.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kanon och superkul !
VÀldigt professionella och tålmodiga
VÀldigt professionella och tålmodiga!
Vi var ett gÀng som hade AW, vi hade vÀldigt roligt och bra instruktörer. Goda pastasallader också! Alla var riktigt nöjda efter allt.
Perfekta kalaset!
Vi Àr vÀldigt nöjda med allt frÃ¥n smidighet och flexibilitet vid bokning till sjÀlva mottagandet och utförandet av kalaset. Nathalie var extremt tillmötesgÃ¥ende och anpassade kalaset till fullo efter vÃ¥ra önskemÃ¥l och aktiviteterna var sÃ¥ roliga och uppskattade pÃ¥ kalaset! Bra upplÀgg pÃ¥ barnkalaset med lek, paus för fika och sedan lek igen. Ãven vÀldigt fin och frÀsch lokal. Kalaset blev lÃ¥ngt över vÃ¥r förvÀntan! Tack!
Rekommenderas!
Sååå bra koncept! Kalas för 13-åringar blev succe! Snabb återkoppling och trevlig bemötande vid bokningen. Rekommenderar!
Superbra uppstyrt av Nathalie med sÃ¥âŠ
Superbra uppstyrt av Nathalie med så många deltagare på kontoret. Roliga och teambuildning övningar som uppskattades av samtliga deltagare.
Trevlig jul-aw med arbetslaget
Trevlig personal. Trevligt stÀlle. Roliga aktiviteter och bra fika! God kommunikation per mail. Rekommenderas! Vi var dÀr med arbetslaget för jul-aw med aktivteter.
Paint and sip.
Paint and sip.
Flexibla och engagerade ledde de oss igenom övningen, som uppskattades mycket av vårt team.
Mycket bra ordnad 5-kamp
Mycket bra ordnat!
Vi bokade en 5-kamp via aktiviteter Stockholm som övertrÀffade våra förvÀntningar. Mycket trevlig personal samt villiga att gå den extra distansen för att möta våra önskemål.
Kan starkt rekommendera
Smidiga och bra
Smidiga att planera med, bra uppstyrt och kul aktivitet
Det blev så himla bra!
Det blev så himla bra!
Vi var supernöjda hela vÀgen; enkelt, snabbt, flexibelt, trevligt, påhittigt etc. etc.
Stort tack från oss på Envirotainer!
Deltog i matlagningsaktivitet pÃ¥âŠ
Deltog i matlagningsaktivitet på Gubbhyllan Skansen med sÀljavdelningen som blev mycket lyckad. Bra teambuilding och man fick bla omkullkasta gamla sanningar hur man tillreder kött på bÀsta sÀtt!
Kanon helt enkelt
Bra bemötande genom hela processen och både aktiviteten i sig och den middag som ingick i paketet höll hög klass. Kul att kunna göra en teamaktivitet som samtidigt gjorde att vi kunde visa upp Stockholm för våra utlÀndska teammedlemmar.
Trevligt, hjÀlpsamt och superkul!
Vi hyrde in 2 lekar med Aktiviteter Stockholm till en möhippa. Vår kontaktperson var hur trevlig som helst, så hjÀlpsam och lÀtt att ha att göra med. Vi kunde sjÀlva bestÀmma plats för lekarna och de ordnade allt (uppsÀttning & nedmontering) åt oss. De var flexibla med tid och tillmötesgående också nÀr vi var tvungna att byta plats mitt under lekarna.
Vi hade archertag och kofotboll, och framförallt archertag var en riktig hit! Rekommenderar verkligen, och jag hoppas göra det igen! Kofotbollen var kanske lite vÀl svår, skulle varit roligare om man hade ett större titthål. Plus också att lekarna funkade superbra trots att det regnade en stund under tiden (det var till och med uppskattat med avsvalkning!).
Super kul med vÀn
Fantastisk upplevelse!
Fantastisk upplevelse!
Mycket uppskattat event av alla deltagare.
Trevligt bemötande och god mat. Tack!!
Fantastiskt roliga aktiviteter
Fantastiskt kul! Finns verkligen något för alla åldrar och smaker. Superfin service och alla var supernöjda.
10 out of 10
Amazing place with tons of different games and amazing staff. Could not have had a better experience or time. 10 out of 10.
Uppdrag Gamla stan
Mycket roligt och uppskattat team event. Fungerade bra trots att vi var en mix av både svenskar och internationella deltagare (gick bra att köra på engelska).
Vilken fantastisk dag det blev
Vilken fantastisk dag det blev. Många av våra 60 medarbetare återkopplade till oss och framförde att de haft den bÀsta dagen på jobbet ever! Ert engagemang och utbudet av aktiviteter var långt över förvÀntan. Kommer rekommendera er alla dagar i veckan. Enda smolket i bÀgaren var att ni inte hjÀlpte chefslaget att vinna :).
// Ledningsgruppen Bad idrott och Motion - Botkyrka kommun
JÀtterolig aktivitet
JÀtterolig aktivitet
Superbra personal som stod ut med sena Àndringar och veliga deltagare :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹