Extremt oseriöst bolag som fortfarande bedriver verksamheten fast att firman Àr under konkurs. Trycker Àven på att man ska betala kontant vid telefon kontakt. Undvik!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej, Ak-Tuning, Adnan, mycket bra produkt och trevligt bemötande. Adnan Àr kunning och Àr professionell. Tack för ett bra jobb. Med vÀnlig hÀlsning Ingemar
SÀmsta företaget ja har köpt en front till min golf men stÃ¥r bara som behandlad som tur betala jag via klarna och pratat med dom dom tar Àrandet vidare sÃ¥ bara vÀnta se Rekommenderar mr-Tuning svara... ãã£ãšèŠã
Köp inte frÃ¥n detta företag. Jag bestÀllde varor för flera tusen, nÀr mer Àn 1 mÃ¥nad hade gÃ¥tt sÃ¥ började jag försöka komma i kontakt med dem via mejl och telefon, men fick aldrig nÃ¥got svar. Tog kont... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Extremt oseriöst bolag
Undvik!
LÀmnade in min bil hos ak Tuning iâŠ
LÀmnade in min bil hos ak Tuning i Jönköping. Fick super bra service och 110% nöjd med effekten.
Duktig kille som kan sitt jobb verkligen.
Mycket oseriöst företag
Detta Àr ett mycket oseriöst företag. Har bestÀllt avgassystem men får inget leveransbesked trotts flera mail. Har Àven försökt ringa flera gånger men inget svar. Gör inga köp hÀr!!
BestÀllt & betalt men inga delarâŠ
BestÀllt och betalt 2.511:- men inga delar kommer, började kontakta dem efter en månad men svarar varken på telefon eller mejl.
BestÀll inte från detta företag, verkar vara ett bluff företag...
Kommer driva detta vidare med jurist.
Vil advare pÃ¥ det sterkeste med Ã¥âŠ
Vil advare på det sterkeste med å handle eller ha kontakt med dette firmaet.
FÃ¥r ikke varer som er bestilt og betalt.
Får ikke kontakt på Mail eller telefon.
Fick aldrig det jag bestÀllt
Fick aldrig det jag bestÀllt. Allt Àr betalt och kommer inte få några pengar tillbaka.
Inga svar på varken mail eller telefon.
Avstå köp hÀrifrån
Scammers
Som alla andra skriver, köp inte från detta företag. VÀldigt oseriöst och rakt av scammers. Svarar inte någonstans och skickar inte varorna. Kommer polisanmÀlas.
Köp inte från detta företag
Köp inte från detta företag. Jag bestÀllde varor för flera tusen, nÀr mer Àn 1 månad hade gått så började jag försöka komma i kontakt med dem via mejl och telefon, men fick aldrig något svar. Tog kontakt med Klarna, konsumentrådgivning och skapade inlÀgg på sociala medier som fick mycket kommentarer, då kontaktade företaget mig och makulerade min order. Om du har köpt av detta företag så skapa socialt tryck på företaget så kanske det återkommer till dig också.
- -Bluff företag!
- -Bluff företag!! Varning!! - -
Ingen leverans av delar. Inget svar på telefon. Inget svar på mail. Inget svar i chatt. Ingen uppringning trots mobilsvar. Ingen information.
BestÀlld produkt Àr betald.
6 månader har gått sedan bestÀllning.
- - Bluff företag!! Varning!! - -
BestÀllde ett downpipe av dom för ca 3âŠ
BestÀllde ett downpipe av dom för ca 3 veckor sedan, inte fått det Ànnu! Har försökt nått deras kundsupport men de svarar ej och dÀrav kan inte hÀller avbryta ordern! Köp inget av dom
Svarar ej på telefon eller facebook
Svarar ej på telefon eller facebook
Ringer 3 dagar i rad blir ej uppringd
BestÀllde för 10 dagar sen står 5 dagars leveranstid.. Ingen uppdatering på bestÀllning.
Dem tar ej kundkontakt på allvar
Dem tar ej kundkontakt på allvar. Jag har försökt nå dom 101 gånger angående en bestÀllning som jag har gjort hos dom men jag kommer inte fram. Telefonsvararen sÀger vi återkopplar så fort vi kan men dom gör inte det. Störande !!
Missnöjd
Har försökt nå företaget i två månaders tid angående wn bestÀllning jag gjort hos dom , betalningen Àr reserverad av klarna , inte hÀnt någonting med statusen sen bestÀllningen ,
Och företaget verkar bestå av spöken då jag försökt nå dom på Facebook, mail och Àven telefon.
Kund fokus som Àr skandalöst!
BESTÃLL INTE
BESTÃLL INTE! INGEN KONTAKT ÃVERHUVUDTAGET PÃ HEMSIDA ELLER TELEFON.
BestÀllde varor 1st Downpipe till FordâŠ
BestÀllde varor 1st Downpipe till Ford Focus ST den 26/2 2024...
Inte ett ord från företaget sedan dess.
idag Àr det 13/5 2024
Svarar inte på Telefon eller mail.
Riktigt lågbudget på deras service och upptrÀdande gentemot sina åtaganden mot kund..
Rekommenderar inte
Rekommenderar inte.BestÀllt fjÀdrar 24:e januari. Både ringt och mailat för att se hur det går med ordern utan något svar. Försöker Àn idag få tag i dem för att avboka ordern. Riktigt oseriöst
BedrÀgeri företag ):
Hej alla lÀsande. Jag råder er att hålla er bort frånehÀr företaget. Företaget Àgs av en Adnan som totalt ignorerar sin plikt att driva ett företag. Jag bestÀllde och betalade för mitt iphone 12 alcantara skal med en "GTI" gravyr den 14 december 2023, idag Àr det den 1a februari och min son Àr vÀlsigt besivken på er eftersom han inte har fått sitt skal. Det står Àven i beskrivningen att den tillverkas påšbestÀllning dels att det ska bara ta cirka 10 dagar för den att levereras. Oehört dåligt och frustrerande. Förstår inte hur man får behålla sitt företag som går ut på att lura folk på sina pengar.
HÃ¥ll er borta!!!
BestÀllde varor den 30/11-23 ochâŠ
BestÀllde varor den 30/11-23 och betalade. Har inte fått varken varor eller pengarna tillbaka, nu ligger Àrendet hos klarna. Jag ringt över 100 ggr och mailat 6 ggr. Har Àven ringt filialer, som lovat att ta Àrendet vidare men utan resultat. JÀ..a skÀmt bolag, idag tas Àrendet vidare och anmÀlan kommer att göras
SÀmsta företaget ja har köpt en frontâŠ
SÀmsta företaget ja har köpt en front till min golf men står bara som behandlad som tur betala jag via klarna och pratat med dom dom tar Àrandet vidare så bara vÀnta se
Rekommenderar mr-Tuning svarar pÃ¥ Mail och samtal efter 5 min och varan levereras pÃ¥ 3 dagar har anmÀlt företaget till Bolagsverket Skatteverket med detta företag mÃ¥ste försvinna lurar folk pÃ¥ pengar âŠ.
Har bestÀllt vara
Har bestÀllt vara, fått orderbekrÀftelse, betalat men inte fått någon leverans. Precis som alla andra svarar ingen och svarar inte på e-post. Kommer definitivt att polisanmÀla företaget.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ