䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

FjÀllrÀven, Haglöfs, Kari Traa, Peak Performance, Hummel, Adidas, Puma, Superdry, Signal, Henri Lloyd, BjÞrn Borg, H2O, Zigzag og en masse andre mÊrker, yder den bedste service

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super tilfreds

Super tilfreds - kan kun anbefale.
Bestilte Salomon stÞvle (der var 250kr billigere end andre butikkers tilbud) og kunne hente 2 dage efter bestilling✅

2026幎3月11日

Wow en butik

Jeg har for nylig kÞbt et par bukser fra denne butiks hjemmeside, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Bestillingen var nem at gennemfÞre, og hjemmesiden var overskuelig at bruge.

Leveringen kom hurtigt, hvilket var rigtig positivt.

Kvaliteten af bukserne er også rigtig god. Stoffet fÞles solidt, og de passer som forventet. Man kan tydeligt mÊrke, at det er et produkt af god kvalitet.

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med denne butik, og jeg vil helt klart overveje at handle der igen. Jeg kan også sagtens anbefale andre at kÞbe derfra.

2026幎3月5日

Al Sport からの回答

Mange tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐.

God service

Bestilte et par sko over hjemmesiden, modtog dem hurtigt og prÊcis som beskrevet.

2026幎3月5日

Al Sport からの回答

Mange tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐.

5぀星のうち1の評䟡

Forkert farve og dårlig kundeservice

Jeg bestilte et par Fusion Recharge bukser til mÊnd i farven "black". Det par, jeg modtager, er imidlertid i farven "superblack". Butikken har derfor skrevet en forkert farve online. Jeg henvender mig derefter til butikken og beder om yderligere rabat eller en eventuel returnering. Min besked bliver dog ignoreret. Ingen anbefaling herfra da de ikke har styr på produkterne og ikke yder god kundeservice, når de begår klare fejl.

2025幎12月12日

Hej Xristina
Det kan jeg da kun beklage, at der er sket en fejl, vil sige du altid kan sende bukserne tilbage, og få pengene tilbage.
Har du sendt os en mail?

Framragende

Super service, ultra kort leveringstid

2025幎8月27日

Perfekt mange tak 👍🏻.

5぀星のうち4の評䟡

Ville nok egentlig sige 3.5 stjerner

Ville nok egentlig sige 3.5 stjerner. Kan godt mÊrke, de er den mere lokale type forhandler, hvilket er helt fair. Mit input kommer mere som en almindelig nethandler.

- Jeg kan ikke se en forventet leveringstid på det, jeg vil kÞbe. Heller ikke på bestillingsbekrÊftelsen.
- Jeg kan ikke få lov at hverken se eller vÊlge fragtleveringsmetode. Pt står der bare "Gratis levering" - Er det til dÞren? Posthus? Jeg ville egentlig gerne vÊlge en pakkeboks jeg bruger, men kan jeg ikke.
- Der er intet sÞgefelt på hjemmesiden
- Ikke sÊrlig stor fan af hjemmeside designet

2025幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

KÞbte nogle super lÊkre lÞbesko til en

KÞbte nogle super lÊkre lÞbesko til en skarp pris, som blev leveret langt hurtigere end hvad jeg havde drÞmt om. Tusinde TAK for det.

2025幎4月4日

Al Sport からの回答

Perfekt, mange tak for den gode anmeldelse, og godt du kunne bruge de lÊkre lÞbesko.

Mega god service🙌🏜

Har aldrig vÊret i butikken men ringede til dem med en akut forespÞrgsel om en landsholdstrÞje til min bonus sÞn hvor der skulle tryk pÃ¥. Jeg fik den dagen efter!😍 Virkelig rarer og meget hjÊlpsomme personale. De gjorde alt for at opfylde mit Þnske. Mega god stil✹
Så tak for jer😊

2024幎12月18日