Hold jer fra dette pizzaria. Spar pengene eller kÞb et andet sted - piv ringe bund samt topping. Lav-kvalitet
Absolut ringeste pizzeria jeg endnu har oplevet i Dk. Vi bestilte tre forskellige pizzaer, men ingen af os fik den pizza vi havde bestilt. Nej, derimod fik vi alle en voldsom omgang madforgiftning... ãã£ãšèŠã
Bestilte til levering, leveret på ca. 30 min. Virkelig lÊkker pizza, burger,durum rulle og fritter. Har bestilt her fÞr og altid fået lÊkker mad og passende portioner til rimelig pris.
Virkelig virkelig virkelig ringe sted. Bestillingen var forkert. Jeg fik den rigtige pizza, men bad KUN om champignon pÃ¥ den ene side. Derudover var pizzaen halvkold og bunden utroligt slimet.... ãã£ãšèŠã
Hold jer fra dette pizzaria
Elendig kunde service
Elendig kunde service. Jeg havde bestilt noget mad med en 1,5l cola til. De har så lagt en 0,5l i posen. Så jeg ringer til dem og får at vide at det kan de ikke gÞre noget ved da de ikke har nogle chauffÞrer (det koster 60kr for udbringning). Han bliver ved med kun at sige at de ikke kan gÞre noget, og jeg selv skal ringe til just eat. Hvis de fusker op er det åbenbart bare Êrgerligt. Når jeg endelig så begynder at spise, er maden blevet kold og bÞffen i burgeren havde slet ikke fået nok, den var helt lyserÞd i inden i. Kan ikke anbefales. Dog er deres salater gode. Men kan ikke anbefales.
Maden lugtede og smagte af mug/jordslået
Vi havde bestilt gennem Wolt i går (d.25 oktober), da maden kom fik kÊresten et opkald og jeg var begyndt på min pizza (min lugte sans er ikke den bedste), men da hun kommer tilbage og selv skal til at spise ligger hun mÊrke til at pizzaerne lugter af mug/jordslået, det samme gÞr pizzabakkerne. Pizzaen efterlod en dårlig smag i munden og vi havde ikke lyst til at risikere at blive syge af det.
Så vi skriver til Wolt og forklarer hvordan det står til, de vil kontakte pizzariet.
De har så fået kontakt til dem i dag d.26 oktober og de har ikke lyst til at kompensere for den aftensmad vi ikke har kunne spise grundet dårlig kvalitet.
SÃ¥ jeg vil bare lidt advare andre mod denne ringe service de leverer.
Frisk råvare og top kvalitet service!!
Verdens bedste medarbejder!!
Verdens bedste medarbejder!!
God mad!
Modtog forkert mad!
Jeg bestilte via Wolt med dette sted.
Jeg bestilte en salat pizza samt en cheese/bacon burger.
Jeg modtager så en salatpizza med meget lidt salat på, uden tomater, lÞg og agurker. (Som der ellers stod i beskrivelsen)
Burgeren var sÃ¥ ikke en burger. Det var FLADBRÃD med mozerella, en bÞf og thousan Island dressing i. WTFFF
I burger beskrivelsen stod der, de sÊdvandelige grÞnsagsråvarer som der normalt indholder i en burger, også ost og bacon...
BESTILLER IKKE DERFRA EN ANDEN GANG, OG VIL HELLER IKKE ANBEFALDE ANDRE DET.
Vil ikke anbefale at kÞbe pizza hos dem!!
Dejen var rå på min pizza og der var lang ventetid
Total ligegyldighed
Kunne man give dem minus stjerne ville de få de fÞrste 30 her ,,, det er 3 gang i dag at vi får noget forkert ,,, så ham Elvis griner bare af en ⊠deres menu kort skulle hedde vi laver hvad der passer os ikke hvad du bestiller.
DÃ¥rlig service og ringe mad
Bestile 4 pizzaer til levering til kl 19 (bestilt i god tid), modtog fÞrst maden kl 20:30 og pizzaerne var da også kolde. Kan heller ikke sige jeg var tilfreds med smagen, og dejen var ikke fÊrdigbagt.
RespektlÞst
Min far snakkede rigtig godt om det, skrevet en god anmeldelse på Just Eat til dem selvom, han har kun bestilt en gang fÞr.
MEN da vi så ringer for at bestille siger de at de ikk vil levere hertil, fordi at de har leveret mange gange her og sidst fik de kastet ting efter sig, hvilket giver ingen mening da de fik drikke penge, den ENE gang de har vÊret her. Vi prÞver at forklare at det må vÊre en misforståelse men han vil slet ikk hÞrer på os.
Er helt rystet over den opfÞrsel.
Absolut vÊrste sted jeg har oplevet
Absolut vÊrste sted jeg har oplevet. Fik en pizza der slet ikke var bagt. Jeg ringede til dem for at sige det stille og roligt og den råbende udenlandske pizzamand blev enormt fornÊrmet. Fik dog af vide han ville sende en ny pizza. Den fik jeg så ikke. 5 min efter jeg snakkede med ham fÞrste gang ringede han igen råbende og sagde jeg ku Êde den eller smide den ud.
ForfÊrdelige, flabede og fatsvage mennesker uden den mindste form for respekt.
To forkerte pizzaer og flabede ansatte!
Vi havde bestilt to pizzaer, hvor vi havde sagt at hvad der skulle på af ekstra, samt hvad der ikke skulle på. Her kommer idio### alligevel det der ikke skulle på, og glemmer det der skulle ekstra.
Herudover virker han helt forvirret da vi kommer ned, samt som om han lige er vågnet (han så også sådan ud).
Alt i alt dårlig!!!
Hvis jeg kunne vÊgle 0 stjerner. Så er det her.
Venter i over 2 timer på maden.
De skal VIRKELIG tage sig sammen med deres udbringning, og takket vÊret det er maden kold..
Super ringe levering
Super ringe levering, kom 30 min for sent. Pizzaerne var nÊsten kolde og toppings smagte af absolut ingenting. Den glutenfrie pizzabund smager af decideret pap.
KÊrligste hilsner, en skuffet kunde.
Madforgiftning
Madforgiftning, de sidste 2 gange jeg har fået mad derfra har jeg fået madforgiftning bare få timer efter. Skal aldrig havde mad derfra igen
Alt for dyr pris og dårlig pizza
Ventetid på over en time for at se ikke kan leve maden!
Vi bestiller mad, de ringer efter nÊsten 1,5 time for at sige de IKKE kan levere vores mad og at vi må annullere vores ordre fordi de har for travlt. Hvor er det ringe man skal vente i halvanden time på at få at vide klokken 18:35 at I ikke har tid til at levere mad i stedet for at skrive eller ringe helt fra starten?? Wth? Altså hvis I har så travlt så gÞr noget ved det istedet for man skal vente?
Min sÞn fik diarre af dårlig mad
Min sÞn og jeg fik mad fra dem, efter han havde spist sin durum blev han syg en times tid efter med diarrer og opkast, han er autist og spiser ikke rigtig noget i lÞbe af dagen så jeg sikker på det har vÊret durumens skyld, jeg ringer til forretningen for af fortÊlle det hvor på personen i rÞret blir fornÊrmet og flere gange siger "dit barn er sygt men du vil ha penge okay okay" blandt andre ting for så af ligge på, fik 50kr tilbage er ikke en undskyldning når man blir svindet til i rÞret og snakket til på den måde, undgå en nat med et sygt barn eller jer selv og spis ikke her. det gÞr vi hvertefald ikke mere.
BedÞmmer normalt ikke pizza steder
BedÞmmer normalt ikke pizza steder, men burgeren jeg fik herfra var nok noget af det dårligste kvalitet og fik en madforgiftning, har aldrig oplevet sådan en slem mavepine fÞr.