Fikk se og oppleve masse! Et land virkelig verdt å besøke. Imponerende landskap og ruiner av gammel beundringsverdig sivilisasjon. Godt lagt program, godt organisert. God gruppe, god reiseleder Lena... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Intensiv resa men väldisponerad! Fantastiska naturupplevelser! Professionella och kunniga guider som höjde upplevelsenivån! Bra o central inkvartering. De flesta måltiderna ingick i priset och... もっと見る
Dårlig innkvartering, særlig på Zebra hvor vi fikk et knøtt lite, shabby rom med lav takhøyde. Dette burde dere ikke være bekjent av, og egentlig burde vi vært kompensert for dette. Safarien var veld... もっと見る
Vi har vært på reise til Victoria Falls-Rovos Rail-Entabene. Albatros sendte en fantastisk reiseleder ved navn Per Torsslander. Han er et unikum til å ordne opp, ingen problemer overhode ! I tillegg e... もっと見る
企業情報
Albatros Travel について
当該企業による記述
Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.
Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.
Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.
Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner.
連絡先
Tøndergade 16, 1752, KBH V, デンマーク
- +4721984545
- info@albatros.no
- albatros.no
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Utrolig bra reiseleder
Utrolig bra reiseleder, veldig kunnskapsrik. Veldig tidlig avgang alle dager. For mye kjøp av tepper, gull, souvenirer. Maten i India var lik de aller fleste steder, liten variasjon. Veldig hyggelig reisefølge og masse flotte opplevelser tross alt.
Flinke guider og flott opplagt turer😊
Jeg fikk raskt svar på mine…
Jeg fikk raskt svar på mine henvendelser.
God pris på turen uten at det gikk utover kvaliteten. Dyktig reiseleder med mye kunnskap.
Hyggelig og lærerik reise i et land med svært spennende historie
Albania var et spennende land å komme til. Godt opplegg med god balanse mellom organiserte aktiviteter og egentid. Flinke turledere - to stykker. De ble kastet inn i jobben på kort varsel, pga sykdom, og taklet det veldig bra! Vi bodde på hyggelige hotell - og vi satte pris på å få bo på hotellet i Saranda i hele 7 dagar. Godt å få roe seg på en plass - med utflukter derfra. Skulle gjerne sett en mindre strabasiøs hjemreise - (start midt i natta med lang stopp i Wien)
Det var en fantastisk reiseopplevelse
Det var en fantastisk reiseopplevelse! Reiselederen Jakob var dyktig, veldig hjelpsom og kunnskapsrikt om kultur til de stedene vi var på besøk. Hotell personell var kjempe hyggelig og maten var veldig godt! Alt var topp , syntes vi som var to personer i den reise gruppen , høst 2025 !
svært lærerik og god oppleving med Albatros igjen.Organiseringa av turen var svært god
Organiseringa av turen var svært god, men aller viktigast for den svært gode opplevinga var den fantastiske reiseleiaren og også den flotte sjåføren. Alle hotella var fine, og maten var stort sett også god. Innhaldet i turen var også svært bra, og dei medreisande var kjekke og interesserte folk
Alt i alt en interessant og hyggelig reise
Alt i alt en interessant og hyggelig reise tross sviktende vær. Reiseleder og sjåfør løftet opplevelsen til en god reiseopplevelse og kompenserte for enkelte lokale guider som ikke nådde helt opp. Vi fikk en god innføring i de lokale kulturene og historien. Heldigvis er mye av gammel arkitektur fra ulike tidsepoker bevart tross de krigene og urolighetene etter Jugoslavias oppløsning. Reisen kan trygt anbefales.
Dyktige guider
Dyktige guider. Interessante reisemål. Flinke , trygge bussjåfører. Bra hotell, men beliggenhet og mat kunne vært bedre.
God guide og hyggelig reiselskap og…
God guide og hyggelig reiselskap og fine opplevelser av historie og landskap
Nord Italia på sitt beste i vinhøsting og glede.
Hyggelig og flink reiseleder med gode kunnskaper. Han gjorde så godt han kunne selv om han er svensk. (ironi). Reiselederen hadde humor og var omgjengelig med alle i gruppen.
Då me landa i Bergamo vart me…
Då me landa i Bergamo vart me profesjonelt motteken av reise guiden. Ho orienterte velinformert om heile turen fram til hotellet. Ho orienterte også på bussen når me var på tur. Om kva me såg frå bilglaset og kva me skulle sjå på når me kom til endestasjonen. Ho var tigjengeleg det meste av tida og var svært hjelpsam. Me fekk oppleva mykje på turen takka vere reiseleiaren.
Reisen var svært godt organisert med spennende reisemål og sosialt samvær
Reisen var svært godt organisert og tilrettelagt for spennende reisemål og sosialt samvær.
Nytelsescruise!
Godt planlagt. Opplevelsen svarte til våre forventninger. Grei pris. God kundeservice vedr bytte av reiserute ved hjemreise
Flotte operakvelder
Flotte operakvelder
Litt fôr hesblesende opplegg
Reiseleder Jimmy kunne med fordel ha snakket litt mindre
Tur til Sør-England med Albatros.
Me hadde ein kjempe-fin tur til Sør-England med Albatros. Guiden var kunnskapsrik og service-innstilt, og sjåføren var dreven og flink. Dei fleste hotella var heilt topp, og programmet var variert og flott.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。