レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2 personer til middag pÃ¥ den nye Albatrossen & co, og jeg mÃ¥ bare sige alt var i top. Michael, sidste skud pÃ¥ stammen i tjenerstaben, du skal have sÊrlig tak for din mÃ¥de at fÞle os velkomme pÃ¥, yde... もっず芋る

Super lÊkker pÃ¥skefrokost, 🐣🐥🐣lÊkkert mad, sÞde tjener, isÊr Thomas 😋 Har vÊret der flere gange, og vil klart anbefale det til alle vi kender og sÃ¥ mÃ¥ vi ikke glemme udsigten, nÃ¥r man sidder der... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Restaurant Albatrossen i Hvidovre nÊr VallensbÊk og IshÞj finder du et hyggeligt spisested med dansk mad til rimelige priser. Bestil bord på restauranten her!

• BrÞndby Havnevej 20, 2650, Hvidovre, デンマヌク

• albatrossen.dk

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Glimt i Þjet

2 personer til middag på den nye Albatrossen & co, og jeg må bare sige alt var i top. Michael, sidste skud på stammen i tjenerstaben, du skal have sÊrlig tak for din måde at fÞle os velkomme på, yderst professionel med et glimt i Þjet og god opmÊrksomhed ved bordet uden at vÊre anmassende, altså jeg vil gå så langt og sige at hvis maden havde vÊret dårlig, gjorde Michael sådan en god figur, at man alligevel ville lÊgge vejen forbi, og det er lige det, maden var virkelig lÊkker, gode råvarer, velkrydret, velsmagende.
Alle de bedste anbefalinger herfra
Mvh Sarah Steen

2025幎6月27日

Østers

De gÞr det rigtigt godt i Albatrossen BrÞndby Havn . Deres smÞrrebrÞd er af hÞj kvalitet. Og isÊr service, betjening gÞr at jeg vender tilbage.
Ps. De har Þsters af hÞj kvalitet ,til ok pris.
Tak for mad
Jens

2025幎3月2日

Vi var til diamantbryllup d5/10-24

Vi var til diamantbryllup d5/10-24, vi fik den mest lÊkre frokost med noget af det bedste lÊkre frokost bord, flot betjening trods travlhed og flere selskaber på samme tid, det er kke sidste gang vi har vÊret der, 5 store stjerner fra et par gÊster , vild smagsoplevelse .

2024幎10月5日

En virkelig god madoplevelse

En virkelig god madoplevelse. Venlig og imÞdekommende service og maden var helt i top.
Vi fik moule frites og rÞdfisk. Det kan varmt anbefales. Det sammen med en fuldstÊndig fantastisk udsigt gjorde aftenen helt perfekt.

2024幎9月21日

Hyggelig forretningsfrokost

Efter mÞde i et industrikvarter i nÊrheden af restauranten, sÞgte vi et sted hvor vi kunne spise en frokost og evaluere vores mÞde, og efter sÞgning pÃ¥ nettet fandt vi frem til Albatrossen i BrÞndby lystbÃ¥dhavn. Vi blev mÞdt med et smil, fik en fantastisk betjening af en sÞd tjener og maden var virkelig god. Selve placeringen af restauranten er ogsÃ¥ utrolig hyggelig, det var skÞnt at sidde pÃ¥ terassen pÃ¥ fÞrste sal, med smuk udsigt over lystbÃ¥dhavn og Øresund (vi ogsÃ¥ velsignet med at det var en god sommerdag). Vil klart anbefale et besÞg pÃ¥ restauranten, og kommer ogsÃ¥ selv tilbage nÃ¥r jeg engang igen er i omrÃ¥det.

2024幎8月7日
自発的なレビュヌ

FANTISK restaurant med superb mad!

ALT. Fra bookningen, hvor de tog i mod mine lidt kryptiske anmodninger om hvor og hvad vi ville sidde, til modtagelsen, hvor der var sÞrget for at vi kunne sidde udendÞrs med tÊpper mv., men straks sagde at vi bare skulle sige til så ville de rigge op indedÞrs, til maden - WOW dejligt smÞrrebrÞd og alle i selskabet havde rigeligt i 1œ-2 stk. Vi var godt mÊtte bagefter. kan varmt anbefale et besÞg hertil.

2024幎5月26日

Manglende overblik

Vi var 26 personer (inkl. 5 bÞrn) til frokost. Maden var ok og personalet var venlige. Dog mangler de overblik ved servering til et mindre selskab. Vi sad ved 3 borde, og havde forudbestilt samme anretning til de voksne, da restauranten Þnskede det på den måde. BÞrnene kunne bestille mad ved ankomsten. Personalet kunne åbenbart ikke finde ud af hvor mange voksne, der sad ved hvert bord, så vi måtte rende og fordele maden, da de bare havde placeret anretningerne tilfÊldigt. Maden til det ene barn glemte de også, selvom vi rykkede for den flere gange.

2024幎5月4日

Rigtig god frokost

Vi var en gruppe på 13, der kom til frokost lÞrdag den 9. september og vi have bestilt maden på forhånd. Alt klappede, rigtig god frokost hele vejen rundt og venlig og hjÊlpsom betjening. Kan varmt anbefales.

2023幎9月9日

Super lÊkker påskefrokost

Super lÊkker pÃ¥skefrokost, 🐣🐥🐣lÊkkert mad, sÞde tjener, isÊr Thomas 😋
Har vÊret der flere gange, og vil klart anbefale det til alle vi kender og sÃ¥ mÃ¥ vi ikke glemme udsigten, nÃ¥r man sidder der pÃ¥ en sommerdag med en kold fadbamse og kigger ud over vandet 😜😜😜

2023幎4月9日

UprÊtentiÞs restaurant med god

UprÊtentiÞs restaurant med god, dansk mad til rimelig pris og fantastisk service. Desuden er der smuk udsigt over marina og KÞge bugt.
Det er sjÊldent at se unge tjenere, der ser ud som om de nyder deres arbejde. Det var tilfÊldet her. Professionel, venlig og meget hurtig betjening.
Kan klart anbefales.

2022幎8月28日

Dejligt sted

Vi har vÊret i Albatrossen nogle gange efterhånden og fået god mad. Det er et hyggeligt sted med dejlig mad og god service.
De har en “elevator” til kÞrestol eller dÃ¥rligt gÃ¥ende. Vi har haft brug for den til min mor et par gange. Man gÃ¥r op og beder om hjÊlp til “elevatoren”, med det samme kommer en medarbejder og kÞrer den op. Vi kommer igen og igen.

2020幎8月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ