Det vÊrste håndvÊrkerforlÞb vi nogensinde har oplevet
Vi fik lagt nyt tag pÃ¥ vores sommerhus af Albcom (Jacob) pÃ¥ hans foranledning, selvom vi oprindeligt kun havde bedt om et tilbud pÃ¥ at udbedre nogle mindre dampbuler. Kort tid efter â en uge efter arbejdet var fÊrdigt â fik vi et chok, da det stod ned med vand flere steder i huset. Dette medfÞrte omfattende skader pÃ¥ loft, isolering og mange af vores ejendele.
Efter skaden har Jacob nÊgtet at tage ansvar. Han er fortsat af den overbevisning, at problemet skyldtes nedlÞbsrÞrene â uden pÃ¥ nogen mÃ¥de at kunne dokumentere det. Han har ikke vÊret proaktiv i at finde en lÞsning og har oveni kÞbet nÊgtet at deltage i en fair og saglig vurdering af Ã¥rsagen til skaden.
Jacob har ikke vist nogen interesse i at samarbejde om at få udpeget en uvildig fagperson, og vi må derfor konkludere, at han ikke er interesseret i at lÞse problemet, men har i stedet efterladt sin kunde med et utÊt tag.
Som det stÃ¥r nu, har vi et nyt tag, der er vÊsentligt dÃ¥rligere end det oprindelige, og som vi har mÃ¥ttet dÊkke til med presenning for at forhindre yderligere vandskade. Noget sÃ¥ essentielt som et tag skal naturligvis fungere â her har vi fÃ¥et det stik modsatte.
Lad jer ikke narre af, at der stÃ¥r âviâ overalt pÃ¥ hjemmesiden â Jacob er eneste mand i firmaet, sÃ¥ der er ingen hjÊlp at hente andet steds fra i "firmaet".
Nu ser vi formentligt ind i et retsligt efterspil, da det er helt utilstedeligt, at en håndvÊrker lÞber fra sit ansvar på denne måde. Jacobs håndtering har vÊret et mareridt fra fÞrste regnvejr og gennem hele processen efterfÞlgende.
Hvis du vil sove trygt om natten, når det regner, bÞr du holde dig langt vÊk fra Albcom. Skal du have udfÞrt tagarbejde i HalsnÊs, Gribskov eller omegn, så vÊlg for guds skyld et andet firma.